مصرف شیر از بیماری های مزمن پیشگیری می كند تحقیق جدید نشان می دهد؛ به گزارش مین فود درحالیكه شیر همواره بعنوان یك نوشیدنی سالم برای همه تلقی می شود، مطالعه جدید نشان داده است شیر از بیماری های مزمن هم پیشگیری می كند. به گزارش مین فود به نقل از مهر، بررسی تحقیقات نشان می دهد بین مصرف شیر در طول حاملگی و وزن نوزاد به هنگام زایمان، قد و میزان تراكم استخوان در دوره كودكی ارتباط مثبت وجود دارد. به علاوه، مصرف روزانه شیر و محصولات لبنی در دوره سالمندی باعث كاهش خطر شكستگی استخوان و ساركوپنی (كاهش توده عضلانی بر اثر پیری) می شود. در این مطالعه به بررسی نقش محصولات لبنی بر سلامت و جلوگیری از بیماری های مزمن همچون بیماری های قلبی-عروقی، سندروم متابولیك، سرطان روده یا مثانه، و دیابت نوع2 پرداخته شد. همینطور تاثیر شیر و محصولات لبنی بر رشد، تراكم معدنی استخوان، تشكیل توده عضلانی، و در طول حاملگی و شیردهی هم مورد بررسی قرار گرفت. شیر و محصولات لبنی نه تنها حاوی چندین ماده مغذی هستند بلكه در تامین نیازهای تغذیه ای برای پروتئین، كلسیم، منیزیم، فسفر، پتاسیم، روی (زینك)، سلنیوم، ویتامین A، ریبوفلاوین، ویتامین B12، و اسید پانتوتنیك هم نقش دارند. محققان همینطور دریافتند مصرف بیشتر محصولات لبنی با كاهش خطر شكستگی مهره ها هم ارتباط دارد. با این وجود در بررسی تفاوت بین مصرف كم محصولات لبنی در مقابل مصرف زیاد آن، هیچ رابطه ای بین مصرف محصولات لبنی و افزایش ریسك مرگ و میر مشاهده نشد. مصرف محصولات لبنی كم چرب با كاهش ریسك سندروم متابولیك مرتبط می باشد كه از این دیدگاه حمایت می كند كه مصرف محصولات لبنی نه تنها خطر بیماری های قلبی-عروقی را افزایش نمی دهد بلكه می تواند تاثیر حفاظتی هم داشته باشد. به علاوه مشخص شده است مصرف نسبی این گروه از مواد غذایی با كاهش خطر سرطان كلوركتال (راست روده) و سرطان مثانه مرتبط می باشد اما هیچ ارتباطی با سرطان پروستات مشخص نشد. همینطور تحقیقات نشان می دهد مصرف این نوع محصولات، بویژه نوع كم چرب و ماست، با كاهش ریسك دیابت نوع2 مرتبط می باشد. غنی سازی محصولات لبنی با فیتوسترول ها و اسیدهای چرب امگا3 می تواند راهبرد مناسبی برای بهبود علایم پرخطر كاردیومتابولیك باشد. 1398/06/30 20:32:37 5.0 از 5 4628 تگهای خبر: بیمار , بیماری , تغذیه , سرطان این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط استفاده از جایگزین های نمک خطر مرگ های قلبی را کاهش می دهد جایگزینی گوشت با پروتئین قارچ برای کاهش کلسترول بهتر است خوردن ۱۲ تخم مرغ در هفته سطح کلسترول را افزایش نمی دهد مراقب وزن خود باشید نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۸ بعلاوه ۳ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس چگونه رمز دوربین مدار بسته را پیدا کنیم خرید و فروش خودرو دوره ICDL در تبریز طراحی سایت فیش حج فیش حج پربیننده ترین ها ویژگی هایی که هنگام خرید لوازم آشپزخانه باید به آنها توجه کنید مقایسه روش های جراحی بینی روش های باز و بسته دکتر بهمن شریفی کاندیدای مجلس شورای اسلامی دستگاه برش لیزری فلزات را از کجا بخریم؟ پربحث ترین ها بهترین رژیم غذایی برای سلامت مغز استفاده از جایگزین های نمک خطر مرگ های قلبی را کاهش می دهد جایگزینی گوشت با پروتئین قارچ برای کاهش کلسترول بهتر است خوردن ۱۲ تخم مرغ در هفته سطح کلسترول را افزایش نمی دهد جدیدترین ها بهترین رژیم غذایی برای سلامت مغز استفاده از جایگزین های نمک خطر مرگ های قلبی را کاهش می دهد جایگزینی گوشت با پروتئین قارچ برای کاهش کلسترول بهتر است خوردن ۱۲ تخم مرغ در هفته سطح کلسترول را افزایش نمی دهد مراقب وزن خود باشید کدام داروها برای درمان چاقی سفارش می شود نوشابه های رژیمی را جدی نگیرید بهترین مایع آب بندی نانو تغذیه پس از ماه رمضان چگونه باشد چگونه از بوی بد دهان خلاص شویم تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی