تاثیرات مضر مصرف بیش از اندازه پروتئین را بشناسیم نكته سلامت؛ مین فود: بگفته پژوهشگران دانشكده پزشكی هاروارد، بااینكه پروتئین جهت زندگی لازم و ضروری می باشد، اما مصرف بیش از اندازه زیاد آن می تواند مشكل ساز باشد. به گزارش مین فود به نقل از مهر، پروتئین ها انواع بسیار مختلفی دارند كه هركدام در بخش خاصی از بدن به مصرف می رسند. مصرف پروتئین برای بدن بسیار مفید می باشد، اما همانطور كه مصرف پروتئین مفید می باشد مصرف بیش از اندازه آن هم سبب ابتلاء به برخی بیماری ها می شود. پروتئین یكی از مواد مغذی كلیدی و مفید برای بدن انسان است. بدن از پروتئین برای ترمیم و ساخت بافت ها (به عنوان مثال، عضلات، مو و ناخن ها)، برای ساخت و حفاظت از پوست، غضروف، استخوان ها، عضلات، و خون، و برای تولید مواد شیمیایی بدن (به عنوان مثال، هورمون ها و آنزیم ها) استفاده می نماید. مصرف بیش از اندازه زیاد پروتئین با بروز مشكلات زیر مرتبط است: - كلسترول بالا - افزایش ریسك ابتلاء به سرطان - بیماری كلیوی و تشكیل سنگ های كلیوی - اضافه وزن - یبوست یا اسهال منبع: مین فود 1398/03/13 15:26:49 5.0 از 5 4261 تگهای خبر: اضافه وزن , بیمار , بیماری , پزشك این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد تخم مرغ قهوه ای رنگ نشانه بالا بودن ارزش غذایی آن نیست نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۲ بعلاوه ۲ دوستان مین فود آموزش حسابداری در تبریز آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج پربیننده ترین ها ضرورت هم افزایی طب ایرانی و طب نوین برای ارائه خدمات بهتر به بیماران پرمخاطب ترین سایت اقتصادی فروش کفش چرم مردانه و زنانه نحوه مصرف قهوه گانودرما برای زگیل تناسلی پربحث ترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد جدیدترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد سفارش های تغذیه ای برای مقابله با گرمازدگی صدور تاییدیه حلال برای ۲۸۵ محصول سلامت محور وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد سویا برای مغز کودکان مفیدست تخم مرغ قهوه ای رنگ نشانه بالا بودن ارزش غذایی آن نیست استفاده از نمک های یددار و روغن های ترانس پایین در تهیه نذورات تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی