مصرف روزانه تخم مرغ برای سلامت قلب مفید می باشد یافته پژوهشی محقق ایرانی دانشگاه كانادا؛ به گزارش مین فود نتایج مطالعه جدید نشان داده است مصرف روزی یك عدد تخم مرغ در روز هیچ خطری برای قلب ندارد. به گزارش مین فود به نقل از مهر، «مهشید دهقان»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه مك مستر كانادا، در اینباره می گوید: «مصرف متعادل تخم مرغ، كه معادل روزی یك عدد است، ریسك بیماری قلبی عروقی یا مرگ را حتی در افراد دارای سابقه بیماری قلبی عروقی یا دیابت افزایش نمی دهد.» در این مطالعه، داده های مربوط به بیشتر از ۱۷۷ هزار نفر از ۵۰ كشور جهان در چارچوب سه مطالعه بررسی گردید. اغلب افراد در این مطالعات روزی یك تخم مرغ یا كمتر مصرف می كردند. دهقان در ادامه می افزاید: «یافته ها نشان داد هیچ رابطه ای بین مصرف تخم مرغ و كلسترول خون یا سایر شاخص های پرخطر وجود ندارد. این نتایج بسیار قوی هستند و هم برای افراد سالم و هم افراد مبتلا به بیماری عروقی كاربرد دارند.» محققان معتقدند تخم مرغ منبع خوب خیلی از مواد مغذی همچون ویتامین ها و مواد معدنی و همینطور پروتئین باكیفیت بسیار بالا است و مصرف روزی یك عدد آن هیچ تأثیر مضری ندارد. سفیده تخم مرغ حاوی اغلب پروتئین ها است و زرده آن حاوی آهن، فسفر، ویتامین های محلول در چربی نظیر ویتامین D، ویتامین های B، چربی سالم و سایر مواد مغذی پرارزش است. منبع: مین فود 1398/11/26 15:30:39 5.0 از 5 4499 تگهای خبر: بیمار , بیماری , تخم مرغ , چربی این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد تخم مرغ قهوه ای رنگ نشانه بالا بودن ارزش غذایی آن نیست نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۶ بعلاوه ۳ دوستان مین فود آموزش حسابداری در تبریز آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج پربیننده ترین ها ضرورت هم افزایی طب ایرانی و طب نوین برای ارائه خدمات بهتر به بیماران پرمخاطب ترین سایت اقتصادی فروش کفش چرم مردانه و زنانه نحوه مصرف قهوه گانودرما برای زگیل تناسلی پربحث ترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد جدیدترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد سفارش های تغذیه ای برای مقابله با گرمازدگی صدور تاییدیه حلال برای ۲۸۵ محصول سلامت محور وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد سویا برای مغز کودکان مفیدست تخم مرغ قهوه ای رنگ نشانه بالا بودن ارزش غذایی آن نیست استفاده از نمک های یددار و روغن های ترانس پایین در تهیه نذورات تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی