با نكات علمی در مورد یك رژیم غذایی مناسب آشنا شوید توصیه محققان؛ مین فود: هم اكنون سفارش های رژیمی خوبی در سطح جهان وجود دارند اما پیروی از نكات علمی در یك رژیم غذایی بسیار مهم تر است. به گزارش مین فود به نقل از مهر، یكی از نكات سفارش شده از جانب محققان این است كه هیچگاه در زمان گرسنگی به خرید نروید چراكه سبب می گردد فرد ۲۵ درصد بیش از نیازش خرید كند. محدودكردن خوردن انواع خوراكی به هنگام تماشای تلویزیون ایده بسیار خوبی است چراكه هرچقدر یك برنامه برای شما جذاب و جالب باشد، كمتر متوجه میزان خوردن تان می شوید. اكثر افراد می دانند كه رژیم غذایی و ورزش باعث كاهش وزن می گردد. اما طبق نتایج یك مطالعه جدید، حفظ ارتباط با متخصص تغذیه تنها با استفاده از تلفن به شركت كنندگان كمك كرد كه ۱۰ درصد وزن شان را كاهش دهند. بهتر است یاد بگیرید كه چگونه می توانید كیفیت رژیم غذایی تان را بهبود بخشیده و تناسب اندام و میزان تحرك تان را تقویت نمایید. 1397/05/14 14:35:46 5.0 از 5 4692 تگهای خبر: رژیم غذایی , علم , غذا این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد صدور تاییدیه حلال برای ۲۸۵ محصول سلامت محور سویا برای مغز کودکان مفیدست سامانه تیتک سریع ترین راه دسترسی به شیرخشک نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۲ بعلاوه ۲ دوستان مین فود آموزش حسابداری در تبریز آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج پربیننده ترین ها ضرورت هم افزایی طب ایرانی و طب نوین برای ارائه خدمات بهتر به بیماران پرمخاطب ترین سایت اقتصادی فروش کفش چرم مردانه و زنانه نحوه مصرف قهوه گانودرما برای زگیل تناسلی پربحث ترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد جدیدترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد سفارش های تغذیه ای برای مقابله با گرمازدگی صدور تاییدیه حلال برای ۲۸۵ محصول سلامت محور وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد سویا برای مغز کودکان مفیدست تخم مرغ قهوه ای رنگ نشانه بالا بودن ارزش غذایی آن نیست استفاده از نمک های یددار و روغن های ترانس پایین در تهیه نذورات تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی