ایرانیان روزانه ۳ گرم نمك با نان می خورند، وضعیت چاقی در كشور در نشست خبری عنوان شد؛ مین فود: رئیس دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، با عنوان این مطلب كه مردم به صورت متوسط روزانه حدود ۳۱۰ تا ۳۲۰ گرم نان می خورند، اظهار داشت: روزانه ۳ گرم نمك از راه نان دریافت میگردد. به گزارش مین فود به نقل از مهر، زهرا عبداللهی، روز شنبه در نشست خبری بسیج همگانی تغذیه، به دستاوردهای اصلاح الگوی تغذیه و امنیت غذایی سپس انقلاب اسلامی، اشاره نمود و اضافه كرد: در سال ۷۶ در بحث سوءتغذیه كودكان زیر ۵ سال ۱۶.۶ درصد، كم وزنی متوسط تا شدید و ۲۰ درصد كوتاهی قد متوسط تا شدید داشتیم كه به دنبال مداخلات با كمك بهورزان و كارشناسان و كاركنان بهداشت و درمان سپس ۲۰ سال در سال ۹۶ كاهش بیشتر از ۷۰ درصدی در سوءتغذیه داشتیم. هم اكنون طبق مطالعات سال ۹۶، كم وزنی كودكان زیر ۵ سال به ۳.۸ درصد و كوتاه قدی ۴.۶ درصد رسیده است.وی با اشاره به اینكه یكی دیگر از مشكلات ما بحث كمبود ریزمغذی ها بود، اظهار داشت: طبق مطالعات، متاسفانه در كشور فقر آهن و كم خونی در همه گروه های سنی مشكلی جدی بود. بر همین مبنا برنامه هایی مانند مكمل یاری و غنی سازی آرد با آهن و اسید فولیك و مكمل یاری برای دختران دبیرستانی در مدارس را اجرا كردیم. نتایج اجرای این برنامه ها نشان داده است كه طی یك دوره ۱۰ ساله كمبود آهن در كشورمان به میزان ۵۰ درصد كاهش یافته است.رئیس دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت، افزود: در سال های اخیر به دنبال اجرای طرح تحول سلامت، كارشناسان تغذیه برای نخستین بار در مراكز جامع بهداشتی در حاشیه شهرها و شهرها مستقر و مراجعین از خدمات تغذیه به صورت بلاعوض بهره مند شدند و كارشناسان تغذیه در آغازین سطح نمایش خدمت به مردم حضور پیدا كردند و مردم از مشاوره و تنظیم رژیم غذایی بهره مند شدند. هم اكنون ۱۲۰۰ كارشناس تغذیه در شبكه بهداشت فعالیت می نمایند و نتایج و ارزشیابی ها از آن حكایت می كند كه با این اقدامات در كنترل دیابت و فشارخون، در ۶۰ درصد موارد با سفارش ها و آموزش ها شاهد بهبود این بیماری ها بوده ایم.وی با اشاره به اینكه بیماری های غیرواگیر مهم ترین عامل مرگ و میر در كشور محسوب می شوند و شامل دیابت، بیماری های قلبی عروقی، سرطان ها و بیماری های مزمن تنفسی هستند، اظهار داشت: تغذیه نقش مهمی در كنترل و پیشكیری از بیماری های غیرواگیر دارد. در عین حال۶۰ درصد جمعیت بالای ۱۸ سال در كشور اضافه وزن و چاقی دارند كه خود این عامل دیابت، فشارخون و انواع سرطان هاست.عبداللهی اضافه كرد: بر همین مبنا یكی از اقدامات مهم بازبینی قند، نمك و چربی در محصولات غذایی است و متاسفانه ایرانی ها بیش از اندازه قند، نمك و چربی مصرف می كنند و بنا بر این باید قند، نمك و چربی در محصولات غذایی كاهش پیدا می كرد كه با همكاری صنایع غذایی، سازمان غذا و دارو، سازمان استاندارد محصولاتی در بازار داریم كه قند، نمك و چربی آنها كاهش پیدا كرده است و هم اكنون ۴۰ محصول داریم كه قند آنها كاهش پیدا كرده است.وی با اشاره به اینكه كاهش میزان نمك در نان یكی از مهم ترین اقدامات در بهبود تغذیه مردم بود، اضافه كرد: مهم ترین منبع دریافت نمك در كشور ما نان است. ایرانی ها به صورت متوسط روزانه حدود ۳۱۰ تا ۳۲۰ گرم نان می خورند و میزان نمك در نان ها ۲ تا ۲.۳ درصد بود. بر این اساس حدود ۶ گرم نمك دریافتی مردم از راه نان است؛ در حالیكه میزان سفارش شده مصرف نمك ۵ گرم در روز است. با بازبینی استانداردها میزان نمك در نان به كمتر از یك درصد كم شد و بدین سبب روزانه۳ گرم از نان دریافت نمك میگردد. 1397/10/22 16:04:52 5.0 از 5 4487 تگهای خبر: اضافه وزن , برنامه , بیمار , بیماری این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط دانه ای کوچک اما معجزه ای بزرگ برای سلامتی اکسیر سلامتی برای ذهن و بدن صرفه جویی ۲ میلیارد دلاری با تولید داروهای بایوتکنولوژی ویتامین ها عاملی موثر در تقویت سیستم ایمنی بدن کودکان نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۸ بعلاوه ۱ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو شرکت صنعتی سخت پوشش طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم متخصص پوست و تزریق فیلر و ژل وام پربیننده ترین ها لزوم پشتیبانی از داروخانه ها با پرداخت بموقع بیمه ها و سازمان برنامه و بودجه ظفرقندی: فعلا در زمینه فراهم کردن پانسمان بیماران پروانه ای مشکل جدی نداریم دستور فوری به مقامات بهداشتی آمریکا برای توقف همکاری با سازمان جهانی بهداشت واکنش وزارت بهداشت به ادعای روغن کنترل چربی خون! پربحث ترین ها دانه ای کوچک اما معجزه ای بزرگ برای سلامتی استفاده از مواد نگهدارنده در صنایع غذایی سلامت را تهدید می کند؟ ادغام خدمات طب ایرانی در سیستم سلامت اکسیر سلامتی برای ذهن و بدن جدیدترین ها دانه ای کوچک اما معجزه ای بزرگ برای سلامتی استفاده از مواد نگهدارنده در صنایع غذایی سلامت را تهدید می کند؟ ادغام خدمات طب ایرانی در سیستم سلامت اکسیر سلامتی برای ذهن و بدن افتتاح ۱۳۷ پروژه سازمان اورژانس کشور به شکل همزمان صرفه جویی ۲ میلیارد دلاری با تولید داروهای بایوتکنولوژی شیرخشک در داروخانه ها بدون محدودیت توزیع می شود ویتامین ها عاملی موثر در تقویت سیستم ایمنی بدن کودکان اشکال محیط زیست به ساخت مرکز فرآوری انتقال خون در شهر پرند ایران نتوانسته از ظرفیت بازار حلال استفاده کند تگها بیمار بیماری بهداشت آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی