فایده بلوبری برای داشتن پیری سالم مطالعات جدید نشان می دهد؛ به گزارش مین فود مطالعات جدید نشان داده است مصرف بلوبری علاوه بر فواید مختلف مشخص شده، در پیری سالم هم نقش دارد. به گزارش مین فود به نقل از مهر، از دهه 1990 تحقیق بر روی فواید بلوبری به شكل گسترده ای شروع شد. مطالعات اثبات نموده اند كه این میوه از لحاظ میزان فعالیت آنتی اكسیدانی در مقایسه با سایر میوه های معروف در بالاترین حد قرار دارد. همینطور سایر مكانیسم های مربوط به خواص این میوه نظیر خصوصیت های ضدالتهابی هم شناسایی شده اند. مطالعات نشان می دهند مصرف روزانه 200 گرم بلوبری (حدود یك فنجان) می تواند باعث بهبود عملكرد عروق خونی و كاهش فشارخون سیستولیك شود. محققان علت این مسئله را وجود آنتوسیانین ها می دانند؛ فیتوشیمیایی های كه عامل رنگ تیره این میوه هستند. مطالعات دیگری هم خواص شناختی مصرف بلوبری را اثبات نموده اند، همچون اینكه میزان بالا پلی فنول موجود در این میوه باعث بهبود عملكرد تاثیرات حافظه در كودكان و سالمندان می شود. 1398/05/26 15:44:37 5.0 از 5 4917 تگهای خبر: آنتی اكسیدان , میوه این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ خرید قهوه با قیمت مناسب توت خولان دریایی برای دیابت و چاقی مفیدست مکمل آنتی اکسیدانی ترکیبی در تقویت حافظه و شناخت موثر است نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۳ بعلاوه ۳ دوستان مین فود آموزش حسابداری در تبریز آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج پربیننده ترین ها ضرورت هم افزایی طب ایرانی و طب نوین برای ارائه خدمات بهتر به بیماران پرمخاطب ترین سایت اقتصادی فروش کفش چرم مردانه و زنانه نحوه مصرف قهوه گانودرما برای زگیل تناسلی پربحث ترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد جدیدترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد سفارش های تغذیه ای برای مقابله با گرمازدگی صدور تاییدیه حلال برای ۲۸۵ محصول سلامت محور وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد سویا برای مغز کودکان مفیدست تخم مرغ قهوه ای رنگ نشانه بالا بودن ارزش غذایی آن نیست استفاده از نمک های یددار و روغن های ترانس پایین در تهیه نذورات تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی