دانش آموزان بدون صبحانه مدرسه نروند، حذف خوراكی های ناسالم مدیركل دفتر سلامت جمعیت وزارت بهداشت؛ به گزارش مین فود مدیركل دفتر سلامت جمعیت، خانواده و مدارس وزارت بهداشت، اظهار داشت: دانش آموزانی كه بدون خوردن صبحانه به مدرسه می روند، یادگیری و كارایی لازم را ندارند. به گزارش مین فود به نقل از مهر، سیدحامد بركاتی، با تاكید بر لزوم مصرف صبحانه در دانش آموزان، اضافه كرد: عدم صرف صبحانه، یكی از اشكالات شایع در میان دانش آموزان است. دانش آموزانی كه بدون خوردن صبحانه به مدرسه می روند، یادگیری و كارایی لازم را ندارند و نخوردن صبحانه می تواند اثرات منفی بر یادگیری آنها داشته باشد؛ معمولا، اگر مدت زمان ناشتایی طولانی شود، نگهداری قند خون در سطحی كه مغز قادر به فعالیت خود باشد، دشوارتر شده و یادگیری و تمركز حواس مختل می شود، اما افزایش نسبی قند خون سبب بهبود عملكرد مغز و یادگیری آنان می شود. وی ادامه داد: دانش آموزان نداشتن وقت را دلیل نخوردن صبحانه عنوان می كنند. به جهت اینكه كودكان سنین مدرسه اشتهای كافی برای خوردن صبحانه داشته باشند، باید شام را در ساعات ابتدایی شب مصرف كنند و تا حد امكان شب ها در ساعت معینی بخوابند تا بامداد بتوانند زودتر بیدار شده و وقت كافی برای خوردن صبحانه داشته باشند. مدیركل دفتر سلامت جمعیت، خانواده و مدارس وزارت بهداشت عنوان كرد: والدین باید كودكان خودرا به سحرخیزی، ورزش و نرمش صبحگاهی و خوردن صبحانه در محیط گرم خانواده تشویق كنند. غذاهایی مانند، فرنی، شیربرنج، حلیم و عدسی اغلب مورد علاقه كودكان این سنین است و از ارزش غذایی بالایی نیز برخوردار بوده و برای صرف وعده صبحانه در كودكان مناسب می باشد. وی اشاره كرد: غذاهایی از قبیل نان و پنیر و گردو، نان و پنیر و گوجه فرنگی، نان و پنیر و خیار، نان و تخم مرغ و گوجه فرنگی، نان و كره مربا، نان و كره و خرما، نان و پنیر و خرما همراه با یك لیوان شیر یك صبحانه سالم و مغذی برای كودكان سنین مدرسه محسوب می شود. دانش آموزان می توانند در وعده صبحانه، نان را بعنوان منبع تامین انرژی، پنیر و تخم مرغ را بعنوان منبع تامین پروتئین، شیر را بعنوان منبع تامبن پروتئین و كلسیم و كره همراه با مربا یا عسل را بعنوان منابع تامین كننده قسمتی از انرژی مصرف كنند. بركاتی درباب تمایل به مصرف غذاهای غیر خانگی توسط دانش آموزان، اشاره كرد: مصرف غذاهای غیر خانگی مانند، ساندویچ ها، سوسیس، كالباس و همبرگر، در میان كودكان در سنین مدرسه رایج است. این نوع موادغذایی معمولا از نظر مواد مغذی خصوصاً آهن، كلسیم، ویتامین ۲B ویتامین A و C و اسید فولیك فقیرند و در صورتیكه جایگزین غذاهای خانگی و سنتی شوند و بطور مداوم مصرف شوند، بدن با كمبودهای ویتامینی و املاح كه برای تنظیم فعالیت های حیاتی بدن مورد نیازند مواجه می شود. وی افزود: باید به دانش آموزان سفارش شود كه در مصرف این نوع غذاها افراط نكنند و در برنامه غذایی خود بیشتر از غذاهای سنتی و معمول خانواده و از چهار گروه غذایی اصلی استفاده كنند. البته مصرف ساندویچ های سوسیس و كالباس هم چنانچه در منزل تهیه شود (به شرطی كه دائمی نباشد) و سبزیجات ضدعفونی شده مثل گوجه فرنگی و كاهو در كنار آن گذاشته شود، سالم تر و كامل تر است. مدیركل دفتر سلامت جمعیت، خانواده و مدارس وزارت بهداشت با تاكید بر مصرف موادلبنی از جمله، كشك خشك، ماست چكیده، كره، سرماست، سرشیر در رژیم غذایی دانش آموزان، اظهار داشت: اگر دانش آموزان در شیفت پس از ظهر مشغول تحصیل هستند، بهتر است حتی الامكان نهار زودتر آماده شود و كودك نهارش را در منزل میل كند و بعد به مدرسه برود. اما اگراین امكان وجود ندارد، می تواند نهارش را در ظرف مخصوص همراه خود به مدرسه ببرد. از آنجایی كه محیط گرم می تواند سبب رشد میكروب ها شود، بدین سبب باید نهاری كه كودك از منزل می برد، سرد بماند، به خصوص اگر گوشت داشته باشد. والدین می توانند غذا را داخل یك ظرف عایق، یا ظرفی كه هوا نمی تواند به داخل آن نفوذ كند، گذاشته و یك كیسه یخ در آن قرار دهند. اهتمام شود ظروف غذا حداقل هفته ای یك دفعه با مایع ضدعفونی كننده شسته شود. منبع: مین فود 1398/07/10 22:59:17 5.0 از 5 4664 تگهای خبر: اشتها , برنامه , تخم مرغ , خوراكی این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ تخم مرغ قهوه ای رنگ نشانه بالا بودن ارزش غذایی آن نیست واردات برنج طلایی تراریخته از فیلیپین کذب است ضرورت هم افزایی طب ایرانی و طب نوین برای ارائه خدمات بهتر به بیماران نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۳ بعلاوه ۴ دوستان مین فود آموزش حسابداری در تبریز آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج پربیننده ترین ها ضرورت هم افزایی طب ایرانی و طب نوین برای ارائه خدمات بهتر به بیماران پرمخاطب ترین سایت اقتصادی فروش کفش چرم مردانه و زنانه نحوه مصرف قهوه گانودرما برای زگیل تناسلی پربحث ترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز صدور ۱۰ بخشنامه جهش تولید در عرصه فرآورده های طبیعی چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF جدیدترین ها صدور ۱۰ بخشنامه جهش تولید در عرصه فرآورده های طبیعی بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد سفارش های تغذیه ای برای مقابله با گرمازدگی صدور تاییدیه حلال برای ۲۸۵ محصول سلامت محور وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد سویا برای مغز کودکان مفیدست تخم مرغ قهوه ای رنگ نشانه بالا بودن ارزش غذایی آن نیست تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی