صدور بی رویه مجوز فست فودها بازنگری می گردد مدیر كل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت؛ مین فود: مدیر كل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت اظهار داشت: متاسفانه بعضی از غذاها و خوراكهای محلی، در حال فراموشی است و وزارت بهداشت برای شناسایی و ترویج این غذاها، برنامه های جدی دارد. به گزارش مین فود به نقل از مهر، زهرا عبداللهی تصریح كرد: در دو سال قبل و با همكاری كارشناسان تغذیه شاغل در مراكز بهداشت استانها و شهرستانهای كشور، انواع غذاها و خوراكهای محلی شناسایی و از نظر ارزش تغذیه ای، میزان كالری، قند، چربی و نمك آنالیز شد و كتابی تحت عنوان خوراكهای بومی ایران چاپ شد كه در آن سفارش های كارشناسان تغذیه هم ذكر شده است. وی برگزاری نمایشگاه های غذای سالم و غذاهای محلی را در فرهنگسازی تغذیه سالم موثر دانست و اظهار داشت: یكی از اقداماتی كه در كارگروه بین بخشی تغذیه و امنیت غذایی در دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی دنبال می گردد این است كه وزارت صنعت، معدن و تجارت در صدور بی رویه مجوز برای فست فودها، بازنگری كرده و صدور مجوز برای فروش غذاهای محلی و ایرانی را تشویق كند. مدیر كل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت تصریح كرد: مردم غذاهای ایرانی را بیشتر دوست دارند و این غذاها ارزش غذایی بیشتری دارند و سالم تر هستند و حاوی مقادیر كمتری از فاكتورهای خطر بیماری های غیرواگیر است. عبداللهی یكی از دلایل مصرف بالای فست فود را صدور بی رویه مجوز برای فعالیت آنها عنوان نمود و اضافه كرد: تعداد واحدهای عرضه فست فود حتی در روستاها به شدت در حال افزایش می باشد و اگر هدف از این كار، افزایش اشتغال است، باید در جهت بهبود تغذیه جامعه و حفظ سلامت مردم و با استفاده از عرضه غذاهای ایرانی باشد. وی خاطرنشان كرد: فست فودهای ایرانی زیادی مانند انواع كوكوها، كتلت ها و املت داریم كه در مدت زمان كمی آماده می گردد و می توانند جایگزین فست فودهای فعلی مانند سوسیس و كالباس شوند. جالب است زمانی در یكی از رسانه ها دیدم كه كوكو سیب زمینی ایرانی كه كسی وقعی به آن نمی نهد، در یكی از كشورهای دنیا، غذای محبوبی بود. 1396/11/02 14:13:24 5.0 از 5 5282 تگهای خبر: تغذیه , سلامت , غذا , فست فود این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط اعلام اسامی فرآورده های غذایی بدون مجوز دستورالعمل وزارت بهداشت در تهیه نذورات ایام محرم و صفر تاکید بر تغذیه متعادل به جای مصرف بی رویه مکمل ها چای پس از غذا مانعی برای هضم، نه کمکی به آن نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۹ بعلاوه ۵ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو شرکت صنعتی سخت پوشش طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم گروه سورن بام | طراح و مجری روف گاردن و فضای سبز کلینیک پوست مو و زیبایی خاتون پربیننده ترین ها تأمین شیرخشک های متابولیک با برندهای معتبر جایگزین در دستور کار سازمان غذا و دارو افتتاح اورژانس بیمارستان طالقانی کرمانشاه با حضور وزیر بهداشت اخطار در رابطه با مصرف روغن های سنتی شیوع ۱۱ درصدی آسم در کودکان و نوجوانان پربحث ترین ها اعلام اسامی فرآورده های غذایی بدون مجوز سفارش طب ایرانی برای کنترل استرس با بهره گیری از برخی نوشیدنی ها دستورالعمل وزارت بهداشت در تهیه نذورات ایام محرم و صفر اقدام مهم سازمان غذا و دارو در خنثی سازی تحریم ها جدیدترین ها اعلام اسامی فرآورده های غذایی بدون مجوز سفارش طب ایرانی برای کنترل استرس با بهره گیری از برخی نوشیدنی ها دستورالعمل وزارت بهداشت در تهیه نذورات ایام محرم و صفر اقدام مهم سازمان غذا و دارو در خنثی سازی تحریم ها برگ برنده جدید اپل! دستورالعمل سازمان غذا و دارو برای مثال برداری از کالاهای اساسی تدابیر طب ایرانی برای عبور سالم از روزهای داغ تشدید نظارت بر سلامت نذری ها در روزهای محرم آیا مصرف زرده تخم مرغ برای کهنسالان مضر است استخدام و کاریابی تگها بیمار بهداشت بیماری آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی