فلفل قرمز ریسك مرگ و میر را می كاهد محققان ایتالیایی عنوان می كنند؛ مین فود: مطالعه اخیر نشان میدهد افرادی كه به طورمنظم فلفل قرمز تند مصرف می كنند با كاهش ریسك مرگ روبرو هستند. به گزارش مین فود به نقل از مهر، پژوهشگران در این مطالعه داده های مربوط به ۲۴، ۳۲۵ زن و مرد ایتالیایی را بررسی كردند. همه شركت كنندگان ۳۵ سال به بالا بودند و به مدت میانگین ۸.۲ سال تحت نظر بودند. هر یك از شركت كنندگان، پرسشنامه ای در مورد عادات رژیم غذایی شأن در طول یك سال پیش از ثبت نام در مطالعه تكمیل كردند و در آن سوالاتی هم در مورد فلفل قرمز پرسیده شده بود. در مجموع ۲۴.۳ درصد از شركت كنندگان چهار بار یا بیشتر در هفته فلفل قرمز مصرف می كردند و ۳۳.۷ درصد به ندرت مصرف كرده یا اصلاً فلفل مصرف نمی كردند. یافته های این مطالعه نشان داد مصرف منظم فلفل قرمز (۴ بار یا بیشتر در هفته) با كاهش ۲۳ درصدی ریسك مرگ و میر به هر علتی مرتبط بود. همچنین پژوهشگران دریافتند مصرف كنندگان منظم فلفل قرمز با كاهش ۳۴ درصدی مرگ قلبی عروقی روبرو بودند. آنها دریافتند بااینكه مصرف فلفل قرمز با كاهش خطر سرطان هم مرتبط می باشد اما میزان آن قابل توجه نیست. وجود فواید ناشی از مصرف فلفل قرمز هنوز مورد بحث و بررسی است. اما یك نظریه پژوهشگران این است كه وجود ماده capsaicin در فلفل قرمز به كاهش وزن كمك می نماید. بدین جهت افرادی كه فلفل قرمز بیشتری مصرف می كنند میانگین شاخص توده بدنی شأن در وضعیت سلامت قرار دارد. منبع: مین فود 1398/10/08 20:21:34 5.0 از 5 5030 تگهای خبر: رژیم غذایی , سرطان , سلامت , غذا این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط چگونه اصالت شیرخشک را تشخیص بدهیم واکنش سازمان غذا و دارو به کمبود شیرخشک ویتامین ها انرژی ساز نیستند! اختلال در پرداخت بیمه ها زنجیره تأمین دارو را تهدید می کند نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۹ بعلاوه ۱ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو ست قالب گیری دندان شرکت صنعتی سخت پوشش طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم کفش طبی ، کمربند طبی ، قوزبند طبی پربیننده ترین ها سازمان غذا و دارو اسامی محصولات خوراکی بدون مجوز را اعلام کرد رانندگان مصرف غذاهای پرچرب و سنگین را در مسافرت محدود کنند The Art of Documentation Reimagined by Fake-Sample شرح آخرین شرایط بازار شیر خشک پربحث ترین ها برخورد قاطع با موازی کاری در سیستم سلامت روند نگران کننده چاقی در کودکان و نوجوانان شیوع ۱۱ درصدی آسم در کودکان و نوجوانان اخطار در رابطه با مصرف روغن های سنتی جدیدترین ها برخورد قاطع با موازی کاری در سیستم سلامت روند نگران کننده چاقی در کودکان و نوجوانان شیوع ۱۱ درصدی آسم در کودکان و نوجوانان اخطار در رابطه با مصرف روغن های سنتی نظر کارشناسی سازمان غذا و دارو در واردات لحاظ شود واکنش سازمان غذا و دارو به آشفته بازار شیرخشک سلامت غذا نباید قربانی منافع اقتصادی شود رونمایی از ۳ محصول دانش بنیان حوزه سلامت در اینوتکس ۲۰۲۵ بازگشت شیر مدرسه از سال تحصیلی آینده راه اندازی پالایشگاه ملی پلاسما در دستور کار تگها بیمار بیماری بهداشت آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی