مصرف نوشابه های گازدار سبب كاهش طول عمر می شود محققان فرانسوی هشدار می دهند؛ مین فود: طبق مطالعه اخیر پژوهشگران، نوشیدن دو یا چند لیوان نوشابه با افزایش ریسك مرگ مرتبط می باشد. به گزارش مین فود به نقل از مهر، پژوهشگران مركز تحقیقات سرطان فرانسه آگهی می دهند مصرف زیاد نوشابه های حاوی قند و نوشابه شیرین با شیرین كننده های مصنوعی با میزان وقوع بیشتر مرگ و میر به هرعلتی مرتبط می باشد. «نیل مورفی»، سرپرست تیم تحقیق، در این زمینه می گوید: «ما دریافتیم مصرف زیاد نوشابه با افزایش ریسك مرگ بهر دلیلی مرتبط می باشد و این مساله در مورد نوشابه های شیرین شده با مواد قندی یا شیرین كننده های مصنوعی فرقی نمی كند.» ایشان سپس می افزاید: «نتایج ما نشان داده است كه محدودیت مصرف این نوع نوشابه ها و جایگزینی آنها با نوشیدنی های سالم تر نظیر آب بسیار مهم می باشد.» در این مطالعه، حدود 452 هزار زن و مرد از 10 كشور اروپایی شركت داشتند. در این مطالعه، نوشیدن دو لیوان نوشابه یا بیشتر در روز با مصرف كمتر از یك لیوان در ماه مقایسه شد. این افراد به مدت 16 سال تحت نظر بودند كه در این مدت 41، 693 مورد مرگ ثبت گردید. طبق این مطالعه، 43 درصد به سبب سرطان، 21.8 درصد به سبب بیماری های گردش خون و 2.9 درصد به سبب بیماری های گوارشی فوت كرده بودند. پژوهشگران بر طبق این یافته ها بر محدود كردن بیشتر مصرف نوشابه ها تاكید دارند. منبع: مین فود 1398/07/01 22:22:31 5.0 از 5 4720 تگهای خبر: آب , بیمار , بیماری , سرطان این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط استفاده از جایگزین های نمک خطر مرگ های قلبی را کاهش می دهد جایگزینی گوشت با پروتئین قارچ برای کاهش کلسترول بهتر است خوردن ۱۲ تخم مرغ در هفته سطح کلسترول را افزایش نمی دهد مراقب وزن خود باشید نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۶ بعلاوه ۲ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس چگونه رمز دوربین مدار بسته را پیدا کنیم خرید و فروش خودرو دوره ICDL در تبریز طراحی سایت فیش حج فیش حج پربیننده ترین ها ویژگی هایی که هنگام خرید لوازم آشپزخانه باید به آنها توجه کنید مقایسه روش های جراحی بینی روش های باز و بسته دکتر بهمن شریفی کاندیدای مجلس شورای اسلامی دستگاه برش لیزری فلزات را از کجا بخریم؟ پربحث ترین ها استفاده از جایگزین های نمک خطر مرگ های قلبی را کاهش می دهد جایگزینی گوشت با پروتئین قارچ برای کاهش کلسترول بهتر است خوردن ۱۲ تخم مرغ در هفته سطح کلسترول را افزایش نمی دهد مراقب وزن خود باشید جدیدترین ها استفاده از جایگزین های نمک خطر مرگ های قلبی را کاهش می دهد جایگزینی گوشت با پروتئین قارچ برای کاهش کلسترول بهتر است خوردن ۱۲ تخم مرغ در هفته سطح کلسترول را افزایش نمی دهد مراقب وزن خود باشید کدام داروها برای درمان چاقی سفارش می شود نوشابه های رژیمی را جدی نگیرید بهترین مایع آب بندی نانو تغذیه پس از ماه رمضان چگونه باشد چگونه از بوی بد دهان خلاص شویم کدام میوه ها قند بیشتری دارند تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی