قدرت سیب زمینی در تقویت ماهیچه های زنان یافته محققان كانادایی؛ به گزارش مین فود محققان دریافتند سیب زمینی بعنوان یك سبزی نشاسته ای می تواند منبع پروتئین با كیفیتی باشد كه به حفظ ماهیچه ها كمك می نماید. به گزارش مین فود به نقل از مهر، «سارا اویکاوا»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه مک مستر کانادا، در اینباره می گوید: «اگرچه میزان پروتئین یافت شده در سیب زمینی اندک است اما ما سیب زمینی های با میزان بالا پروتئین پرورش دادیم که می توانند فواید قابل توجهی داشته باشند.» محققان زنان جوان در اوایل سن ۲۰ سالگی را که رژیم غذایی حاوی میزان پروتئین مجاز ۰.۸ گرم به ازای هر کیلوگرم وزن شأن در روز داشتند را مورد بررسی قرار دادند. بدین معنا که یک زن با میانگین وزنی، تقریباً ۶۰ گرم پروتئین مصرف می کند. یک گروه از زنان، میزان بیشتر پروتئین مجزاشده از سیب زمینی مصرف کردند. گروه دیگر دارونما دریافت نمودند. محققان دریافتند خانمهایی که پروتئین بیشتر مصرف کرده بودند عضلات و ماهیچه های قوی تری داشتند. اویکاوا در ادامه می افزاید: «این یافته ها نشان داده است که میزان مجاز روزانه سفارش شده برای مصرف این پروتئین در جهت حفظ ماهیچه ها در زنان جوان ناکافی است.» این مطالعه نشان داده است که کیفیت پروتئین های گیاهی می تواند از ماهیچه ها حفاظت کند. 1399/02/23 14:04:20 5.0 از 5 3086 تگهای خبر: دارو , رژیم غذایی , غذا , كیفیت این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط صدور ۱۰ بخشنامه جهش تولید در عرصه فرآورده های طبیعی کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد صدور تاییدیه حلال برای ۲۸۵ محصول سلامت محور سویا برای مغز کودکان مفیدست نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۴ بعلاوه ۱ دوستان مین فود آموزش حسابداری در تبریز آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج پربیننده ترین ها ضرورت هم افزایی طب ایرانی و طب نوین برای ارائه خدمات بهتر به بیماران پرمخاطب ترین سایت اقتصادی فروش کفش چرم مردانه و زنانه نحوه مصرف قهوه گانودرما برای زگیل تناسلی پربحث ترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز صدور ۱۰ بخشنامه جهش تولید در عرصه فرآورده های طبیعی چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF جدیدترین ها صدور ۱۰ بخشنامه جهش تولید در عرصه فرآورده های طبیعی بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد سفارش های تغذیه ای برای مقابله با گرمازدگی صدور تاییدیه حلال برای ۲۸۵ محصول سلامت محور وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد سویا برای مغز کودکان مفیدست تخم مرغ قهوه ای رنگ نشانه بالا بودن ارزش غذایی آن نیست تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی