علت افزایش وزن در روزهای نوروز، روزانه ۸ لیوان آب بنوشید یك كارشناس تغذیه مطرح كرد؛ مین فود: مسئول بهبود تغذیه گروه سلامت جمعیت، خانواده و تغذیه دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی، اظهار داشت: وعده های غذایی نامنظم و پرخوری منجر به اضافه وزن و چاقی می شود. به گزارش مین فود به نقل از مهر، فرشته فزونی، تصریح كرد: در روزهای نوروز كه هموطنان به دید و بازدید و مهمانی می پردازند، باید نكات صحیح تغذیه ای را مدنظر قرار دهند و با استفاده از الگوی غذایی مناسب و متعادل از تعطیلات و ایام نوروز با سلامتی و شادی لذت ببرند.وی به هموطنان سفارش كرد: در روزهای نوروز از پرخوری و ریزه خواری پرهیز شود. مواد غذایی پركالری مانند شیرینی، شكلات و نوشیدنی های شیرین محدود شود.فزونی با عنوان این مطلب كه مصرف غذاهای دریایی و لبنیات كم چرب در برنامه غذایی روزانه گنجانده شود، اظهار داشت: تلاش كنید ساعات غذا خوردن و خوابیدن در این ایام منظم باشد. چونكه وعده های غذایی نامنظم و پرخوری منجر به اضافه وزن و چاقی می شود.وی افزود: غلات كامل مانند نان سنگك، برنج سبوس دار و…، به میزان مناسب مصرف شود.این كارشناس تغذیه تصریح كرد: روزانه حداقل ۵ وعده میوه و سبزی تازه مصرف شود. زیرا، سبزی و میوه های رنگی و جوانه های تازه سرشار از ویتامین، مواد معدنی و آنتی اكسیدان هستند.وی اظهارداشت: از مصرف زیاد نوشیدنی های گازدار، چای و قهوه پرهیز شود. به جای مصرف نوشابه های گازدار و آب میوه های مصنوعی، از دوغ، آب، نكتار میوه ها و آب میوه تازه استفاده گردد.فزونی اظهار داشت: روزانه بین ۸ تا ۱۰ لیوان آب بنوشید.وی تصریح كرد: مصرف شكر، قندهای ساده، نمك، كربوهیدرات های تصفیه شده را محدود كنید. آجیل و مغزهای كم نمك یا بی نمك بعنوان میان وعده و در مقدار متعادل مصرف شود.این كارشناس تغذیه، اضافه كرد: با عنایت به مصرف تنقلات و آجیل در این ایام حجم مواد غذایی را در هر وعده كاهش دهید و بخصوص شام را مختصر میل كنید. ضمن اینكه، از روغن های مایع خوراكی به جای روغن های جامد و اشباع شده به میزان متعادل استفاده كنید.وی افزود: غذای خویش را كم نمك و كم چرب تهیه كنید. 1398/01/11 15:33:07 5.0 از 5 4590 تگهای خبر: آب , آنتی اكسیدان , اضافه وزن , برنامه این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ سفارش های تغذیه ای برای مقابله با گرمازدگی استفاده از نمک های یددار و روغن های ترانس پایین در تهیه نذورات ضرورت هم افزایی طب ایرانی و طب نوین برای ارائه خدمات بهتر به بیماران نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۵ بعلاوه ۴ دوستان مین فود آموزش حسابداری در تبریز آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج پربیننده ترین ها ضرورت هم افزایی طب ایرانی و طب نوین برای ارائه خدمات بهتر به بیماران پرمخاطب ترین سایت اقتصادی فروش کفش چرم مردانه و زنانه نحوه مصرف قهوه گانودرما برای زگیل تناسلی پربحث ترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد جدیدترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد سفارش های تغذیه ای برای مقابله با گرمازدگی صدور تاییدیه حلال برای ۲۸۵ محصول سلامت محور وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد سویا برای مغز کودکان مفیدست تخم مرغ قهوه ای رنگ نشانه بالا بودن ارزش غذایی آن نیست استفاده از نمک های یددار و روغن های ترانس پایین در تهیه نذورات تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی