ایرانیان روزانه ۳ گرم نمك با نان می خورند، وضعیت چاقی در كشور در نشست خبری عنوان شد؛ مین فود: رئیس دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، با عنوان این مطلب كه مردم به صورت متوسط روزانه حدود ۳۱۰ تا ۳۲۰ گرم نان می خورند، اظهار داشت: روزانه ۳ گرم نمك از راه نان دریافت میگردد. به گزارش مین فود به نقل از مهر، زهرا عبداللهی، روز شنبه در نشست خبری بسیج همگانی تغذیه، به دستاوردهای اصلاح الگوی تغذیه و امنیت غذایی سپس انقلاب اسلامی، اشاره نمود و اضافه كرد: در سال ۷۶ در بحث سوءتغذیه كودكان زیر ۵ سال ۱۶.۶ درصد، كم وزنی متوسط تا شدید و ۲۰ درصد كوتاهی قد متوسط تا شدید داشتیم كه به دنبال مداخلات با كمك بهورزان و كارشناسان و كاركنان بهداشت و درمان سپس ۲۰ سال در سال ۹۶ كاهش بیشتر از ۷۰ درصدی در سوءتغذیه داشتیم. هم اكنون طبق مطالعات سال ۹۶، كم وزنی كودكان زیر ۵ سال به ۳.۸ درصد و كوتاه قدی ۴.۶ درصد رسیده است.وی با اشاره به اینكه یكی دیگر از مشكلات ما بحث كمبود ریزمغذی ها بود، اظهار داشت: طبق مطالعات، متاسفانه در كشور فقر آهن و كم خونی در همه گروه های سنی مشكلی جدی بود. بر همین مبنا برنامه هایی مانند مكمل یاری و غنی سازی آرد با آهن و اسید فولیك و مكمل یاری برای دختران دبیرستانی در مدارس را اجرا كردیم. نتایج اجرای این برنامه ها نشان داده است كه طی یك دوره ۱۰ ساله كمبود آهن در كشورمان به میزان ۵۰ درصد كاهش یافته است.رئیس دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت، افزود: در سال های اخیر به دنبال اجرای طرح تحول سلامت، كارشناسان تغذیه برای نخستین بار در مراكز جامع بهداشتی در حاشیه شهرها و شهرها مستقر و مراجعین از خدمات تغذیه به صورت بلاعوض بهره مند شدند و كارشناسان تغذیه در آغازین سطح نمایش خدمت به مردم حضور پیدا كردند و مردم از مشاوره و تنظیم رژیم غذایی بهره مند شدند. هم اكنون ۱۲۰۰ كارشناس تغذیه در شبكه بهداشت فعالیت می نمایند و نتایج و ارزشیابی ها از آن حكایت می كند كه با این اقدامات در كنترل دیابت و فشارخون، در ۶۰ درصد موارد با سفارش ها و آموزش ها شاهد بهبود این بیماری ها بوده ایم.وی با اشاره به اینكه بیماری های غیرواگیر مهم ترین عامل مرگ و میر در كشور محسوب می شوند و شامل دیابت، بیماری های قلبی عروقی، سرطان ها و بیماری های مزمن تنفسی هستند، اظهار داشت: تغذیه نقش مهمی در كنترل و پیشكیری از بیماری های غیرواگیر دارد. در عین حال۶۰ درصد جمعیت بالای ۱۸ سال در كشور اضافه وزن و چاقی دارند كه خود این عامل دیابت، فشارخون و انواع سرطان هاست.عبداللهی اضافه كرد: بر همین مبنا یكی از اقدامات مهم بازبینی قند، نمك و چربی در محصولات غذایی است و متاسفانه ایرانی ها بیش از اندازه قند، نمك و چربی مصرف می كنند و بنا بر این باید قند، نمك و چربی در محصولات غذایی كاهش پیدا می كرد كه با همكاری صنایع غذایی، سازمان غذا و دارو، سازمان استاندارد محصولاتی در بازار داریم كه قند، نمك و چربی آنها كاهش پیدا كرده است و هم اكنون ۴۰ محصول داریم كه قند آنها كاهش پیدا كرده است.وی با اشاره به اینكه كاهش میزان نمك در نان یكی از مهم ترین اقدامات در بهبود تغذیه مردم بود، اضافه كرد: مهم ترین منبع دریافت نمك در كشور ما نان است. ایرانی ها به صورت متوسط روزانه حدود ۳۱۰ تا ۳۲۰ گرم نان می خورند و میزان نمك در نان ها ۲ تا ۲.۳ درصد بود. بر این اساس حدود ۶ گرم نمك دریافتی مردم از راه نان است؛ در حالیكه میزان سفارش شده مصرف نمك ۵ گرم در روز است. با بازبینی استانداردها میزان نمك در نان به كمتر از یك درصد كم شد و بدین سبب روزانه۳ گرم از نان دریافت نمك میگردد. 1397/10/22 16:04:52 5.0 از 5 4378 تگهای خبر: اضافه وزن , برنامه , بیمار , بیماری این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد تخم مرغ قهوه ای رنگ نشانه بالا بودن ارزش غذایی آن نیست نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۷ بعلاوه ۳ دوستان مین فود آموزش حسابداری در تبریز آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج پربیننده ترین ها ضرورت هم افزایی طب ایرانی و طب نوین برای ارائه خدمات بهتر به بیماران پرمخاطب ترین سایت اقتصادی فروش کفش چرم مردانه و زنانه نحوه مصرف قهوه گانودرما برای زگیل تناسلی پربحث ترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز صدور ۱۰ بخشنامه جهش تولید در عرصه فرآورده های طبیعی چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF جدیدترین ها صدور ۱۰ بخشنامه جهش تولید در عرصه فرآورده های طبیعی بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد سفارش های تغذیه ای برای مقابله با گرمازدگی صدور تاییدیه حلال برای ۲۸۵ محصول سلامت محور وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد سویا برای مغز کودکان مفیدست تخم مرغ قهوه ای رنگ نشانه بالا بودن ارزش غذایی آن نیست تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی