بررسی پرونده ۵۵ تولیدی مواد غذایی، آشامیدنی و بهداشتی در كمیسیون فنی و قانونی دانشگاه تصمیم گیری شد؛ به گزارش مین فود در كمیسیون فنی و قانونی دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی ۵۵ پرونده موسسات تولیدی مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی، بررسی گردید. به گزارش مین فود به نقل از مهر، دویست و چهل و هشتمین كمسیون فنی و قانونی موسسات تولیدی مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی، به ریاست فرزاد پیرویان معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی، برگزار گردید. در این كمیسیون كه با حضور تمام اعضا برگزار شد، ۵۵ پرونده مطرح و پیرامون پرونده های مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی تبادل نظر و بررسی های لازم صورت گرفت. در این نشست با صدور اصلاح دو فقره پروانه بهره برداری، تمدید یك فقره پروانه بهره برداری، صدور ۱۲ فقره پروانه ساخت، تمدید ۳۶ فقره پروانه ساخت، اصلاح ۲۰ فقره پروانه ساخت، صدور ۳۵ فقره پروانه ساخت قراردادی، صدور ۸ فقره پروانه ساخت كارگاهی، تمدید ۴ فقره پروانه ساخت كارگاهی، تمدید ۶ فقره پروانه مسئول فنی و صدور یك فقره پروانه مسئول فنی موافقت به عمل آمد. 1398/06/06 14:22:31 5.0 از 5 5084 تگهای خبر: پزشك , دارو , غذا , مواد غذایی این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط ضرورت آموزش ارزیابی حسی برای افزایش ایمنی غذایی در جامعه اعلام اسامی فرآورده های غذایی بدون مجوز دستورالعمل سازمان غذا و دارو برای مثال برداری از کالاهای اساسی ذخایر شش ماهه دارو و شیر خشک تأمین شده است نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۳ بعلاوه ۱ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو شرکت صنعتی سخت پوشش طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم کلینیک پوست مو و زیبایی خاتون پربیننده ترین ها تأمین شیرخشک های متابولیک با برندهای معتبر جایگزین در دستور کار سازمان غذا و دارو افتتاح اورژانس بیمارستان طالقانی کرمانشاه با حضور وزیر بهداشت اخطار در رابطه با مصرف روغن های سنتی شیوع ۱۱ درصدی آسم در کودکان و نوجوانان پربحث ترین ها ضرورت آموزش ارزیابی حسی برای افزایش ایمنی غذایی در جامعه نگهداری نامناسب غذای نذری در هوای گرم بستر رشد باکتری ها است اعلام اسامی فرآورده های غذایی بدون مجوز سفارش طب ایرانی برای کنترل استرس با بهره گیری از برخی نوشیدنی ها جدیدترین ها ضرورت آموزش ارزیابی حسی برای افزایش ایمنی غذایی در جامعه نگهداری نامناسب غذای نذری در هوای گرم بستر رشد باکتری ها است اعلام اسامی فرآورده های غذایی بدون مجوز سفارش طب ایرانی برای کنترل استرس با بهره گیری از برخی نوشیدنی ها دستورالعمل وزارت بهداشت در تهیه نذورات ایام محرم و صفر اقدام مهم سازمان غذا و دارو در خنثی سازی تحریم ها برگ برنده جدید اپل! دستورالعمل سازمان غذا و دارو برای مثال برداری از کالاهای اساسی تدابیر طب ایرانی برای عبور سالم از روزهای داغ تشدید نظارت بر سلامت نذری ها در روزهای محرم تگها بیمار بهداشت بیماری آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی