راهكار اصلی كاهش نمك نان ها، بازبینی در كیفیت گندم و آرد معاون بهداشت وزارت بهداشت عنوان كرد: به گزارش مین فود معاون بهداشت وزارت بهداشت اظهار داشت: راهكار اصلی كاهش نمك در نان ها، بازبینی بر كیفیت گندم و آرد یا تولید نان های صنعتی است. به گزارش مین فود به نقل از مهر، علیرضا رئیسی، در مورد شوری نان ها بعنوان قوت غالب ایرانیان، خاطرنشان كرد: یكی از راهكارهای عملی برای كنترل و كاهش مصرف نمك، این است كه نمك مصرفی قوت غالب مردم كاهش پیدا كند. این مورد راهكاری است كه در كشورهای دنیا هم عملیاتی شده است.وی اضافه كرد: در كشور ما هم یكی از غذاهایی كه مصرف زیادی دارد، نان است. در این راستا، یكی از بهترین راهكارها، رفتن به سمت تولید نان های صنعتی است؛ چونكه در نان های صنعتی می توان كنترل بهتری بر میزان نمك مصرفی انجام داد.معاون بهداشت وزارت بهداشت خاطرنشان كرد: متاسفانه در كشور ما نان های سنتی طرفدار زیادی دارد. این مورد ایراد ندارد، اما مشكل اینجا است كه كنترل نمك در تولید نان های سنتی خیلی سخت است. از طرفی، به قول صنف نانوایی ها، به علت نامناسب بودن كیفیت آردها، مجبور به استفاده از نمك بیشتر برای فرآوری خمیر نان هستند.رئیسی بیان كرد: در این زمینه نظارت ها و كنترل های خیلی از سوی معاونت بهداشت و غذا و دارو انجام می شود. با نانوایی های متخلف برخورد شده و برخی از آنها هم پلمپ شده اند. اما این برخوردها، راهكار اصلی مبحث نیست، بلكه راهكار اصلی كاهش نمك در نان ها، بازبینی بر كیفیت گندم و آرد یا تولید نان های صنعتی است 1398/03/18 14:31:20 5.0 از 5 5241 تگهای خبر: دارو , غذا , كیفیت , نمك این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط نقش تغذیه مناسب در پیش گیری از گرمازدگی اعلام اسامی فرآورده های غذایی بدون مجوز دستورالعمل سازمان غذا و دارو برای مثال برداری از کالاهای اساسی ذخایر شش ماهه دارو و شیر خشک تأمین شده است نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۴ بعلاوه ۱ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو شرکت صنعتی سخت پوشش طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم کلینیک پوست مو و زیبایی خاتون پربیننده ترین ها تأمین شیرخشک های متابولیک با برندهای معتبر جایگزین در دستور کار سازمان غذا و دارو افتتاح اورژانس بیمارستان طالقانی کرمانشاه با حضور وزیر بهداشت اخطار در رابطه با مصرف روغن های سنتی شیوع ۱۱ درصدی آسم در کودکان و نوجوانان پربحث ترین ها شاه توت میوه ای ضد سرطان نقش تغذیه مناسب در پیش گیری از گرمازدگی نسخه طب ایرانی چطور از گرمازدگی نجات پیدا کنیم؟ ضرورت آموزش ارزیابی حسی برای افزایش ایمنی غذایی در جامعه جدیدترین ها شاه توت میوه ای ضد سرطان نقش تغذیه مناسب در پیش گیری از گرمازدگی نسخه طب ایرانی چطور از گرمازدگی نجات پیدا کنیم؟ ضرورت آموزش ارزیابی حسی برای افزایش ایمنی غذایی در جامعه نگهداری نامناسب غذای نذری در هوای گرم بستر رشد باکتری ها است اعلام اسامی فرآورده های غذایی بدون مجوز سفارش طب ایرانی برای کنترل استرس با بهره گیری از برخی نوشیدنی ها دستورالعمل وزارت بهداشت در تهیه نذورات ایام محرم و صفر اقدام مهم سازمان غذا و دارو در خنثی سازی تحریم ها برگ برنده جدید اپل! تگها بیمار بهداشت بیماری آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی