تغذیه دوران حاملگی چگونه باشد رئیس انجمن تغذیه ایران تاكید كرد؛ سرپرست انستیتو تحقیقات تغذیه ای كشور، اظهار داشت: رژیم غذایی در دوران حاملگی مانند برنامه غذایی در حالت عادی است و تفاوت آن در میزان پروتئین، ویتامین، مواد معدنی و مواد مغذی است. به گزارش مین فود به نقل از مهر، جلال الدین میرزای رزاز، درباب رژیم غذایی متعادل در دوران بارداری، گفت: خانم های حامله به سبب وضعیت خاص خود بهتر است تحت نظر متخصص تغذیه، رژیم غذایی ویژه ای را دنبال کنند. وی ادامه داد: در مادران حامله طی سه ماهه اول نیاز به انرژی افزایش نمی یابد اما در سه ماهه دوم و سوم به ترتیب۳۵۰، ۴۵۰ کیلو کالری افزایش می یابد. این کالری باید از یک رژیم متعادل شامل لبنیات، غلات کامل، پروتئین های حیوانی و گیاهی، میوه و سبزیجات تازه حاصل شود. سرپرست انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور، افزود: برای رعایت رژیم غذایی سالم به زنان حامله سفارش می شود نیمی از بشقاب خودرا با میوه و سبزیجات، یک چهارم آنرا با غلات سبوس دار و یک چهارم آنرا با منابع پروتئینی بدون چربی و همین طور لبنیات پر کرده و در کنار آن از لبنیات کم چرب استفاده کنند. رزاز درباره مصرف لبنیات و میوه ها و سبزیجات در دوران حاملگی اظهار داشت: متخصصان تغذیه برای مصرف لبنیات کم چرب در این دوران روزانه ۳ تا ۴ واحد شیر، ماست و پنیر سفارش می کنند که سرشار از کلسیم و پروتئین است. همین طور زنان حامله باید توجه خاصی بر مصرف میوه ها و سبزیجات داشته باشند چونکه سرشار از آنتی اکسیدان ها، فیبرها و ویتامین ها هستند. وی با اعلان اینکه مصرف غلات کامل انرژی لازم را در رژیم غذایی دوران حاملگی تامین می کند، اضافه کرد: حداقل نیمی از نیاز کربوهیدرات یک زن حامله بوسیله غلات کامل مانند: جودوسر، ماکارونی، نان سبوس دار باید داشته باشد و همین طور در دوران بارداری، پروتئین بیشتری نسبت به پیش از حاملگی موردنیاز است. پروتئین برای رشد مناسب بافت های جنین همچون مغز ضروری می باشد. سرپرست انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور، منابع پروتئین در دوران حاملگی را شامل گوشت، مرغ، تخم مرغ، حبوبات و لبنیات دانست. رزاز در ادامه خوردن غذاهای با فیبر بالا، چربی، نمک و مصرف مایعات را موارد موثر در رژیم غذایی حاملگی دانست و اظهار داشت: فیبر قسمتی از میوه ها، سبزی ها و دانه های خوراکی خصوصاً حبوبات و غلات است که در بدن انسان هضم نمی گردد. غذاهای پر فیبر به سیر شدن کمک می نماید و سبب مصرف کمتر در غذا و چربی شود. فیبر با حجیم کردن مدفوع موجب خروج راحت و سریع مدفوع شده و به این طریق از بروز یبوست جلوگیری می کند. وی اشاره کرد: مواد غذایی پرچرب مانند غذاهای سرخ کرده، چربی اشباع و محصولات حاوی اسید چرب ترانس در دسته غذاهای ناسالم قرار می گیرند. مصرف اسید چرب ضروری مانند امگا ۳ اهمیت زیادی دارد. بعضی از مواد غذایی دارای اسید چرب سالم مانند آجیل، گرد، آووکادو، بذر کتان، ماهی چرب و روغن زیتون می شوند. این مواد غذایی معرفی شده نوع صحیحی از چربی را برای رشد مغز جنین تامین می کنند. رئیس انجمن تغذیه ایران درباب مصرف نمک و مایعات در دوران حاملگی اظهارداشت: خوردن نمک و غذای شور نیز باید در تعادل حفظ شود. مصرف بیش از اندازه نمک می تواند برای مادران حامله مضر باشد و همین طور مصرف مایعات که بخش مهمی از تغذیه حاملگی است، سفارش می شود که علاوه بر مایعات موجود در سوپ ها و نوشیدنی ها، می توانید با نوشیدن روزانه ۸ لیوان آب، مایعات به میزان کافی دریافت کنید. رزاز به محدودیت غذایی در دوران حاملگی اشاره نمود و اظهار داشت: محدود کردن مصرف کافئین و شیرین کننده های مصنوعی، گوشت ها و غذاهای دریایی خام، ماهی های دریایی با جیوه بالا، گوشت های فرآوری شده و لبنیات غیر پاستوریزه در دوران حاملگی به سلامت جنین کمک می نماید. 1399/06/20 13:20:24 5.0 از 5 2058 تگهای خبر: آب , آنتی اكسیدان , برنامه , تخم مرغ این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ سفارش های تغذیه ای برای مقابله با گرمازدگی تخم مرغ قهوه ای رنگ نشانه بالا بودن ارزش غذایی آن نیست استفاده از نمک های یددار و روغن های ترانس پایین در تهیه نذورات نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۳ بعلاوه ۳ دوستان مین فود آموزش حسابداری در تبریز آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج پربیننده ترین ها ضرورت هم افزایی طب ایرانی و طب نوین برای ارائه خدمات بهتر به بیماران پرمخاطب ترین سایت اقتصادی فروش کفش چرم مردانه و زنانه نحوه مصرف قهوه گانودرما برای زگیل تناسلی پربحث ترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد جدیدترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد سفارش های تغذیه ای برای مقابله با گرمازدگی صدور تاییدیه حلال برای ۲۸۵ محصول سلامت محور وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد سویا برای مغز کودکان مفیدست تخم مرغ قهوه ای رنگ نشانه بالا بودن ارزش غذایی آن نیست استفاده از نمک های یددار و روغن های ترانس پایین در تهیه نذورات تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی