مصرف زیاد نمك سبب نفخ می شود یافته های تحقیقاتی نشان می دهد؛ مین فود: یافته ها نشان داده است رژیم غذایی حاوی نمك زیاد سبب بروز نفخ در افراد می شود. به گزارش مین فود به نقل از مهر، پژوهشگران با بررسی دوباره مطالعه دو دهه اخیر موسوم به DASH-Sodium، دریافتند مصرف میزان زیاد سدیم سبب افزایش نفخ در میان شركت كنندگان شده بود. پژوهشگران همین طور دریافتند رژیم غذایی DASH با میزان فیبر زیاد در مقایسه با رژیم غذایی كنترل كم فیبر، سبب افزایش نفخ شد. «نوئل مولر»، سرپرست تیم تحقیق، در این زمینه می گوید: «نتایج ما نشان داده است می توان میزان نفخ را بدون كاهش میزان مصرف فیبر سالم، و بوسیله كاهش مصرف سدیم، كم كرد.» بگفته پژوهشگران، این نخستین مطالعه است كه به بررسی سدیم بعنوان یك عامل نفاخ در رژیم غذایی پرداخته است. گفتنی است رژیم غذایی DASH یك رژیم غذایی پرفیبر است كه دارای میزان نسبتاً كم چربی و میزان بالا میوه، مغزیجات آجیلی و سبزیجات است. پژوهشگران دریافتند رژیم غذایی DASH پرفیبر احتمال نفخ را تا ۴۱ درصد بالا می برد. منبع: مین فود 1398/04/26 16:06:49 5.0 از 5 4936 تگهای خبر: چربی , رژیم غذایی , سبزیجات , غذا این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط صدور ۱۰ بخشنامه جهش تولید در عرصه فرآورده های طبیعی کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد صدور تاییدیه حلال برای ۲۸۵ محصول سلامت محور سویا برای مغز کودکان مفیدست نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۴ بعلاوه ۳ دوستان مین فود آموزش حسابداری در تبریز آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج پربیننده ترین ها ضرورت هم افزایی طب ایرانی و طب نوین برای ارائه خدمات بهتر به بیماران پرمخاطب ترین سایت اقتصادی فروش کفش چرم مردانه و زنانه نحوه مصرف قهوه گانودرما برای زگیل تناسلی پربحث ترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز صدور ۱۰ بخشنامه جهش تولید در عرصه فرآورده های طبیعی چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF جدیدترین ها صدور ۱۰ بخشنامه جهش تولید در عرصه فرآورده های طبیعی بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد سفارش های تغذیه ای برای مقابله با گرمازدگی صدور تاییدیه حلال برای ۲۸۵ محصول سلامت محور وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد سویا برای مغز کودکان مفیدست تخم مرغ قهوه ای رنگ نشانه بالا بودن ارزش غذایی آن نیست تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی