دانش آموزان بدون صبحانه مدرسه نروند، حذف خوراكی های ناسالم مدیركل دفتر سلامت جمعیت وزارت بهداشت؛ به گزارش مین فود مدیركل دفتر سلامت جمعیت، خانواده و مدارس وزارت بهداشت، اظهار داشت: دانش آموزانی كه بدون خوردن صبحانه به مدرسه می روند، یادگیری و كارایی لازم را ندارند. به گزارش مین فود به نقل از مهر، سیدحامد بركاتی، با تاكید بر لزوم مصرف صبحانه در دانش آموزان، اضافه كرد: عدم صرف صبحانه، یكی از اشكالات شایع در میان دانش آموزان است. دانش آموزانی كه بدون خوردن صبحانه به مدرسه می روند، یادگیری و كارایی لازم را ندارند و نخوردن صبحانه می تواند اثرات منفی بر یادگیری آنها داشته باشد؛ معمولا، اگر مدت زمان ناشتایی طولانی شود، نگهداری قند خون در سطحی كه مغز قادر به فعالیت خود باشد، دشوارتر شده و یادگیری و تمركز حواس مختل می شود، اما افزایش نسبی قند خون سبب بهبود عملكرد مغز و یادگیری آنان می شود. وی ادامه داد: دانش آموزان نداشتن وقت را دلیل نخوردن صبحانه عنوان می كنند. به جهت اینكه كودكان سنین مدرسه اشتهای كافی برای خوردن صبحانه داشته باشند، باید شام را در ساعات ابتدایی شب مصرف كنند و تا حد امكان شب ها در ساعت معینی بخوابند تا بامداد بتوانند زودتر بیدار شده و وقت كافی برای خوردن صبحانه داشته باشند. مدیركل دفتر سلامت جمعیت، خانواده و مدارس وزارت بهداشت عنوان كرد: والدین باید كودكان خودرا به سحرخیزی، ورزش و نرمش صبحگاهی و خوردن صبحانه در محیط گرم خانواده تشویق كنند. غذاهایی مانند، فرنی، شیربرنج، حلیم و عدسی اغلب مورد علاقه كودكان این سنین است و از ارزش غذایی بالایی نیز برخوردار بوده و برای صرف وعده صبحانه در كودكان مناسب می باشد. وی اشاره كرد: غذاهایی از قبیل نان و پنیر و گردو، نان و پنیر و گوجه فرنگی، نان و پنیر و خیار، نان و تخم مرغ و گوجه فرنگی، نان و كره مربا، نان و كره و خرما، نان و پنیر و خرما همراه با یك لیوان شیر یك صبحانه سالم و مغذی برای كودكان سنین مدرسه محسوب می شود. دانش آموزان می توانند در وعده صبحانه، نان را بعنوان منبع تامین انرژی، پنیر و تخم مرغ را بعنوان منبع تامین پروتئین، شیر را بعنوان منبع تامبن پروتئین و كلسیم و كره همراه با مربا یا عسل را بعنوان منابع تامین كننده قسمتی از انرژی مصرف كنند. بركاتی درباب تمایل به مصرف غذاهای غیر خانگی توسط دانش آموزان، اشاره كرد: مصرف غذاهای غیر خانگی مانند، ساندویچ ها، سوسیس، كالباس و همبرگر، در میان كودكان در سنین مدرسه رایج است. این نوع موادغذایی معمولا از نظر مواد مغذی خصوصاً آهن، كلسیم، ویتامین ۲B ویتامین A و C و اسید فولیك فقیرند و در صورتیكه جایگزین غذاهای خانگی و سنتی شوند و بطور مداوم مصرف شوند، بدن با كمبودهای ویتامینی و املاح كه برای تنظیم فعالیت های حیاتی بدن مورد نیازند مواجه می شود. وی افزود: باید به دانش آموزان سفارش شود كه در مصرف این نوع غذاها افراط نكنند و در برنامه غذایی خود بیشتر از غذاهای سنتی و معمول خانواده و از چهار گروه غذایی اصلی استفاده كنند. البته مصرف ساندویچ های سوسیس و كالباس هم چنانچه در منزل تهیه شود (به شرطی كه دائمی نباشد) و سبزیجات ضدعفونی شده مثل گوجه فرنگی و كاهو در كنار آن گذاشته شود، سالم تر و كامل تر است. مدیركل دفتر سلامت جمعیت، خانواده و مدارس وزارت بهداشت با تاكید بر مصرف موادلبنی از جمله، كشك خشك، ماست چكیده، كره، سرماست، سرشیر در رژیم غذایی دانش آموزان، اظهار داشت: اگر دانش آموزان در شیفت پس از ظهر مشغول تحصیل هستند، بهتر است حتی الامكان نهار زودتر آماده شود و كودك نهارش را در منزل میل كند و بعد به مدرسه برود. اما اگراین امكان وجود ندارد، می تواند نهارش را در ظرف مخصوص همراه خود به مدرسه ببرد. از آنجایی كه محیط گرم می تواند سبب رشد میكروب ها شود، بدین سبب باید نهاری كه كودك از منزل می برد، سرد بماند، به خصوص اگر گوشت داشته باشد. والدین می توانند غذا را داخل یك ظرف عایق، یا ظرفی كه هوا نمی تواند به داخل آن نفوذ كند، گذاشته و یك كیسه یخ در آن قرار دهند. اهتمام شود ظروف غذا حداقل هفته ای یك دفعه با مایع ضدعفونی كننده شسته شود. منبع: مین فود 1398/07/10 22:59:17 5.0 از 5 4897 تگهای خبر: اشتها , برنامه , تخم مرغ , خوراكی این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط چرا نسل Z به امنیت سایبری اهمیت نمی دهد؟ اقدامات آموزش و پرورش برای پیشگیری و درمان شپش سر در مدارس تسویه پاداش پایان خدمت بازنشستگان فرهنگی ۱۴۰۳ تا پایان سال جاری ضرورت تقویت همکاری بین بخشی و بیماریابی فعال در حوزه بیماریهای واگیر نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۷ بعلاوه ۴ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس تور لوکس بالی – رویاست خرید و فروش خودرو سایت وان ایکس ایرانی طراحی سایت فیش حج فیش حج قیمت بیسیم پربیننده ترین ها ثبت نام دوره های مهندسی فناوری و کارشناسی حرفه ای ناپیوسته دانشگاه علمی کاربردی اسامی فرآورده های غذایی غیرمجاز منتشر شد سفارش به مادران شیرده در پیاده روی اربعین بیماران دچار سلیاک باید از گلوتن دوری کنند پربحث ترین ها چرا بعضی افراد در مقابل آنفلوآنزا صدمه پذیرترند؟ چرا نسل Z به امنیت سایبری اهمیت نمی دهد؟ اسراری که پرهیز از تماس چشمی درباره ی شما فاش می کند اقدامات آموزش و پرورش برای پیشگیری و درمان شپش سر در مدارس جدیدترین ها چرا بعضی افراد در مقابل آنفلوآنزا صدمه پذیرترند؟ چرا نسل Z به امنیت سایبری اهمیت نمی دهد؟ اسراری که پرهیز از تماس چشمی درباره ی شما فاش می کند اقدامات آموزش و پرورش برای پیشگیری و درمان شپش سر در مدارس الکترونیک انتخابات نظام پزشکی تا ساعت 17 تسویه پاداش پایان خدمت بازنشستگان فرهنگی ۱۴۰۳ تا پایان سال جاری Reinigungsdienste طراحی و تولید اولین اندوسکوپ های منعطف در ایران و غرب آسیا ضرورت تقویت همکاری بین بخشی و بیماریابی فعال در حوزه بیماریهای واگیر امضای تفاهمنامه استریل سازی صافی های دیالیز با تاکید بر دانش پرتودهی تگها بیمار بهداشت بیماری آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی