مصرف گوجه فرنگی به مقابله با سرطان كبد كمك می نماید مطالعات نشان می دهد؛ به گزارش مین فود تحقیقات نشان می دهد گوجه فرنگی می تواند به كاهش مبتلا شدن به بیماری كبد چرب، التهاب و سرطان كبد كمك نماید. به گزارش مین فود به نقل از مهر، مطالعات محققان دانشگاه تافتس آمریكا نشان داده است مصرف بیشتر گوجه فرنگی می تواند با كاهش ریسك ابتلاء به سرطان كبد ناشی از رژیم غذایی پرچرب ارتباط داشته باشد. مطالعات انجام شده بر روی موش ها نشان داد گوجه فرنگی سرشار از لیكوپن است كه به كاهش مؤثر بیماری كبد چرب، التهاب و ابتلاء به سرطان كبد كمك می كند؛ لیكوپن یك آنتی اكسیدان، ضدسرطان و ماده ضدالتهاب قوی است. «ژیانگ دانگ وانگ»، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «مصرف گوجه فرنگی كامل و گوجه فرنگی فرآوری شده در چارچوب رب، گوجه فرنگی كامل كنسروشده، كچاپ و آب گوجه بهترین منبع لیكوپن را تأمین می كند.» وانگ در ادامه می افزاید: «حتی ما مشاهده كردیم كه پودر گوجه فرنگی به مراتب مؤثرتر از دوز مشابه مكمل لیكوپن در جلوگیری از ابتلاء به سرطان كبد است.» این مسئله می تواند ناشی از تأثیرات سودمند احتمالی سایر مواد مغذی موجود در گوجه فرنگی كامل نظیر ویتامین E، ویتامین C، فولات، مواد معدنی، تركیبات فنولیك و فیبرهای رژیمی باشد. به علاوه یافته های تحقیقاتی نشان داد تغذیه موش ها با پودر گوجه فرنگی باعث افزایش تنوع و گوناگونی میكروبیوم های سودمند شده و از رشد بیش از حد برخی باكتری های در رابطه با التهاب پیشگیری می كند. مطالعات همچنان نشان داد مصرف گوجه فرنگی و محصولات آن با كاهش ریسك بیماری قلبی-عروقی، پوكی استخوان، دیابت، و برخی سرطان ها نظیر پروستات، ریه، سینه و روده مرتبط می باشد. 1397/12/21 23:58:35 5.0 از 5 4808 تگهای خبر: آب , آنتی اكسیدان , بیمار , بیماری این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط پیش گیری از 80 درصد سکته های مغزی با چند سفارش بهداشتی تحقق امنیت غذایی نیازمند حکمرانی هوشمند است روز جهانی ایمنی غذا علم در خدمت سلامت جامعه نگرانی نسبت به توقف تولید شیرخشک های رژیمی نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۵ بعلاوه ۲ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو شرکت صنعتی سخت پوشش طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم گروه سورن بام | طراح و مجری روف گاردن و فضای سبز پربیننده ترین ها تأمین شیرخشک های متابولیک با برندهای معتبر جایگزین در دستور کار سازمان غذا و دارو سازمان غذا و دارو اسامی محصولات خوراکی بدون مجوز را اعلام کرد افتتاح اورژانس بیمارستان طالقانی کرمانشاه با حضور وزیر بهداشت رانندگان مصرف غذاهای پرچرب و سنگین را در مسافرت محدود کنند پربحث ترین ها فروش واکسن گارداسیل در سایت ها غیرمجاز می باشد پیش گیری از 80 درصد سکته های مغزی با چند سفارش بهداشتی تاکید بر تغذیه متعادل به جای مصرف بی رویه مکمل ها تحقق امنیت غذایی نیازمند حکمرانی هوشمند است جدیدترین ها فروش واکسن گارداسیل در سایت ها غیرمجاز می باشد پیش گیری از 80 درصد سکته های مغزی با چند سفارش بهداشتی تاکید بر تغذیه متعادل به جای مصرف بی رویه مکمل ها تحقق امنیت غذایی نیازمند حکمرانی هوشمند است روز جهانی ایمنی غذا علم در خدمت سلامت جامعه ماجرای سلامت محصولات غذایی کولبری و ته لنجی نگرانی نسبت به توقف تولید شیرخشک های رژیمی Morocco Driver Licence Fake Template چای پس از غذا مانعی برای هضم، نه کمکی به آن راه اندازی بیمارستان صحرایی عرفات برای خدمت به زائرین تگها بیمار بیماری بهداشت آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی