صدور بی رویه مجوز فست فودها بازنگری می گردد مدیر كل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت؛ مین فود: مدیر كل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت اظهار داشت: متاسفانه بعضی از غذاها و خوراكهای محلی، در حال فراموشی است و وزارت بهداشت برای شناسایی و ترویج این غذاها، برنامه های جدی دارد. به گزارش مین فود به نقل از مهر، زهرا عبداللهی تصریح كرد: در دو سال قبل و با همكاری كارشناسان تغذیه شاغل در مراكز بهداشت استانها و شهرستانهای كشور، انواع غذاها و خوراكهای محلی شناسایی و از نظر ارزش تغذیه ای، میزان كالری، قند، چربی و نمك آنالیز شد و كتابی تحت عنوان خوراكهای بومی ایران چاپ شد كه در آن سفارش های كارشناسان تغذیه هم ذكر شده است. وی برگزاری نمایشگاه های غذای سالم و غذاهای محلی را در فرهنگسازی تغذیه سالم موثر دانست و اظهار داشت: یكی از اقداماتی كه در كارگروه بین بخشی تغذیه و امنیت غذایی در دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی دنبال می گردد این است كه وزارت صنعت، معدن و تجارت در صدور بی رویه مجوز برای فست فودها، بازنگری كرده و صدور مجوز برای فروش غذاهای محلی و ایرانی را تشویق كند. مدیر كل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت تصریح كرد: مردم غذاهای ایرانی را بیشتر دوست دارند و این غذاها ارزش غذایی بیشتری دارند و سالم تر هستند و حاوی مقادیر كمتری از فاكتورهای خطر بیماری های غیرواگیر است. عبداللهی یكی از دلایل مصرف بالای فست فود را صدور بی رویه مجوز برای فعالیت آنها عنوان نمود و اضافه كرد: تعداد واحدهای عرضه فست فود حتی در روستاها به شدت در حال افزایش می باشد و اگر هدف از این كار، افزایش اشتغال است، باید در جهت بهبود تغذیه جامعه و حفظ سلامت مردم و با استفاده از عرضه غذاهای ایرانی باشد. وی خاطرنشان كرد: فست فودهای ایرانی زیادی مانند انواع كوكوها، كتلت ها و املت داریم كه در مدت زمان كمی آماده می گردد و می توانند جایگزین فست فودهای فعلی مانند سوسیس و كالباس شوند. جالب است زمانی در یكی از رسانه ها دیدم كه كوكو سیب زمینی ایرانی كه كسی وقعی به آن نمی نهد، در یكی از كشورهای دنیا، غذای محبوبی بود. 1396/11/02 14:13:24 5.0 از 5 5096 تگهای خبر: تغذیه , سلامت , غذا , فست فود این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد سفارش های تغذیه ای برای مقابله با گرمازدگی صدور تاییدیه حلال برای ۲۸۵ محصول سلامت محور سویا برای مغز کودکان مفیدست نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۱ بعلاوه ۱ دوستان مین فود آموزش حسابداری در تبریز آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج پربیننده ترین ها ضرورت هم افزایی طب ایرانی و طب نوین برای ارائه خدمات بهتر به بیماران پرمخاطب ترین سایت اقتصادی فروش کفش چرم مردانه و زنانه نحوه مصرف قهوه گانودرما برای زگیل تناسلی پربحث ترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد جدیدترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد سفارش های تغذیه ای برای مقابله با گرمازدگی صدور تاییدیه حلال برای ۲۸۵ محصول سلامت محور وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد سویا برای مغز کودکان مفیدست تخم مرغ قهوه ای رنگ نشانه بالا بودن ارزش غذایی آن نیست استفاده از نمک های یددار و روغن های ترانس پایین در تهیه نذورات تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی