ایرانیان ۷ برابر فرانسوی ها دورریز مواد غذایی دارند رئیس دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی: به گزارش مین فود رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی اظهار داشت: دورریز مواد غذایی در ایران ۷ برابر فرانسه است. به گزارش مین فود به نقل از مهر، علیرضا زالی، صنایع غذایی را یکی از پررقابت ترین عرصه های صنعتی در کشور دانست و اضافه کرد: بخش عمده دورریز محصولات غذایی، قبل از رسیدن به دست مصرف کننده صورت می گیرد، در حالیکه در کشورهای توسعه یافته، این گونه نیست و محصولات بعد از رسیدن به دست مصرف کننده، دورریز دارند. وی افزود: سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد (فائو) بارها اعلام نموده است هر شهروند ایرانی روزانه بالغ بر ۱۳۴ کیلو کالری محصولات غذایی را هدر می دهد. اگر فرض نماییم از ۹۰ میلیارد مترمکعب مصرف سالیانه آب، ۸۰ میلیارد مترمکعب سهم صنعت کشاورزی است، میزان اهمیت این هدر رفت را درک می نماییم. این آمار با کیفیت مواد غذایی ارتباطی مستقیم دارد. زالی، دورریز مواد غذایی در ایران را ۷ برابر فرانسه اعلام نمود و اظهار داشت: دورریز مواد غذایی در مجموع ۲۷ کشور اروپایی، ۹۰ میلیون تن در سال گزارش شده که این آمار در کشور ما ۳۵ میلیون تن در سال، یعنی معادل ۵۰ تا ۶۰ درصد صادرات مواد نفتی است. وی ادامه داد: باید به سهم صنایع غذایی در صادرات، اشتغال زایی، تحریم زدایی و تجلی اقتصاد مقاومتی و ضرورت ایجاد شرایط تسهیل یافته برای وجود تنوع غذایی توجه ویژه شود. منبع: minfood.ir 1399/12/12 09:40:21 0.0 از 5 1191 تگهای خبر: آب , پزشك , صنعت , غذا این مطلب مین فود مفید بود؟ (0) (0) تازه ترین مطالب مرتبط استفاده از جایگزین های نمک خطر مرگ های قلبی را کاهش می دهد خوردن ۱۲ تخم مرغ در هفته سطح کلسترول را افزایش نمی دهد کدام داروها برای درمان چاقی سفارش می شود تغذیه پس از ماه رمضان چگونه باشد نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۷ بعلاوه ۴ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس چگونه رمز دوربین مدار بسته را پیدا کنیم خرید و فروش خودرو دوره ICDL در تبریز طراحی سایت فیش حج فیش حج پربیننده ترین ها ویژگی هایی که هنگام خرید لوازم آشپزخانه باید به آنها توجه کنید مقایسه روش های جراحی بینی روش های باز و بسته دکتر بهمن شریفی کاندیدای مجلس شورای اسلامی دستگاه برش لیزری فلزات را از کجا بخریم؟ پربحث ترین ها استفاده از جایگزین های نمک خطر مرگ های قلبی را کاهش می دهد جایگزینی گوشت با پروتئین قارچ برای کاهش کلسترول بهتر است خوردن ۱۲ تخم مرغ در هفته سطح کلسترول را افزایش نمی دهد مراقب وزن خود باشید جدیدترین ها استفاده از جایگزین های نمک خطر مرگ های قلبی را کاهش می دهد جایگزینی گوشت با پروتئین قارچ برای کاهش کلسترول بهتر است خوردن ۱۲ تخم مرغ در هفته سطح کلسترول را افزایش نمی دهد مراقب وزن خود باشید کدام داروها برای درمان چاقی سفارش می شود نوشابه های رژیمی را جدی نگیرید بهترین مایع آب بندی نانو تغذیه پس از ماه رمضان چگونه باشد چگونه از بوی بد دهان خلاص شویم کدام میوه ها قند بیشتری دارند تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی