مصرف شیر از بیماری های مزمن پیشگیری می كند تحقیق جدید نشان می دهد؛ به گزارش مین فود درحالیكه شیر همواره بعنوان یك نوشیدنی سالم برای همه تلقی می شود، مطالعه جدید نشان داده است شیر از بیماری های مزمن هم پیشگیری می كند. به گزارش مین فود به نقل از مهر، بررسی تحقیقات نشان می دهد بین مصرف شیر در طول حاملگی و وزن نوزاد به هنگام زایمان، قد و میزان تراكم استخوان در دوره كودكی ارتباط مثبت وجود دارد. به علاوه، مصرف روزانه شیر و محصولات لبنی در دوره سالمندی باعث كاهش خطر شكستگی استخوان و ساركوپنی (كاهش توده عضلانی بر اثر پیری) می شود. در این مطالعه به بررسی نقش محصولات لبنی بر سلامت و جلوگیری از بیماری های مزمن همچون بیماری های قلبی-عروقی، سندروم متابولیك، سرطان روده یا مثانه، و دیابت نوع2 پرداخته شد. همینطور تاثیر شیر و محصولات لبنی بر رشد، تراكم معدنی استخوان، تشكیل توده عضلانی، و در طول حاملگی و شیردهی هم مورد بررسی قرار گرفت. شیر و محصولات لبنی نه تنها حاوی چندین ماده مغذی هستند بلكه در تامین نیازهای تغذیه ای برای پروتئین، كلسیم، منیزیم، فسفر، پتاسیم، روی (زینك)، سلنیوم، ویتامین A، ریبوفلاوین، ویتامین B12، و اسید پانتوتنیك هم نقش دارند. محققان همینطور دریافتند مصرف بیشتر محصولات لبنی با كاهش خطر شكستگی مهره ها هم ارتباط دارد. با این وجود در بررسی تفاوت بین مصرف كم محصولات لبنی در مقابل مصرف زیاد آن، هیچ رابطه ای بین مصرف محصولات لبنی و افزایش ریسك مرگ و میر مشاهده نشد. مصرف محصولات لبنی كم چرب با كاهش ریسك سندروم متابولیك مرتبط می باشد كه از این دیدگاه حمایت می كند كه مصرف محصولات لبنی نه تنها خطر بیماری های قلبی-عروقی را افزایش نمی دهد بلكه می تواند تاثیر حفاظتی هم داشته باشد. به علاوه مشخص شده است مصرف نسبی این گروه از مواد غذایی با كاهش خطر سرطان كلوركتال (راست روده) و سرطان مثانه مرتبط می باشد اما هیچ ارتباطی با سرطان پروستات مشخص نشد. همینطور تحقیقات نشان می دهد مصرف این نوع محصولات، بویژه نوع كم چرب و ماست، با كاهش ریسك دیابت نوع2 مرتبط می باشد. غنی سازی محصولات لبنی با فیتوسترول ها و اسیدهای چرب امگا3 می تواند راهبرد مناسبی برای بهبود علایم پرخطر كاردیومتابولیك باشد. 1398/06/30 20:32:37 5.0 از 5 4680 تگهای خبر: بیمار , بیماری , تغذیه , سرطان این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد سفارش های تغذیه ای برای مقابله با گرمازدگی وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۱ بعلاوه ۳ دوستان مین فود آموزش حسابداری در تبریز آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج پربیننده ترین ها ضرورت هم افزایی طب ایرانی و طب نوین برای ارائه خدمات بهتر به بیماران پرمخاطب ترین سایت اقتصادی فروش کفش چرم مردانه و زنانه نحوه مصرف قهوه گانودرما برای زگیل تناسلی پربحث ترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز صدور ۱۰ بخشنامه جهش تولید در عرصه فرآورده های طبیعی چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF جدیدترین ها صدور ۱۰ بخشنامه جهش تولید در عرصه فرآورده های طبیعی بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد سفارش های تغذیه ای برای مقابله با گرمازدگی صدور تاییدیه حلال برای ۲۸۵ محصول سلامت محور وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد سویا برای مغز کودکان مفیدست تخم مرغ قهوه ای رنگ نشانه بالا بودن ارزش غذایی آن نیست تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی