سرانه پایین مصرف شیر در ایران رئیس انجمن تغذیه ایران عنوان كرد؛ رییس انجمن تغذیه ایران، سرانه پایین مصرف شیر و لبنیات در کشورمان را نگران کننده دانست. به گزارش مین فود به نقل از مهر، جلال الدین میرزای رزاز، با اشاره به وضعیت نگران کننده مصرف شیر و لبنیات در کشور، اظهار داشت: روند اصلاحی سرانه مصرف شیر که در سالهای قبل شروع شده و به حدود ۹۰ تا ۱۰۰ کیلوگرم در سال رسیده بود، متأسفانه در دو سال قبل به سبب مشکلات اقتصادی و افزایش قیمت شیر، روند نزولی پیدا کرد. بطوریکه هم اکنون به حدود ۶۰ تا ۷۰ کیلو در سال رسیده، در صورتیکه سرانه مصرف شیر در کشورهای توسعه یافته حدود ۳۵۰ کیلوگرم است. وی اشاره کرد: در کنار مشکلات اساسی کشور در وضعیت پیچیده و دشوار اقتصادی و تحریم مداخلات افراد ناآگاه و سودجو در امر سلامت و تشویق مردم به منع مصرف شیر به این مصیبت دامن می زند، تعدادی از افراد با دسترسی آزاد به تریبون های سراسری و ملی مانند صدا و سیما با انتشار این مطالب عوام فریبانه که فاقد مستندات و پایه های علمی بوده توانسته اند درباب مصرف شیر در جامعه تردید و دوگانگی به وجود آورده و زحمات چندین ساله حوزه های مختلف علمی و اجرائی کشور درباب ترویج فرهنگ مصرف شیر را کم اثر یا بی اثر کنند. عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: هرگونه نظریه و نظریه علمی در هر زمینه ای باید مورد پژوهش های علمی و آکادمیک قرار گیرد تا بتوان به نتایج آن استناد کرد و لزوم تصویب قوانین بازدارنده توسط وزارت بهداشت و سازمان های ذی ربط در برخورد با این افراد ضروری به نظر می آید. بگفته میرزای رزاز، یکی دیگر از عوامل مخرب در ترویج مصرف شیر حملات و هجمه هایی است که از خارج و داخل کشور به صنایع غدایی ایران می شود، پیشرفت های چشم گیر در زمینه صنایع غذایی کشور به ویژه در دهه های گذشته توانسته کشور را بعنوان یکی از صاحبان این صنعت به ویژه در زمینه شیر و لبنیات در منطقه و دنیا مطرح کند. وی با اشاره به راهکارهای عملی برای اصلاح مصرف شیر در ایران، اضافه کرد: سیاست گذاران حوزه غذا و تغذیه برای جلوگیری از لطمه های جدی به سلامت جامعه باید وارد شوند و گنجاندن شیر در سبدهای حمایتی غذایی برای اقشار لطمه پذیر ضروری می باشد. 1400/03/17 12:35:30 5.0 از 5 1284 تگهای خبر: بهداشت , پزشك , تغذیه , سلامت این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط لوبیا سلامت قلب را بهبود می بخشد نقش تغذیه مناسب در پیش گیری از گرمازدگی نسخه طب ایرانی چطور از گرمازدگی نجات پیدا کنیم؟ ضرورت آموزش ارزیابی حسی برای افزایش ایمنی غذایی در جامعه نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۳ بعلاوه ۵ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو شرکت صنعتی سخت پوشش طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم کلینیک پوست مو و زیبایی خاتون پربیننده ترین ها تأمین شیرخشک های متابولیک با برندهای معتبر جایگزین در دستور کار سازمان غذا و دارو افتتاح اورژانس بیمارستان طالقانی کرمانشاه با حضور وزیر بهداشت اخطار در رابطه با مصرف روغن های سنتی شیوع ۱۱ درصدی آسم در کودکان و نوجوانان پربحث ترین ها لوبیا سلامت قلب را بهبود می بخشد شاه توت میوه ای ضد سرطان نقش تغذیه مناسب در پیش گیری از گرمازدگی نسخه طب ایرانی چطور از گرمازدگی نجات پیدا کنیم؟ جدیدترین ها لوبیا سلامت قلب را بهبود می بخشد شاه توت میوه ای ضد سرطان نقش تغذیه مناسب در پیش گیری از گرمازدگی نسخه طب ایرانی چطور از گرمازدگی نجات پیدا کنیم؟ ضرورت آموزش ارزیابی حسی برای افزایش ایمنی غذایی در جامعه نگهداری نامناسب غذای نذری در هوای گرم بستر رشد باکتری ها است اعلام اسامی فرآورده های غذایی بدون مجوز سفارش طب ایرانی برای کنترل استرس با بهره گیری از برخی نوشیدنی ها دستورالعمل وزارت بهداشت در تهیه نذورات ایام محرم و صفر اقدام مهم سازمان غذا و دارو در خنثی سازی تحریم ها تگها بیمار بهداشت بیماری آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی