غذاهایی که احتمال مبتلا شدن به سرطان سینه را کاهش می دهند به گزارش مین فود، سرطان سینه یکی از سرطان های شایع در ایران و جهان در هر دو جنس است و این درحالیست که متخصصان معتقدند با رعایت تغذیه مناسب، بیشتر از ۴۰ درصد انواع سرطان ها قابل پیشگیری می باشند. به گزارش مین فود به نقل از ایسنا، بر همین مبنا هم متخصصان اذعان دارند که مصرف یک سری از مواد غذایی می تواند در افزایش یا کاهش مبتلا شدن به سرطان سینه دخیل باشند. بنابر اعلام دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، طبق بررسی های انجام شده برخی از عوامل تغذیه ای در ایجاد سرطان ها و همچون سرطان سینه نقش دارند که عبارتند از: ۱. دریافت زیاد چربی بخصوص چربی های اشباع (روغن نباتی جامد، روغن حیوانی، پیه و دنبه) ۲. مصرف زیاد فراورده های گوشتی نظیر سوسیس و کالباس ۳. مصرف زیاد گوشت قرمز ۴. مصرف زیاد قندهای ساده (قند و شکر و نبات و مربا و...) ۵. حرارت زیاد و استفاده مکرر از یک روغن برای سرخ کردن ۶. مصرف غذاهای نمک سود و هم غذاهای شور یا دودی ۷. چاقی و اضافه وزن که در خانم های یائسه خطر مبتلا شدن به سرطان سینه را چند برابر می کند. توصیه های تغذیه ای برای جلوگیری از سرطان سینه عبارتند از: ۱. مصرف غلات کامل (نان های سبوس دار) و حبوبات ۲. مصرف زیاد سبزیجات در طول روز (۵-۳ وعده در طول روز) ۳. غذاهای حاوی ویتامین A، بتاکاروتن و ویتامین C (که در سبزیجات و میوه جات تازه به وفور یافت می شود) بدلیل داشتن ترکیبات آنتی اکسیدانی احتمال مبتلا شدن به سرطان ها را می کاهد. ۴. در طول هفته بیشتر از ۲ بار از گوشت قرمز استفاده نکنیم و از گوشت ماهی و مرغ بیشتر از گوشت قرمز استفاده نماییم. ۵. استفاده از لبنیات کم چرب در طول روز ۶. مصرف مواد غذایی حاوی امگا ۳ نظیر انواع ماهی (کاد، سالمون، ساردین) و مغزدانه ها ۷. داشتن حداقل ۱۵۰ دقیقه فعالیت بدنی در هفته (۵ روز در هفته و روزی ۳۰ دقیقه) همچنین غذاهای مفید برای جلوگیری از سرطان سینه عبارتند از: ۱. قارچ؛ قارچ ها حاوی یک نوع آنتی اکسیدان قوی هستندکه از بدن در مقابل سلول های سرطان سینه محافظت می کند. ۲. بروکلی؛ محققان به این نتیجه رسیده اند که آنتی اکسیدان موجود در کلم ها بخصوص کلم بروکلی سبب تخریب سلول های سرطانی و جلوگیری از رشد آنها در بدن می شود. ۳. دانه های انار؛ آنتی اکسیدان های موجود در انار می تواند آنزیمی که در پیشرفت سرطان سینه نقش دارد را مهار کند. ۴. حبوبات؛ مصرف مقادیر بالای حبوبات با کاهش احتمال مبتلا شدن به سرطان سینه ارتباط دارد. ۵. گردو؛ خوردن روزانه گردو به علت داشتن اسیدهای چرب امگا ۳، آنتی اکسیدان ها و مواد مفید دیگر می تواند از پیشرفت غده های سرطانی سینه پیشگیری کند. ۶. تخم مرغ؛ تخم مرغ حاوی یک ماده مغذی ضروری به نام کولین است که در زرده تخم مرغ به مقدار زیاد وجود دارد و ۲۴ درصد احتمال خطر سرطان سینه را می کاهد. منبع: minfood.ir 1402/02/29 15:54:30 5.0 از 5 312 تگهای خبر: آنتی اكسیدان , اضافه وزن , بهداشت , پیشرفت این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط شایع ترین عوامل ایجاد سنگ کیسه صفرا نور آفتاب و انجماد، بطری های یکبار مصرف را تخریب نمی کند رصد اقدامات دستگاههای اجرایی در حوزه امنیت غذایی تولید فراورده های غذایی بالاتر از حد معیار سلامت نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۶ بعلاوه ۱ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس چگونه رمز دوربین مدار بسته را پیدا کنیم خرید و فروش خودرو دوره ICDL در تبریز طراحی سایت فیش حج فیش حج پربیننده ترین ها آموزش فعالسازی ری اکشن تلگرام ویژگی هایی که هنگام خرید لوازم آشپزخانه باید به آنها توجه کنید معرفی ساندویچ ساز عمده با گودی کمر چه باید کرد؟ پربحث ترین ها شایع ترین عوامل ایجاد سنگ کیسه صفرا نور آفتاب و انجماد، بطری های یکبار مصرف را تخریب نمی کند فراخوان کشف قیمت و تأمین داروهای تک نسخه ای اردیبهشت ۱۴۰۳ مردم غزه مقاومت را از مردم ایران آموخته اند جدیدترین ها شایع ترین عوامل ایجاد سنگ کیسه صفرا نور آفتاب و انجماد، بطری های یکبار مصرف را تخریب نمی کند فراخوان کشف قیمت و تأمین داروهای تک نسخه ای اردیبهشت ۱۴۰۳ مردم غزه مقاومت را از مردم ایران آموخته اند کلید کاهش وزن فقط کافی است کالری دریافتی را کم کنید رصد اقدامات دستگاههای اجرایی در حوزه امنیت غذایی تولید فراورده های غذایی بالاتر از حد معیار سلامت نظارت بهداشتی بر تولید فرآورده های غذایی در کارگاه های سنتی جایگزینی گوشت گاو با ماهی می تواند از مرگ سریع جلوگیری کند آغاز کارزار واکسیناسیون فلج اطفال در افغانستان تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی