مصرف گوجه فرنگی به مقابله با سرطان كبد كمك می نماید مطالعات نشان می دهد؛ به گزارش مین فود تحقیقات نشان می دهد گوجه فرنگی می تواند به كاهش مبتلا شدن به بیماری كبد چرب، التهاب و سرطان كبد كمك نماید. به گزارش مین فود به نقل از مهر، مطالعات محققان دانشگاه تافتس آمریكا نشان داده است مصرف بیشتر گوجه فرنگی می تواند با كاهش ریسك ابتلاء به سرطان كبد ناشی از رژیم غذایی پرچرب ارتباط داشته باشد. مطالعات انجام شده بر روی موش ها نشان داد گوجه فرنگی سرشار از لیكوپن است كه به كاهش مؤثر بیماری كبد چرب، التهاب و ابتلاء به سرطان كبد كمك می كند؛ لیكوپن یك آنتی اكسیدان، ضدسرطان و ماده ضدالتهاب قوی است. «ژیانگ دانگ وانگ»، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «مصرف گوجه فرنگی كامل و گوجه فرنگی فرآوری شده در چارچوب رب، گوجه فرنگی كامل كنسروشده، كچاپ و آب گوجه بهترین منبع لیكوپن را تأمین می كند.» وانگ در ادامه می افزاید: «حتی ما مشاهده كردیم كه پودر گوجه فرنگی به مراتب مؤثرتر از دوز مشابه مكمل لیكوپن در جلوگیری از ابتلاء به سرطان كبد است.» این مسئله می تواند ناشی از تأثیرات سودمند احتمالی سایر مواد مغذی موجود در گوجه فرنگی كامل نظیر ویتامین E، ویتامین C، فولات، مواد معدنی، تركیبات فنولیك و فیبرهای رژیمی باشد. به علاوه یافته های تحقیقاتی نشان داد تغذیه موش ها با پودر گوجه فرنگی باعث افزایش تنوع و گوناگونی میكروبیوم های سودمند شده و از رشد بیش از حد برخی باكتری های در رابطه با التهاب پیشگیری می كند. مطالعات همچنان نشان داد مصرف گوجه فرنگی و محصولات آن با كاهش ریسك بیماری قلبی-عروقی، پوكی استخوان، دیابت، و برخی سرطان ها نظیر پروستات، ریه، سینه و روده مرتبط می باشد. 1397/12/21 23:58:35 5.0 از 5 4793 تگهای خبر: آب , آنتی اكسیدان , بیمار , بیماری این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط روند نگران کننده چاقی در کودکان و نوجوانان شیوع ۱۱ درصدی آسم در کودکان و نوجوانان اخطار در رابطه با مصرف روغن های سنتی سلامت غذا نباید قربانی منافع اقتصادی شود نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۴ بعلاوه ۱ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو ست قالب گیری دندان شرکت صنعتی سخت پوشش طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم کفش طبی ، کمربند طبی ، قوزبند طبی پربیننده ترین ها سازمان غذا و دارو اسامی محصولات خوراکی بدون مجوز را اعلام کرد رانندگان مصرف غذاهای پرچرب و سنگین را در مسافرت محدود کنند The Art of Documentation Reimagined by Fake-Sample شرح آخرین شرایط بازار شیر خشک پربحث ترین ها روند نگران کننده چاقی در کودکان و نوجوانان شیوع ۱۱ درصدی آسم در کودکان و نوجوانان اخطار در رابطه با مصرف روغن های سنتی نظر کارشناسی سازمان غذا و دارو در واردات لحاظ شود جدیدترین ها روند نگران کننده چاقی در کودکان و نوجوانان شیوع ۱۱ درصدی آسم در کودکان و نوجوانان اخطار در رابطه با مصرف روغن های سنتی نظر کارشناسی سازمان غذا و دارو در واردات لحاظ شود واکنش سازمان غذا و دارو به آشفته بازار شیرخشک سلامت غذا نباید قربانی منافع اقتصادی شود رونمایی از ۳ محصول دانش بنیان حوزه سلامت در اینوتکس ۲۰۲۵ بازگشت شیر مدرسه از سال تحصیلی آینده راه اندازی پالایشگاه ملی پلاسما در دستور کار چگونه اصالت شیرخشک را تشخیص بدهیم تگها بیمار بیماری بهداشت آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی