مصرف زیاد نمك سبب نفخ می شود یافته های تحقیقاتی نشان می دهد؛ مین فود: یافته ها نشان داده است رژیم غذایی حاوی نمك زیاد سبب بروز نفخ در افراد می شود. به گزارش مین فود به نقل از مهر، پژوهشگران با بررسی دوباره مطالعه دو دهه اخیر موسوم به DASH-Sodium، دریافتند مصرف میزان زیاد سدیم سبب افزایش نفخ در میان شركت كنندگان شده بود. پژوهشگران همین طور دریافتند رژیم غذایی DASH با میزان فیبر زیاد در مقایسه با رژیم غذایی كنترل كم فیبر، سبب افزایش نفخ شد. «نوئل مولر»، سرپرست تیم تحقیق، در این زمینه می گوید: «نتایج ما نشان داده است می توان میزان نفخ را بدون كاهش میزان مصرف فیبر سالم، و بوسیله كاهش مصرف سدیم، كم كرد.» بگفته پژوهشگران، این نخستین مطالعه است كه به بررسی سدیم بعنوان یك عامل نفاخ در رژیم غذایی پرداخته است. گفتنی است رژیم غذایی DASH یك رژیم غذایی پرفیبر است كه دارای میزان نسبتاً كم چربی و میزان بالا میوه، مغزیجات آجیلی و سبزیجات است. پژوهشگران دریافتند رژیم غذایی DASH پرفیبر احتمال نفخ را تا ۴۱ درصد بالا می برد. منبع: مین فود 1398/04/26 16:06:49 5.0 از 5 5110 تگهای خبر: چربی , رژیم غذایی , سبزیجات , غذا این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط وجود فلزات سنگین در کنسرو ماهیان حرام گوشت اسامی تعدادی فرآورده غذایی غیر مجاز سفر با حیوانات به اقامتگاه تهدیدات قاچاق محصولات غذایی جدی است نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۹ بعلاوه ۴ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو شرکت صنعتی سخت پوشش طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم گروه سورن بام | طراح و مجری روف گاردن و فضای سبز پربیننده ترین ها تأمین شیرخشک های متابولیک با برندهای معتبر جایگزین در دستور کار سازمان غذا و دارو سازمان غذا و دارو اسامی محصولات خوراکی بدون مجوز را اعلام کرد افتتاح اورژانس بیمارستان طالقانی کرمانشاه با حضور وزیر بهداشت رانندگان مصرف غذاهای پرچرب و سنگین را در مسافرت محدود کنند پربحث ترین ها فروش واکسن گارداسیل در سایت ها غیرمجاز می باشد پیش گیری از 80 درصد سکته های مغزی با چند سفارش بهداشتی تاکید بر تغذیه متعادل به جای مصرف بی رویه مکمل ها تحقق امنیت غذایی نیازمند حکمرانی هوشمند است جدیدترین ها فروش واکسن گارداسیل در سایت ها غیرمجاز می باشد پیش گیری از 80 درصد سکته های مغزی با چند سفارش بهداشتی تاکید بر تغذیه متعادل به جای مصرف بی رویه مکمل ها تحقق امنیت غذایی نیازمند حکمرانی هوشمند است روز جهانی ایمنی غذا علم در خدمت سلامت جامعه ماجرای سلامت محصولات غذایی کولبری و ته لنجی نگرانی نسبت به توقف تولید شیرخشک های رژیمی Morocco Driver Licence Fake Template چای پس از غذا مانعی برای هضم، نه کمکی به آن راه اندازی بیمارستان صحرایی عرفات برای خدمت به زائرین تگها بیمار بیماری بهداشت آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی