آشنایی با مواد خوراكی كه فیبر مصرفی را می افزایند نكته سلامت؛ مین فود: محققان سفارش می كنند برپایه سن و جنسیت، هر فرد باید بین ۲۱ تا ۳۸ گرم در روز فیبر مصرف كند. به گزارش مین فود به نقل از مهر، فیبر كه از موادغذایی گیاهی بدست می اید، دارای فواید متعددی برای سلامت همچون كمك به هضم غذا، كمك به احساس سیری طولانی تر و كمك به كنترل زیاده خوری است. محققان برای تامین میزان فیبر موردنیاز بدن، دستورالعمل های زیر را سفارش می كنند: - حداقل دو فنجان میوه و دوونیم فنجان سبزیجات در روز مصرف كنید. - به جای نان سفید تصفیه شده، نان سبوس دار و به جای برنج سفید، برنج قهوه ای استفاده كنید. - به غذاهایتان سبوس گندم اضافه كنید. - هر روز نصف فنجان لوبیا پخته نظیر لوبیا سفید، لوبیا قرمز، لوبیاچیتی، لوبیا سیاه، یا لوبیا چشم بلبلی مصرف كنید. 1397/05/08 22:53:40 5.0 از 5 4512 تگهای خبر: غذا این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط کلید کاهش وزن فقط کافی است کالری دریافتی را کم کنید نظارت بهداشتی بر تولید فرآورده های غذایی در کارگاه های سنتی جایگزینی گوشت گاو با ماهی می تواند از مرگ سریع جلوگیری کند رصد کمبودهای دارویی با راه اندازی سامانه بر خط سراسری نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۳ بعلاوه ۳ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس چگونه رمز دوربین مدار بسته را پیدا کنیم خرید و فروش خودرو دوره ICDL در تبریز طراحی سایت فیش حج فیش حج پربیننده ترین ها آموزش فعالسازی ری اکشن تلگرام ویژگی هایی که هنگام خرید لوازم آشپزخانه باید به آنها توجه کنید معرفی ساندویچ ساز عمده دکتر بهمن شریفی کاندیدای مجلس شورای اسلامی پربحث ترین ها نور آفتاب و انجماد، بطری های یکبار مصرف را تخریب نمی کند فراخوان کشف قیمت و تأمین داروهای تک نسخه ای اردیبهشت ۱۴۰۳ مردم غزه مقاومت را از مردم ایران آموخته اند کلید کاهش وزن فقط کافی است کالری دریافتی را کم کنید جدیدترین ها نور آفتاب و انجماد، بطری های یکبار مصرف را تخریب نمی کند فراخوان کشف قیمت و تأمین داروهای تک نسخه ای اردیبهشت ۱۴۰۳ مردم غزه مقاومت را از مردم ایران آموخته اند کلید کاهش وزن فقط کافی است کالری دریافتی را کم کنید رصد اقدامات دستگاههای اجرایی در حوزه امنیت غذایی تولید فراورده های غذایی بالاتر از حد معیار سلامت نظارت بهداشتی بر تولید فرآورده های غذایی در کارگاه های سنتی جایگزینی گوشت گاو با ماهی می تواند از مرگ سریع جلوگیری کند آغاز کارزار واکسیناسیون فلج اطفال در افغانستان رصد کمبودهای دارویی با راه اندازی سامانه بر خط سراسری تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی