فلفل قرمز ریسك مرگ و میر را می كاهد محققان ایتالیایی عنوان می كنند؛ مین فود: مطالعه اخیر نشان میدهد افرادی كه به طورمنظم فلفل قرمز تند مصرف می كنند با كاهش ریسك مرگ روبرو هستند. به گزارش مین فود به نقل از مهر، پژوهشگران در این مطالعه داده های مربوط به ۲۴، ۳۲۵ زن و مرد ایتالیایی را بررسی كردند. همه شركت كنندگان ۳۵ سال به بالا بودند و به مدت میانگین ۸.۲ سال تحت نظر بودند. هر یك از شركت كنندگان، پرسشنامه ای در مورد عادات رژیم غذایی شأن در طول یك سال پیش از ثبت نام در مطالعه تكمیل كردند و در آن سوالاتی هم در مورد فلفل قرمز پرسیده شده بود. در مجموع ۲۴.۳ درصد از شركت كنندگان چهار بار یا بیشتر در هفته فلفل قرمز مصرف می كردند و ۳۳.۷ درصد به ندرت مصرف كرده یا اصلاً فلفل مصرف نمی كردند. یافته های این مطالعه نشان داد مصرف منظم فلفل قرمز (۴ بار یا بیشتر در هفته) با كاهش ۲۳ درصدی ریسك مرگ و میر به هر علتی مرتبط بود. همچنین پژوهشگران دریافتند مصرف كنندگان منظم فلفل قرمز با كاهش ۳۴ درصدی مرگ قلبی عروقی روبرو بودند. آنها دریافتند بااینكه مصرف فلفل قرمز با كاهش خطر سرطان هم مرتبط می باشد اما میزان آن قابل توجه نیست. وجود فواید ناشی از مصرف فلفل قرمز هنوز مورد بحث و بررسی است. اما یك نظریه پژوهشگران این است كه وجود ماده capsaicin در فلفل قرمز به كاهش وزن كمك می نماید. بدین جهت افرادی كه فلفل قرمز بیشتری مصرف می كنند میانگین شاخص توده بدنی شأن در وضعیت سلامت قرار دارد. منبع: مین فود 1398/10/08 20:21:34 5.0 از 5 4908 تگهای خبر: رژیم غذایی , سرطان , سلامت , غذا این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط پایش سلامت 8 محصول خام کشاورزی اخطار در رابطه با خطرات مشروبات الکلی تقلبی نوشیدن آب احتمال سکته مغزی را کاهش می دهد سه میلیون قوطی شیرخشک در مهر ماه توزیع شد نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۷ بعلاوه ۵ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج فیش حج گلخانه متخصص سئو پربیننده ترین ها در اجرای اسناد بالادستی برمبنای نظر کارشناسان و مبتنی بر امکانات کشور عمل می کنیم نظارت ۱۵۷ تیم بهداشتی بر مواد غذایی در مرزهای غربی در روزهای اربعین حسینی تغذیه مناسب برای کودکان دچار سرطان شناسایی نخستین مورد فلج اطفال در پایتخت پاکستان در ۱۶ سال اخیر پربحث ترین ها برای تشخیص آلزایمر باید آزمایش ژنتیک انجام شود؟ پایش سلامت 8 محصول خام کشاورزی نقش حیاتی غذا در رفع فقر و تامین سلامت جامعه اهمیت استفاده از لوازم کارواش صنعتی باکیفیت جدیدترین ها برای تشخیص آلزایمر باید آزمایش ژنتیک انجام شود؟ پایش سلامت 8 محصول خام کشاورزی نقش حیاتی غذا در رفع فقر و تامین سلامت جامعه اهمیت استفاده از لوازم کارواش صنعتی باکیفیت Project Management on Cappeh صادرات ۲ میلیارد دلاری غذا استفاده از طب سنتی خواست عمومی جامعه است نکاتی درباره ی تغذیه سالم از دیدگاه طب ایرانی خودمراقبتی از ستون های ارتقای سلامت درخواست وزارت بهداشت برای معافیت مالیاتی پلکانی پرستاران در لایحه بودجه ۱۴۰۴ تگها بیمار بیماری بهداشت آب پزشك رپورتاژ برنامه ایمنی