صدور بی رویه مجوز فست فودها بازنگری می گردد مدیر كل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت؛ مین فود: مدیر كل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت اظهار داشت: متاسفانه بعضی از غذاها و خوراكهای محلی، در حال فراموشی است و وزارت بهداشت برای شناسایی و ترویج این غذاها، برنامه های جدی دارد. به گزارش مین فود به نقل از مهر، زهرا عبداللهی تصریح كرد: در دو سال قبل و با همكاری كارشناسان تغذیه شاغل در مراكز بهداشت استانها و شهرستانهای كشور، انواع غذاها و خوراكهای محلی شناسایی و از نظر ارزش تغذیه ای، میزان كالری، قند، چربی و نمك آنالیز شد و كتابی تحت عنوان خوراكهای بومی ایران چاپ شد كه در آن سفارش های كارشناسان تغذیه هم ذكر شده است. وی برگزاری نمایشگاه های غذای سالم و غذاهای محلی را در فرهنگسازی تغذیه سالم موثر دانست و اظهار داشت: یكی از اقداماتی كه در كارگروه بین بخشی تغذیه و امنیت غذایی در دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی دنبال می گردد این است كه وزارت صنعت، معدن و تجارت در صدور بی رویه مجوز برای فست فودها، بازنگری كرده و صدور مجوز برای فروش غذاهای محلی و ایرانی را تشویق كند. مدیر كل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت تصریح كرد: مردم غذاهای ایرانی را بیشتر دوست دارند و این غذاها ارزش غذایی بیشتری دارند و سالم تر هستند و حاوی مقادیر كمتری از فاكتورهای خطر بیماری های غیرواگیر است. عبداللهی یكی از دلایل مصرف بالای فست فود را صدور بی رویه مجوز برای فعالیت آنها عنوان نمود و اضافه كرد: تعداد واحدهای عرضه فست فود حتی در روستاها به شدت در حال افزایش می باشد و اگر هدف از این كار، افزایش اشتغال است، باید در جهت بهبود تغذیه جامعه و حفظ سلامت مردم و با استفاده از عرضه غذاهای ایرانی باشد. وی خاطرنشان كرد: فست فودهای ایرانی زیادی مانند انواع كوكوها، كتلت ها و املت داریم كه در مدت زمان كمی آماده می گردد و می توانند جایگزین فست فودهای فعلی مانند سوسیس و كالباس شوند. جالب است زمانی در یكی از رسانه ها دیدم كه كوكو سیب زمینی ایرانی كه كسی وقعی به آن نمی نهد، در یكی از كشورهای دنیا، غذای محبوبی بود. 1396/11/02 14:13:24 5.0 از 5 5227 تگهای خبر: تغذیه , سلامت , غذا , فست فود این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط واکنش سازمان غذا و دارو به کمبود شیرخشک ویتامین ها انرژی ساز نیستند! اختلال در پرداخت بیمه ها زنجیره تأمین دارو را تهدید می کند نمک های ممنوعه! نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۸ بعلاوه ۳ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم کفش طبی ، کمربند طبی ، قوزبند طبی پربیننده ترین ها استفاده از مواد نگهدارنده در صنایع غذایی سلامت را تهدید می کند؟ میوه ای با خواص ضد سرطان دانه ای کوچک اما معجزه ای بزرگ برای سلامتی رانندگان مصرف غذاهای پرچرب و سنگین را در مسافرت محدود کنند پربحث ترین ها واکنش سازمان غذا و دارو به کمبود شیرخشک ویتامین ها انرژی ساز نیستند! کبد چرب قابل درمان است اگر اقدامات پیشگیرانه مهم ترین اصل درمان ناباروری است جدیدترین ها واکنش سازمان غذا و دارو به کمبود شیرخشک ویتامین ها انرژی ساز نیستند! کبد چرب قابل درمان است اگر اقدامات پیشگیرانه مهم ترین اصل درمان ناباروری است با مصرف این روغن ها پیر نمی شوید اختلال در پرداخت بیمه ها زنجیره تأمین دارو را تهدید می کند سازمان غذا و دارو اسامی محصولات خوراکی بدون مجوز را اعلام کرد مسمومیت ۴۸ نفر در کشور با قارچ وحشی کبد چرب گرید ۳ در کمین جوانان این عادات غذایی را ترک کنید حمایت معاونت زنان ریاست جمهوری از زنان دچار بیماری هموفیلی تگها بیمار بیماری بهداشت آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی