سبزیجاتی كه باید در رژیم غذایی گنجانده شوند توصیه محققان؛ به گزارش مین فود مصرف طیف وسیعی از سبزیجات با رنگ های مختلف از جانب محققان سفارش می شود چونكه سبزیجات دارای انواع مواد مغذی بوده و برخی تركیبات فراتر از ویتامین ها و مواد معدنی هستند. به گزارش مین فود به نقل از مهر، محققان در تحقیقی به بررسی بهترین سبزیجاتی پرداختند كه ارتباط قوی ای با كاهش ریسك مبتلا شدن به بیماری های مزمن دارند. بر همین مبنا ۴۷ نوع از سبزیجات برپایه دارابودن ۱۷ ماده مغذی معروف رده بندی شدند. مواد مغذی شامل ویتامین های A، C، D، E، K، و خیلی از ویتامین های گروه B، همراه با مواد معدنی كلسیم، پتاسیم، آهن و زینك و به علاوه فیبر و حتی پروتئین بود. طبق این رده بندی، ۵ سبزی اول به شرح زیر هستند: شاهی كلم چینی (كاهو ژاپنی) برگ چغندر اسفناج كولارد سبز (نوعی كلم) در ادامه این فهرست كلم كالی، شابانك (در نواحی كرمان می روید)، كاهو برگ، بروكلی و كلم بروكسل قرار دارند. 1398/03/14 15:43:45 5.0 از 5 5016 تگهای خبر: بیمار , بیماری , رژیم غذایی , سبزیجات این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد سویا برای مغز کودکان مفیدست نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۶ بعلاوه ۵ دوستان مین فود آموزش حسابداری در تبریز آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج پربیننده ترین ها ضرورت هم افزایی طب ایرانی و طب نوین برای ارائه خدمات بهتر به بیماران پرمخاطب ترین سایت اقتصادی فروش کفش چرم مردانه و زنانه نحوه مصرف قهوه گانودرما برای زگیل تناسلی پربحث ترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز صدور ۱۰ بخشنامه جهش تولید در عرصه فرآورده های طبیعی چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF جدیدترین ها صدور ۱۰ بخشنامه جهش تولید در عرصه فرآورده های طبیعی بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد سفارش های تغذیه ای برای مقابله با گرمازدگی صدور تاییدیه حلال برای ۲۸۵ محصول سلامت محور وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد سویا برای مغز کودکان مفیدست تخم مرغ قهوه ای رنگ نشانه بالا بودن ارزش غذایی آن نیست تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی