ارتباط بین غذاهای فرآوری شده و بالا رفتن خطر مبتلا شدن به اوتیسم مطالعات نشان می دهد؛ به گزارش مین فود محققان عنوان می كنند بین غذای مصرفی توسط زن آبستن و تاثیرات آن بر مغز درحال رشد جنین ارتباط وجود دارد. به گزارش مین فود به نقل از مهر، نتایج مطالعه اخیر نشان داده است احتمالاً غذاهای فراوری شده كلید افزایش موارد مبتلا شدن به اوتیسم هستند. تیم تحقیق از دانشكده پزشكی برنت آمریكا دریافتند زمانیكه سلول های بنیادی عصبی در معرض میزان بالا اسید موجود در غذاهای فرآوری شده قرار می گیرند، تغییرات مولكولی روی می دهد. دانشمندان متوجه شدند میزان بالا PPA (اسید پروپیونیك) كه برای افزایش طول عمر غذاهای بسته بندی شده و پیشگیری از ایجاد كپك در نان و پنیر فرآوری شده استفاده می شود، رشد نورون ها را در مغز جنین می كاهد. «ناصر صالح»، سرپرست تیم تحقیق، در اینباره می گوید: «مطالعات نشان داده اند میزان بالا PPA در نمونه مدفوع كودكان مبتلا به اوتیسم و میكروبیوم روده در كودكان اوتیسمی متفاوت می باشد.» محققان دریافتند در نتیجه قرارگیری سلول های بنیادی عصبی در معرض میزان بالا PPA، نورون ها كاهش یافته و مسیهای نورونی به تمام نقاط بدن آسیب می بینند كه همین مسئله باعث اختلال در توانایی برقراری ارتباط مغز شده و رفتارهای نظیر عدم توانایی در تعامل با دیگران و مشكلات حركتی كه عمدتاً در كودكان مبتلا به اوتیسم مشاهده می شود، بروز می كند. 1398/04/06 11:18:20 5.0 از 5 4769 تگهای خبر: بسته بندی , پزشك , غذا این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد صدور تاییدیه حلال برای ۲۸۵ محصول سلامت محور وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد سویا برای مغز کودکان مفیدست نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۹ بعلاوه ۵ دوستان مین فود آموزش حسابداری در تبریز آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج پربیننده ترین ها ضرورت هم افزایی طب ایرانی و طب نوین برای ارائه خدمات بهتر به بیماران پرمخاطب ترین سایت اقتصادی فروش کفش چرم مردانه و زنانه نحوه مصرف قهوه گانودرما برای زگیل تناسلی پربحث ترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد جدیدترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد سفارش های تغذیه ای برای مقابله با گرمازدگی صدور تاییدیه حلال برای ۲۸۵ محصول سلامت محور وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد سویا برای مغز کودکان مفیدست تخم مرغ قهوه ای رنگ نشانه بالا بودن ارزش غذایی آن نیست استفاده از نمک های یددار و روغن های ترانس پایین در تهیه نذورات تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی