افزایش طول عمر با مصرف غذاهای پرفیبر یافته محققان نیوزیلندی نشان می دهد؛ مین فود: مطالعات نشان می دهد مصرف غذاهای غنی از فیبر، یعنی مصرف بیشتر از سی گرم فیبر در طول روز موجب می شود تا خطر مرگ و بروز بیماری های غیرقابل انتقال كاهش شایان توجهی پیدا كند. به گزارش مین فود به نقل از مهر، پژوهش های متخصصان نیوزلندی ثابت كرد كه مصرف بیشتر از ۳۰ گرم فیبر در طول روز در پیش گیری از ابتلاء به بیماری های غیرقابل انتقال و افزایش طول عمر مؤثر است. وجود فیبرهایی چون غلات كامل، حبوبات، سبزیجات و میوه ها در رژیم غذای طبیعی می تواند تأثیر بسیار خوبی بر سلامت بدن داشته باشد. همین طور نتایج این مطالعات نشان می دهد مصرف غذاهای غنی از فیبر بین ۱۵ تا ۳۰ درصد هر نوع مرگ ومیر و حتی مرگ های ناشی از بیماری های قلبی-عروقی را می كاهد. علاوه بر این بروز بیماری های قلبی-عروقی، سكته مغزی، دیابت نوع ۲ و سرطان روده بزرگ را بین ۱۶ تا ۲۴ درصد می كاهد. افزایش مصرف فیبر با كاهش وزن و كلسترول همراه بوده درحالی كه این اثر در مصرف كم فیبر یا استفاده از فیبرهای مصنوعی یا عصاره های فیبری خیلی كمتر خواهد بود. پروفسور «جیم مان»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه اوتاگو نیوزلند، در ارتباط با نتایج این تحقیقات می گوید: «یافته های ما شواهد متقاعدكننده ای برای دستورالعمل های تغذیه ای و تمركز بر افزایش فیبر رژیمی و جایگزینی غلات كامل بجای غلات تصفیه شده ارائه می دهند. این گونه رژیم های غذایی خطر مرگ ومیر و بروز طیف وسیعی از بیماری های مهم را می كاهد.»او در ادامه اضافه كرد: «تمام مواد غذایی غنی از فیبر كه نیاز به جویدن دارند و تأثیرات مثبتی بر روده ها می گذارند، موجب افزایش احساس سیری و كنترل وزن شده و می توانند بر میزان چربی و قند بدن نیز تأثیرگذار باشند. هضم و تجزیه فیبرها توسط باكتری های روده بزرگ صورت می گیرد كه این عمل دارای اثرات مفیدی همچون محافظت از روده در مقابل ابتلاء به سرطان است.»مصرف روزانه بین ۲۵ تا ۲۹ گرم فیبر برای بدن مفید بوده و كفایت می كند اما داده ها نشان داده است مصرف بیش ازحد فیبر در رژیم غذایی می تواند از بدن در مقابل بیماری ها بیشتر حفاظت كند. پژوهشگران اعلام نمودند كه افزایش مصرف فیبر به حفاظت بدن در مقابل سكته مغزی و ابتلاء به سرطان سینه نیز كمك به سزایی می كند. 1398/05/06 13:37:41 5.0 از 5 4224 تگهای خبر: بیمار , بیماری , تغذیه , چربی این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط جایگزینی گوشت گاو با ماهی می تواند از مرگ سریع جلوگیری کند آغاز کارزار واکسیناسیون فلج اطفال در افغانستان ضرورت توجه به سلامت روانی، اخلاقی و اجتماعی در کنار سلامت جسم جایگزینی گوشت گاو با ماهی می تواند از مرگ زودهنگام جلوگیری کند نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۶ بعلاوه ۴ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس چگونه رمز دوربین مدار بسته را پیدا کنیم خرید و فروش خودرو دوره ICDL در تبریز طراحی سایت فیش حج فیش حج پربیننده ترین ها ویژگی هایی که هنگام خرید لوازم آشپزخانه باید به آنها توجه کنید آموزش فعالسازی ری اکشن تلگرام مقایسه روش های جراحی بینی روش های باز و بسته معرفی ساندویچ ساز عمده پربحث ترین ها رصد اقدامات دستگاههای اجرایی در حوزه امنیت غذایی تولید فراورده های غذایی بالاتر از حد معیار سلامت نظارت بهداشتی بر تولید فرآورده های غذایی در کارگاه های سنتی جایگزینی گوشت گاو با ماهی می تواند از مرگ سریع جلوگیری کند جدیدترین ها رصد اقدامات دستگاههای اجرایی در حوزه امنیت غذایی تولید فراورده های غذایی بالاتر از حد معیار سلامت نظارت بهداشتی بر تولید فرآورده های غذایی در کارگاه های سنتی جایگزینی گوشت گاو با ماهی می تواند از مرگ سریع جلوگیری کند آغاز کارزار واکسیناسیون فلج اطفال در افغانستان رصد کمبودهای دارویی با راه اندازی سامانه بر خط سراسری ضرورت توجه به سلامت روانی، اخلاقی و اجتماعی در کنار سلامت جسم کلید کاهش وزن فقط کافی است کالری دریافتی را کم کنید نانوایی ها نان ساده پخت کنند جایگزینی گوشت گاو با ماهی می تواند از مرگ زودهنگام جلوگیری کند تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی