حفظ سلامت بدن با خوردن غلات كامل توصیه محققان دانماركی؛ مین فود: مصرف منظم غلات كامل نظیر جو، برنج قهوه ای، ارزن، بلغور جو دوسر و چاودار هم به كاهش وزن كمك كرده و هم از ریسك بیماری قلبی و دیابت می كاهد. به گزارش مین فود به نقل از مهر، یافته ها نشان داد شركت كنندگان مطالعه، بخصوص افراد دارای اضافه وزن، كه غلات كامل و سبوس دار مصرف كرده بودند، التهاب كمتری داشتند؛ التهاب ریسك مبتلا شدن به دیابت نوع۲ را افزایش می دهد. همچنین شركت كنندگان دریافتند مصرف غلات كامل باعث سیری طولانی مدت می گردد. مهم تر آنكه داشتن رژیم غذایی حاوی غلات كامل در مقایسه با غلات تصفیه شده به كاهش وزن كمك می كند چراكه غلات تصفیه شده مملو از نشاسته، گلوتن و فاقد فیبر طبیعی است. تین راسك لیچت، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه دانمارك، در این باره می گوید: «تجزیه و تحلیل ما اثبات می كند كه مبنای علمی قابل قبولی برای سفارش به مصرف غلات كامل وجود دارد. این رژیم غذایی به خصوص به افرادی كه در معرض ریسك بالا مبتلا شدن به بیماری قلبی-عروقی یا دیابت نوع۲ هستند، سفارش می گردد. »محققان از توالی DNA برای آنالیز نمونه مدفوع شركت كنندگان استفاده كردند تا بررسی كنند آیا انواع متفاوت رژیم غذایی بر تركیب باكتری روده شركت كنندگان تاثیر می گذارد. در مجموع بررسی ها نشان نداد كه این رژیم غذایی بر تركیب باكتری های روده تاثیر دارد. 1396/08/19 19:20:47 5.0 از 5 4638 تگهای خبر: رژیم غذایی , سلامت , غذا این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط صدور ۱۰ بخشنامه جهش تولید در عرصه فرآورده های طبیعی کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد صدور تاییدیه حلال برای ۲۸۵ محصول سلامت محور سویا برای مغز کودکان مفیدست نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۱ بعلاوه ۱ دوستان مین فود آموزش حسابداری در تبریز آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج پربیننده ترین ها ضرورت هم افزایی طب ایرانی و طب نوین برای ارائه خدمات بهتر به بیماران پرمخاطب ترین سایت اقتصادی فروش کفش چرم مردانه و زنانه نحوه مصرف قهوه گانودرما برای زگیل تناسلی پربحث ترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز صدور ۱۰ بخشنامه جهش تولید در عرصه فرآورده های طبیعی چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF جدیدترین ها صدور ۱۰ بخشنامه جهش تولید در عرصه فرآورده های طبیعی بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد سفارش های تغذیه ای برای مقابله با گرمازدگی صدور تاییدیه حلال برای ۲۸۵ محصول سلامت محور وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد سویا برای مغز کودکان مفیدست تخم مرغ قهوه ای رنگ نشانه بالا بودن ارزش غذایی آن نیست تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی