مواد خوراكی سرشار از فیبر خطر دیابت و سرطان روده را می كاهد محققان سوئدی می گویند؛ مین فود: مصرف منظم رژیم غذایی غربی كه سرشار از چربی و مواد قندی و حاوی مقادیر كم فیبر است باعث افزایش خطر بیماری های التهاب روده، اضافه وزن و دیابت می گردد. به گزارش مین فود به نقل از مهر، یافته ها نشان داده است فیبر كه در میوه، حبوبات، سبزیجات و غلات كامل یافت می شود، یك رژیم غذایی سالم می باشد. فیبرها در مقابل هضم در بدن مقاوم هستند اما به راحتی توسط باكتری های روده مصرف می شوند. میزان فیبر در رژیم غذایی می تواند بر اضافه وزن، قند خون، حساسیت انسولین و سلامت روده تاثیر می گذارد. از سوی دیگر كمبود فیبر منجر به نفوذ باكتری ها در لایه مخاطی روده می گردد و این باكتری ها باعث تولید بیماری های التهاب روده شده و در اضافه وزن و دیابت هم نقش دارند. گانار هنسون، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه گوتنبرگ سوئد، در این باره می گوید: «رژیم غذایی فاقد فیبر باعث تغییر تركیب باكتریایی و متابولیسم باكتری ها می گردد و در عوض با تولید نقایصی در لایه مخاطی درونی به باكتری ها اجازه نفوذ در روده را می دهد. این وضعیت با بروز التهاب و در نهایت بیماری متابولیك همراه است. » 1396/10/24 19:36:42 5.0 از 5 4575 تگهای خبر: اضافه وزن , بیماری , رژیم غذایی , غذا این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد صدور تاییدیه حلال برای ۲۸۵ محصول سلامت محور سویا برای مغز کودکان مفیدست نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۹ بعلاوه ۵ دوستان مین فود آموزش حسابداری در تبریز آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج پربیننده ترین ها ضرورت هم افزایی طب ایرانی و طب نوین برای ارائه خدمات بهتر به بیماران پرمخاطب ترین سایت اقتصادی فروش کفش چرم مردانه و زنانه نحوه مصرف قهوه گانودرما برای زگیل تناسلی پربحث ترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد جدیدترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد سفارش های تغذیه ای برای مقابله با گرمازدگی صدور تاییدیه حلال برای ۲۸۵ محصول سلامت محور وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد سویا برای مغز کودکان مفیدست تخم مرغ قهوه ای رنگ نشانه بالا بودن ارزش غذایی آن نیست استفاده از نمک های یددار و روغن های ترانس پایین در تهیه نذورات تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی