فلفل قرمز ریسك مرگ و میر را می كاهد محققان ایتالیایی عنوان می كنند؛ مین فود: مطالعه اخیر نشان میدهد افرادی كه به طورمنظم فلفل قرمز تند مصرف می كنند با كاهش ریسك مرگ روبرو هستند. به گزارش مین فود به نقل از مهر، پژوهشگران در این مطالعه داده های مربوط به ۲۴، ۳۲۵ زن و مرد ایتالیایی را بررسی كردند. همه شركت كنندگان ۳۵ سال به بالا بودند و به مدت میانگین ۸.۲ سال تحت نظر بودند. هر یك از شركت كنندگان، پرسشنامه ای در مورد عادات رژیم غذایی شأن در طول یك سال پیش از ثبت نام در مطالعه تكمیل كردند و در آن سوالاتی هم در مورد فلفل قرمز پرسیده شده بود. در مجموع ۲۴.۳ درصد از شركت كنندگان چهار بار یا بیشتر در هفته فلفل قرمز مصرف می كردند و ۳۳.۷ درصد به ندرت مصرف كرده یا اصلاً فلفل مصرف نمی كردند. یافته های این مطالعه نشان داد مصرف منظم فلفل قرمز (۴ بار یا بیشتر در هفته) با كاهش ۲۳ درصدی ریسك مرگ و میر به هر علتی مرتبط بود. همچنین پژوهشگران دریافتند مصرف كنندگان منظم فلفل قرمز با كاهش ۳۴ درصدی مرگ قلبی عروقی روبرو بودند. آنها دریافتند بااینكه مصرف فلفل قرمز با كاهش خطر سرطان هم مرتبط می باشد اما میزان آن قابل توجه نیست. وجود فواید ناشی از مصرف فلفل قرمز هنوز مورد بحث و بررسی است. اما یك نظریه پژوهشگران این است كه وجود ماده capsaicin در فلفل قرمز به كاهش وزن كمك می نماید. بدین جهت افرادی كه فلفل قرمز بیشتری مصرف می كنند میانگین شاخص توده بدنی شأن در وضعیت سلامت قرار دارد. منبع: مین فود 1398/10/08 20:21:34 5.0 از 5 4856 تگهای خبر: رژیم غذایی , سرطان , سلامت , غذا این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد صدور تاییدیه حلال برای ۲۸۵ محصول سلامت محور سویا برای مغز کودکان مفیدست سامانه تیتک سریع ترین راه دسترسی به شیرخشک نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۱ بعلاوه ۱ دوستان مین فود آموزش حسابداری در تبریز آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج پربیننده ترین ها ضرورت هم افزایی طب ایرانی و طب نوین برای ارائه خدمات بهتر به بیماران پرمخاطب ترین سایت اقتصادی فروش کفش چرم مردانه و زنانه نحوه مصرف قهوه گانودرما برای زگیل تناسلی پربحث ترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد جدیدترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد سفارش های تغذیه ای برای مقابله با گرمازدگی صدور تاییدیه حلال برای ۲۸۵ محصول سلامت محور وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد سویا برای مغز کودکان مفیدست تخم مرغ قهوه ای رنگ نشانه بالا بودن ارزش غذایی آن نیست استفاده از نمک های یددار و روغن های ترانس پایین در تهیه نذورات تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی