مشهد میزبان نخستین همایش بین المللی فرآورده های حلال مین فود: نخستین همایش بین المللی فرآورده های حلال، از ۲۲ تا ۲۴ آذر ۹۶ در مشهد مقدس برگزار می گردد. به گزارش مین فود به نقل از مهر، محمدرضا صابری دبیر اجرایی نخستین همایش بین المللی فرآورده های حلال با بیان این خبر، اظهار داشت: محورهای این همایش شامل شریعت و فرآورده های حلال، پژوهش، فناوری و فرآورده های حلال و اقتصاد فرآورده های حلال است. وی اضافه كرد: در این همایش به خصوصیت و معیار غذای حلال، اشتراك و افتراق ادیان در معیار حلال، معیار حلیت گوشت و فرآورده های آن، قواعد فقهی مرتبط با فرآورده های حلال و مسائل مستحدثه در این فرآورده ها پرداخته خواهد شد. معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشكی مشهد، ادامه داد: همینطور مسائلی همانند روش های نوین در تولید فرآورده های حلال و تشخیص سریع اجزای حرام و آثار فرآورده های حلال بر سلامت جسم و روان در این همایش بررسی خواهد شد. صابری اظهار داشت: در مورد اقتصاد فرآورده های حلال هم ضوابط و مقررات تولید، عرضه، صادرات و واردات، شیوه های برندسازی، زنجیره تامین، فرهنگ سازی مصرف فرآورده های حلال و اقتصاد مقاومتی بررسی می گردد. 1396/10/01 14:35:06 5.0 از 5 4519 تگهای خبر: غذا این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد صدور تاییدیه حلال برای ۲۸۵ محصول سلامت محور سویا برای مغز کودکان مفیدست سامانه تیتک سریع ترین راه دسترسی به شیرخشک نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۴ بعلاوه ۳ دوستان مین فود آموزش حسابداری در تبریز آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج پربیننده ترین ها ضرورت هم افزایی طب ایرانی و طب نوین برای ارائه خدمات بهتر به بیماران پرمخاطب ترین سایت اقتصادی فروش کفش چرم مردانه و زنانه نحوه مصرف قهوه گانودرما برای زگیل تناسلی پربحث ترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد جدیدترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد سفارش های تغذیه ای برای مقابله با گرمازدگی صدور تاییدیه حلال برای ۲۸۵ محصول سلامت محور وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد سویا برای مغز کودکان مفیدست تخم مرغ قهوه ای رنگ نشانه بالا بودن ارزش غذایی آن نیست استفاده از نمک های یددار و روغن های ترانس پایین در تهیه نذورات تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی