راهكار اصلی كاهش نمك نان ها، بازبینی در كیفیت گندم و آرد معاون بهداشت وزارت بهداشت عنوان كرد: به گزارش مین فود معاون بهداشت وزارت بهداشت اظهار داشت: راهكار اصلی كاهش نمك در نان ها، بازبینی بر كیفیت گندم و آرد یا تولید نان های صنعتی است. به گزارش مین فود به نقل از مهر، علیرضا رئیسی، در مورد شوری نان ها بعنوان قوت غالب ایرانیان، خاطرنشان كرد: یكی از راهكارهای عملی برای كنترل و كاهش مصرف نمك، این است كه نمك مصرفی قوت غالب مردم كاهش پیدا كند. این مورد راهكاری است كه در كشورهای دنیا هم عملیاتی شده است.وی اضافه كرد: در كشور ما هم یكی از غذاهایی كه مصرف زیادی دارد، نان است. در این راستا، یكی از بهترین راهكارها، رفتن به سمت تولید نان های صنعتی است؛ چونكه در نان های صنعتی می توان كنترل بهتری بر میزان نمك مصرفی انجام داد.معاون بهداشت وزارت بهداشت خاطرنشان كرد: متاسفانه در كشور ما نان های سنتی طرفدار زیادی دارد. این مورد ایراد ندارد، اما مشكل اینجا است كه كنترل نمك در تولید نان های سنتی خیلی سخت است. از طرفی، به قول صنف نانوایی ها، به علت نامناسب بودن كیفیت آردها، مجبور به استفاده از نمك بیشتر برای فرآوری خمیر نان هستند.رئیسی بیان كرد: در این زمینه نظارت ها و كنترل های خیلی از سوی معاونت بهداشت و غذا و دارو انجام می شود. با نانوایی های متخلف برخورد شده و برخی از آنها هم پلمپ شده اند. اما این برخوردها، راهكار اصلی مبحث نیست، بلكه راهكار اصلی كاهش نمك در نان ها، بازبینی بر كیفیت گندم و آرد یا تولید نان های صنعتی است 1398/03/18 14:31:20 5.0 از 5 4416 تگهای خبر: دارو , غذا , كیفیت , نمك این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط مصرف بیشتر فیبر برای سلامت بدن مفید می باشد کشف منشا و رفع بوی نامطبوع در گنبدکاووس بهترین فروشگاه کیف و کفش زنانه نمک طول عمر را کوتاه می کند نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۳ بعلاوه ۱ دوستان مین فود آرایشی سلین آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو صندل و کفش های اورجینال خارجی طراحی سایت فیش حج مادطب، طبیعت درمانگر، طب سنتی پربیننده ترین ها درخواست بیمه سلامت از موسسات برای ثبت اطلاعات بیمه شدگان در پایگاه اطلاعات اخطار مجدد قالیباف درباره تبعات واریز نشدن سهم وزارت بهداشت از مالیات بر ارزش افزوده لزوم رعایت نکات بهداشتی هنگام مصرف گوشت برای جلوگیری از تب کریمه کنگو the best store providing open layer files of international identification documents پربحث ترین ها راز پنهان تغذیه با شیرمادر پرستاران تمدید طرحی و شرکتی به کارگیری می شوند اعضای بدن یک جوان ۲۱ گرفتار مرگ مغزی در قم اهدا شد مصرف بیشتر فیبر برای سلامت بدن مفید می باشد جدیدترین ها راز پنهان تغذیه با شیرمادر پرستاران تمدید طرحی و شرکتی به کارگیری می شوند اعضای بدن یک جوان ۲۱ گرفتار مرگ مغزی در قم اهدا شد مصرف بیشتر فیبر برای سلامت بدن مفید می باشد ثبت موارد جدید مبتلاشدن به آبله میمونی در اکوادور و یک مورد فوتی تبعات ناامنی غذایی در جامعه رژیم غذایی برای مساعدت با پیش گیری از تشکیل سنگ کلیه از هر ۸ بیمار، یک نفر علایم کرونا را حفظ می نماید مکمل های ویتامین D در کمک به استخوان ها بی فایده هستند کشف منشا و رفع بوی نامطبوع در گنبدکاووس تگها بیمار بیماری بهداشت رپورتاژ آب برنامه پزشك ایمنی