بررسی پرونده ۵۵ تولیدی مواد غذایی، آشامیدنی و بهداشتی در كمیسیون فنی و قانونی دانشگاه تصمیم گیری شد؛ به گزارش مین فود در كمیسیون فنی و قانونی دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی ۵۵ پرونده موسسات تولیدی مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی، بررسی گردید. به گزارش مین فود به نقل از مهر، دویست و چهل و هشتمین كمسیون فنی و قانونی موسسات تولیدی مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی، به ریاست فرزاد پیرویان معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی، برگزار گردید. در این كمیسیون كه با حضور تمام اعضا برگزار شد، ۵۵ پرونده مطرح و پیرامون پرونده های مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی تبادل نظر و بررسی های لازم صورت گرفت. در این نشست با صدور اصلاح دو فقره پروانه بهره برداری، تمدید یك فقره پروانه بهره برداری، صدور ۱۲ فقره پروانه ساخت، تمدید ۳۶ فقره پروانه ساخت، اصلاح ۲۰ فقره پروانه ساخت، صدور ۳۵ فقره پروانه ساخت قراردادی، صدور ۸ فقره پروانه ساخت كارگاهی، تمدید ۴ فقره پروانه ساخت كارگاهی، تمدید ۶ فقره پروانه مسئول فنی و صدور یك فقره پروانه مسئول فنی موافقت به عمل آمد. 1398/06/06 14:22:31 5.0 از 5 4804 تگهای خبر: پزشك , دارو , غذا , مواد غذایی این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد صدور تاییدیه حلال برای ۲۸۵ محصول سلامت محور وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد سویا برای مغز کودکان مفیدست نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۷ بعلاوه ۳ دوستان مین فود آموزش حسابداری در تبریز آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج پربیننده ترین ها ضرورت هم افزایی طب ایرانی و طب نوین برای ارائه خدمات بهتر به بیماران پرمخاطب ترین سایت اقتصادی فروش کفش چرم مردانه و زنانه نحوه مصرف قهوه گانودرما برای زگیل تناسلی پربحث ترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد جدیدترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد سفارش های تغذیه ای برای مقابله با گرمازدگی صدور تاییدیه حلال برای ۲۸۵ محصول سلامت محور وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد سویا برای مغز کودکان مفیدست تخم مرغ قهوه ای رنگ نشانه بالا بودن ارزش غذایی آن نیست استفاده از نمک های یددار و روغن های ترانس پایین در تهیه نذورات تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی