رژیم غذایی سرشار از حبوبات ریسك بیماری قلبی عروقی را می كاهد مطالعات نشان می دهد؛ به گزارش مین فود به قول محققان، رژیم غذایی سرشار از نخود، عدس، لوبیا و سایر حبوبات باعث كاهش خطر بیماری قلبی عروق كرونر، بیماری قلبی عروقی و فشارخون بالا می شود. به گزارش مین فود به نقل از مهر، محققان در این مطالعه، تحقیقات قبلی در مورد مصرف حبوبات و ریسك بیماری های قلبی عروقی و نشانگرهای در رابطه با آنرا بررسی كردند. آنها دریافتند افرادی كه بیشترین مصرف حبوبات را دارند در مقایسه با افراد دارای پایین ترین میزان مصرف حبوبات، تا ۱۰ درصد با كاهش نرخ وقوع بیماری قلبی عروقی، بیماری قلبی عروق كرونر و فشارخون بالا روبرو هستند. دكتر «هانا كالووا»، سرپرست تیم تحقیق، در اینباره می گوید: «بیماری قلبی پرهزینه ترین و اصلی ترین علت مرگ در جهان است. این مطالعه نشان داده است كه مصرف حبوبات بعنوان چاره ای ارزان، قابل دسترس و آسان می تواند به تغییر در این روند كمك نماید.» به گفته محققان، از آنجائیكه نخود و سایر حبوبات سرشار از فیبر، پروتئین گیاهی و سایر ریزمغذی ها هستند، و دارای میزان كم چربی، كلسترول، و شاخص گلوكز پایین هستند، از اینرو برای سلامت قلب و عروق مفید هستند. كالووا در ادامه تاكید می كند: «تنها افزودن مقدار بیشتری نخود و سایر حبوبات به وعده غذایی مان می تواند ابزاری قدرتمند در مقابله با بیماری قلبی و كاهش فشارخون باشد.» منبع: مین فود 1398/09/16 23:50:37 5.0 از 5 4211 تگهای خبر: بیمار , بیماری , چربی , رژیم غذایی این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد سویا برای مغز کودکان مفیدست نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۷ بعلاوه ۴ دوستان مین فود آموزش حسابداری در تبریز آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج پربیننده ترین ها ضرورت هم افزایی طب ایرانی و طب نوین برای ارائه خدمات بهتر به بیماران پرمخاطب ترین سایت اقتصادی فروش کفش چرم مردانه و زنانه نحوه مصرف قهوه گانودرما برای زگیل تناسلی پربحث ترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز صدور ۱۰ بخشنامه جهش تولید در عرصه فرآورده های طبیعی چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF جدیدترین ها صدور ۱۰ بخشنامه جهش تولید در عرصه فرآورده های طبیعی بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد سفارش های تغذیه ای برای مقابله با گرمازدگی صدور تاییدیه حلال برای ۲۸۵ محصول سلامت محور وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد سویا برای مغز کودکان مفیدست تخم مرغ قهوه ای رنگ نشانه بالا بودن ارزش غذایی آن نیست تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی