افزایش طول عمر با مصرف غذاهای پرفیبر یافته محققان نیوزیلندی نشان می دهد؛ مین فود: مطالعات نشان می دهد مصرف غذاهای غنی از فیبر، یعنی مصرف بیشتر از سی گرم فیبر در طول روز موجب می شود تا خطر مرگ و بروز بیماری های غیرقابل انتقال كاهش شایان توجهی پیدا كند. به گزارش مین فود به نقل از مهر، پژوهش های متخصصان نیوزلندی ثابت كرد كه مصرف بیشتر از ۳۰ گرم فیبر در طول روز در پیش گیری از ابتلاء به بیماری های غیرقابل انتقال و افزایش طول عمر مؤثر است. وجود فیبرهایی چون غلات كامل، حبوبات، سبزیجات و میوه ها در رژیم غذای طبیعی می تواند تأثیر بسیار خوبی بر سلامت بدن داشته باشد. همین طور نتایج این مطالعات نشان می دهد مصرف غذاهای غنی از فیبر بین ۱۵ تا ۳۰ درصد هر نوع مرگ ومیر و حتی مرگ های ناشی از بیماری های قلبی-عروقی را می كاهد. علاوه بر این بروز بیماری های قلبی-عروقی، سكته مغزی، دیابت نوع ۲ و سرطان روده بزرگ را بین ۱۶ تا ۲۴ درصد می كاهد. افزایش مصرف فیبر با كاهش وزن و كلسترول همراه بوده درحالی كه این اثر در مصرف كم فیبر یا استفاده از فیبرهای مصنوعی یا عصاره های فیبری خیلی كمتر خواهد بود. پروفسور «جیم مان»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه اوتاگو نیوزلند، در ارتباط با نتایج این تحقیقات می گوید: «یافته های ما شواهد متقاعدكننده ای برای دستورالعمل های تغذیه ای و تمركز بر افزایش فیبر رژیمی و جایگزینی غلات كامل بجای غلات تصفیه شده ارائه می دهند. این گونه رژیم های غذایی خطر مرگ ومیر و بروز طیف وسیعی از بیماری های مهم را می كاهد.»او در ادامه اضافه كرد: «تمام مواد غذایی غنی از فیبر كه نیاز به جویدن دارند و تأثیرات مثبتی بر روده ها می گذارند، موجب افزایش احساس سیری و كنترل وزن شده و می توانند بر میزان چربی و قند بدن نیز تأثیرگذار باشند. هضم و تجزیه فیبرها توسط باكتری های روده بزرگ صورت می گیرد كه این عمل دارای اثرات مفیدی همچون محافظت از روده در مقابل ابتلاء به سرطان است.»مصرف روزانه بین ۲۵ تا ۲۹ گرم فیبر برای بدن مفید بوده و كفایت می كند اما داده ها نشان داده است مصرف بیش ازحد فیبر در رژیم غذایی می تواند از بدن در مقابل بیماری ها بیشتر حفاظت كند. پژوهشگران اعلام نمودند كه افزایش مصرف فیبر به حفاظت بدن در مقابل سكته مغزی و ابتلاء به سرطان سینه نیز كمك به سزایی می كند. 1398/05/06 13:37:41 5.0 از 5 4245 تگهای خبر: بیمار , بیماری , تغذیه , چربی این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد سفارش های تغذیه ای برای مقابله با گرمازدگی وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۳ بعلاوه ۱ دوستان مین فود آموزش حسابداری در تبریز آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج پربیننده ترین ها ضرورت هم افزایی طب ایرانی و طب نوین برای ارائه خدمات بهتر به بیماران پرمخاطب ترین سایت اقتصادی فروش کفش چرم مردانه و زنانه نحوه مصرف قهوه گانودرما برای زگیل تناسلی پربحث ترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد جدیدترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد سفارش های تغذیه ای برای مقابله با گرمازدگی صدور تاییدیه حلال برای ۲۸۵ محصول سلامت محور وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد سویا برای مغز کودکان مفیدست تخم مرغ قهوه ای رنگ نشانه بالا بودن ارزش غذایی آن نیست استفاده از نمک های یددار و روغن های ترانس پایین در تهیه نذورات تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی