غذاهای چرب باعث اختلال در ارتباط روده با سایر بدن می شود محققان عنوان می كنند؛ به گزارش مین فود مطالعه اخیر نشان داده است غذاهای چرب می تواند رابطه بین روده و بقیه نقاط بدن را قطع نماید. به گزارش مین فود به نقل از مهر، محققان دانشگاه دوك آمریكا در مطالعه بر روی ماهی ها در مورد ارتباط مغز و بقیه بدن پس از غذاخوردن، دریافتند وعده غذایی پرچرب به طوركامل باعث قطع ارتباط روده با سایر نقاط بدن به مدت چند ساعت می شود. آنها سلول های enteroendocrine را كه به صورت پراكنده در دیواره روده وجود دارند مورد بررسی قرار دادند. این سلول ها نقش اصلی را در سیگنال دهی به بدن در ارتباط با تمام مسائل مهم در دستگاه گوارش به عهده دارند. همینطور این سلول ها با آزادكردن هورمون ها، رابطه مستقیمی با سیستم عصبی و مغز دارند. این سلول ها حداقل ۱۵ هورمون متفاوت برای ارسال سیگنال ها به بقیه بدن در مورد حركت روده، احساس سیری، هضم، جذب مواد مغذی، حساسیت انسولین و ذخیره انرژی تولید می كنند. «جان رالز»، سرپرست تیم تحقیق، در اینباره می گوید: «اما پس از صرف وعده غذایی چرب عملكرد این سلول ها برای چند ساعت متوقف می شود و ما هنوز نمی دانیم این اتفاق خوب است یا بد.» از آنجائیكه سلول های enteroendocrine از عاملان اصلی در روند هضم، احساس سیر بودن و رفتارهای تغذیه ای بعدی هستند، از اینرو این خاموشی امكان دارد مكانیسمی باشد كه باعث می شود افراد دارای رژیم غذایی پرچرب، بیشتر غذا می خورند. 1398/10/19 20:24:55 5.0 از 5 4744 تگهای خبر: تغذیه , دستگاه , رژیم غذایی , سیستم این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد سفارش های تغذیه ای برای مقابله با گرمازدگی سویا برای مغز کودکان مفیدست رژیم غذایی مناسب برای سلامت قلب افراد مبتلا به دیابت نوع ۱ نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۴ بعلاوه ۴ دوستان مین فود آموزش حسابداری در تبریز آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج پربیننده ترین ها ضرورت هم افزایی طب ایرانی و طب نوین برای ارائه خدمات بهتر به بیماران پرمخاطب ترین سایت اقتصادی فروش کفش چرم مردانه و زنانه نحوه مصرف قهوه گانودرما برای زگیل تناسلی پربحث ترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز صدور ۱۰ بخشنامه جهش تولید در عرصه فرآورده های طبیعی چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF جدیدترین ها صدور ۱۰ بخشنامه جهش تولید در عرصه فرآورده های طبیعی بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد سفارش های تغذیه ای برای مقابله با گرمازدگی صدور تاییدیه حلال برای ۲۸۵ محصول سلامت محور وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد سویا برای مغز کودکان مفیدست تخم مرغ قهوه ای رنگ نشانه بالا بودن ارزش غذایی آن نیست تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی