عدم تاثیر فواید چای سبز با مصرف همزمان با آهن محققان دریافتند؛ مین فود: چای سبز یك آنتی اكسیدان قوی است اما پژوهشگران دریافتند مصرف این نوشیدنی سالم همراه با آهن رژیمی سبب كاهش خواص آن می شود. به گزارش مین فود به نقل از مهر، «ماتام ویجی كومار»، عضو تیم تحقیق از دانشگاه ایالتی پنسیلوانیا، در این زمینه می گوید: «اگر پس از یك وعده غذایی سرشار از آهن، چای سبز بنوشید؛ تركیب اصلی موجود در این چای با آهن پیوند خواهد یافت.» ایشان سپس می افزاید: «در صورت این پیوند، چای سبز خاصیت آنتی اكسیدانی اش را از دست می دهد. به منظور بهره گیری از فواید چای سبز، بهترین راه این است كه با مواد خوراكی سرشار از آهن مصرف نشود.» مواد خوراكی سرشار از آهن شامل گوشت قرمز و سبزیجات پهن برگ نظیر اسفناج و كلم هستند. بگفته پژوهشگران، نتایج مشابه در مورد مكمل های آهن هم صدق می كند. پژوهشگران دریافتند EGCG، تركیب اصلی موجود در چای سبز، مانع از میلوپراكسیداز می شود. میلوپراكسیداز آنزیمی ضدالتهابی است كه بوسیله سلول های سفید خون در طول التهاب آزاد می شود. زمانیكه EGCG و آهن همزمان باهم مصرف می شوند، EGCG پیوندخورده با آهن توانایی اش را در ممانعت از میلوپراكسیداز از دست می دهد. منبع: مین فود 1398/07/05 19:39:18 5.0 از 5 4642 تگهای خبر: آنتی اكسیدان , خوراكی , سبزیجات , غذا این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد صدور تاییدیه حلال برای ۲۸۵ محصول سلامت محور سویا برای مغز کودکان مفیدست نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۹ بعلاوه ۳ دوستان مین فود آموزش حسابداری در تبریز آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج پربیننده ترین ها ضرورت هم افزایی طب ایرانی و طب نوین برای ارائه خدمات بهتر به بیماران پرمخاطب ترین سایت اقتصادی فروش کفش چرم مردانه و زنانه نحوه مصرف قهوه گانودرما برای زگیل تناسلی پربحث ترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد جدیدترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد سفارش های تغذیه ای برای مقابله با گرمازدگی صدور تاییدیه حلال برای ۲۸۵ محصول سلامت محور وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد سویا برای مغز کودکان مفیدست تخم مرغ قهوه ای رنگ نشانه بالا بودن ارزش غذایی آن نیست استفاده از نمک های یددار و روغن های ترانس پایین در تهیه نذورات تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی