ارتباط مصرف بیشتر قارچ با كاهش خطر مبتلاشدن به سرطان مطالعه جدید نشان می دهد؛ مین فود: طبق نتایج یک پژوهش جدید، مصرف زیاد قارچ با کاهش خطر سرطان مرتبط می باشد. به گزارش مین فود به نقل از مهر به نقل از ساینس دیلی، بررسی سیستماتیک ۱۷ مطالعه سرطان از سال ۱۹۶۶ تا ۲۰۲۰ مربوط به داده های بیش از ۱۹، ۵۰۰ بیمار سرطانی نشان میدهد بین مصرف قارچ و خطر ابتلاء به سرطان ارتباط وجود دارد.قارچ سرشار از ویتامین ها، مواد مغذی و آنتی اکسیدان است. یافته های تیم تحقیق از دانشگاه ایالتی پنسیلوانیا نشان میدهد که این سوپرخوراکی همین طور می تواند به محافظت در مقابل سرطان کمک نماید.محققان دریافتند افرادی که هر نوع قارچ را در رژیم غذایی روزانه خود قرار می دهند، با خطر کمتر ابتلاء به سرطان مواجهند. طبق یافته ها، افرادی که روزانه ۱۸ گرم قارچ می خورند در مقایسه با افرادی که قارچ مصرف نمی کنند، ۴۵ درصد کمتر با خطر ابتلاء به سرطان روبرو هستند.«جیبریل ام با»، سرپرست تیم تحقیق، در این زمینه می گوید: «قارچ دارای بیشترین منبع غذایی ارگوتیونئین است، که یک آنتی اکسیدان و محافظ سلولی بی نظیر و قوی شمرده می شود. تجمیع آنتی اکسیدان ها در بدن ممکنست به محافظت در مقابل استرس اکسایشی کمک کرده و خطر ابتلاء به سرطان را کم کند.»محققان با بررسی سرطان های خاص، به قوی ترین ارتباطات با سرطان سینه اشاره کردند برای اینکه افرادی که بطور منظم قارچ می خورند، خطر سرطان سینه در آنها بطور قابل توجهی کمتر بود.به طور کلی، این یافته ها شواهد مهمی در مورد اثرات محافظتی قارچ در مقابل سرطان ارائه می دهد. پژوهشگران برای مشخص شدن بهتر مکانیسم های موجود و سرطان های خاص، بر مطالعات بیشتر در آینده تاکید دارند. منبع: minfood.ir 1400/02/13 12:34:54 5.0 از 5 1314 تگهای خبر: آنتی اكسیدان , بیمار , خوراكی , رژیم غذایی این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط گیاهی تلخ با خواصی شیرین برای بدن نمک خوری چه خطراتی دارد جوانه ماش بمب ویتامین و پروتئین ۲۱ دانه جادویی چرا باید هر روز مویز بخوریم؟ نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۲ بعلاوه ۳ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو ست قالب گیری دندان شرکت صنعتی سخت پوشش طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم پربیننده ترین ها سازمان غذا و دارو اسامی محصولات خوراکی بدون مجوز را اعلام کرد افتتاح اورژانس بیمارستان طالقانی کرمانشاه با حضور وزیر بهداشت رانندگان مصرف غذاهای پرچرب و سنگین را در مسافرت محدود کنند شرح آخرین شرایط بازار شیر خشک پربحث ترین ها گیاهی تلخ با خواصی شیرین برای بدن نمک خوری چه خطراتی دارد جوانه ماش بمب ویتامین و پروتئین ۲۱ دانه جادویی چرا باید هر روز مویز بخوریم؟ جدیدترین ها گیاهی تلخ با خواصی شیرین برای بدن نمک خوری چه خطراتی دارد جوانه ماش بمب ویتامین و پروتئین ۲۱ دانه جادویی چرا باید هر روز مویز بخوریم؟ افزایش درصد احتمال حاملگی با اصلاح سبک زندگی چگونه افراد میانسال به زوال عقل مبتلا می شوند؟ تأمین منابع شیرخشک از جانب سازمان برنامه و بودجه نقش چاقی در بروز دیابت و سرطان سفر با حیوانات به اقامتگاه افتتاح اورژانس بیمارستان طالقانی کرمانشاه با حضور وزیر بهداشت تگها بیمار بیماری بهداشت آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی