مصرف زیاد نمك سبب نفخ می شود یافته های تحقیقاتی نشان می دهد؛ مین فود: یافته ها نشان داده است رژیم غذایی حاوی نمك زیاد سبب بروز نفخ در افراد می شود. به گزارش مین فود به نقل از مهر، پژوهشگران با بررسی دوباره مطالعه دو دهه اخیر موسوم به DASH-Sodium، دریافتند مصرف میزان زیاد سدیم سبب افزایش نفخ در میان شركت كنندگان شده بود. پژوهشگران همین طور دریافتند رژیم غذایی DASH با میزان فیبر زیاد در مقایسه با رژیم غذایی كنترل كم فیبر، سبب افزایش نفخ شد. «نوئل مولر»، سرپرست تیم تحقیق، در این زمینه می گوید: «نتایج ما نشان داده است می توان میزان نفخ را بدون كاهش میزان مصرف فیبر سالم، و بوسیله كاهش مصرف سدیم، كم كرد.» بگفته پژوهشگران، این نخستین مطالعه است كه به بررسی سدیم بعنوان یك عامل نفاخ در رژیم غذایی پرداخته است. گفتنی است رژیم غذایی DASH یك رژیم غذایی پرفیبر است كه دارای میزان نسبتاً كم چربی و میزان بالا میوه، مغزیجات آجیلی و سبزیجات است. پژوهشگران دریافتند رژیم غذایی DASH پرفیبر احتمال نفخ را تا ۴۱ درصد بالا می برد. منبع: مین فود 1398/04/26 16:06:49 5.0 از 5 5096 تگهای خبر: چربی , رژیم غذایی , سبزیجات , غذا این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط چگونه اصالت شیرخشک را تشخیص بدهیم واکنش سازمان غذا و دارو به کمبود شیرخشک ویتامین ها انرژی ساز نیستند! اختلال در پرداخت بیمه ها زنجیره تأمین دارو را تهدید می کند نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۱ بعلاوه ۳ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو ست قالب گیری دندان شرکت صنعتی سخت پوشش طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم کفش طبی ، کمربند طبی ، قوزبند طبی پربیننده ترین ها سازمان غذا و دارو اسامی محصولات خوراکی بدون مجوز را اعلام کرد رانندگان مصرف غذاهای پرچرب و سنگین را در مسافرت محدود کنند The Art of Documentation Reimagined by Fake-Sample شرح آخرین شرایط بازار شیر خشک پربحث ترین ها برخورد قاطع با موازی کاری در سیستم سلامت روند نگران کننده چاقی در کودکان و نوجوانان شیوع ۱۱ درصدی آسم در کودکان و نوجوانان اخطار در رابطه با مصرف روغن های سنتی جدیدترین ها برخورد قاطع با موازی کاری در سیستم سلامت روند نگران کننده چاقی در کودکان و نوجوانان شیوع ۱۱ درصدی آسم در کودکان و نوجوانان اخطار در رابطه با مصرف روغن های سنتی نظر کارشناسی سازمان غذا و دارو در واردات لحاظ شود واکنش سازمان غذا و دارو به آشفته بازار شیرخشک سلامت غذا نباید قربانی منافع اقتصادی شود رونمایی از ۳ محصول دانش بنیان حوزه سلامت در اینوتکس ۲۰۲۵ بازگشت شیر مدرسه از سال تحصیلی آینده راه اندازی پالایشگاه ملی پلاسما در دستور کار تگها بیمار بیماری بهداشت آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی