بایدها و نبایدهای تغذیه در ایام گرم سال

یك متخصص طب سنتی عنوان كرد؛

بایدها و نبایدهای تغذیه در ایام گرم سال مین فود: یک متخصص طب سنتی به ارائه نکاتی درباب تغذیه سالم و جلوگیری از گرمازدگی در ایام گرم سال پرداخت.



ناصر رضایی پور، در گفتگو با خبرنگار مهر، درباب تدابیر تندرستی در فصل تابستان اظهار داشت: در این فصل افراد دارای مزاج گرم و خشک، باید از مصرف خوردنی های گرم و خشک، مانند غذاهای خیلی تند، شور یا شیرین پرهیز کنند.
وی با اعلان اینکه در فصول گرم سال به تدریج دستگاه گوارش ما ضعیف تر می شود، گفت در تابستان باید از مصرف غذاهای سنگین مانند آش ها، آبگوشت، کله پاچه، هلیم، فسنجان و… پرهیز نماییم و مصرف کباب ها را هم کم نماییم.
این متخصص طب ایرانی اضافه کرد: غذاهایی مانند آش های ساده، رقیق و با گوشت و حبوبات کم، با چاشنی های کمی ترش مانند آلو بخارا، دانه انار و غوره، می توانند جایگزین مناسبی برای مواد غذایی مورد اشاره باشند.
رضایی پور با اشاره به طبیعت سرد و تر کاهو، بیان کرد: کاهو، کاهنده حرارت و تعدیل کننده خشکی بدن است و تشنگی و التهاب ناشی از مواجهه با گرما را می کاهد و مصرف آن به همراه سکنجبین نعناعی، یکی از بهترین راه های چیرگی بر تشنگی، التهاب و خشکی بدن در ایام گرم تابستان است.
وی اظهار نمود: مصرف شربت های سکنجبین، لیمو، ریباس، انار، نارنج، تمر هندی، آب یا فالوده سکنجبینی هندوانه و فالوده سکنجبین خیار، در کنار خوردن میوه های تر و ترش و شیرین تابستانی و سبزی هایی همچون کدو و خیار در این فصل سفارش می شود.
رضایی پور بیان کرد: مصرف گوشت های زودگوار مانند ماهی قزل آلای تازه و کولی که با روغن کنجد پخته شده باشد یا جوجه مرغ با چاشنی های ترش، در این فصل و پرهیز از مصرف غذاهایی که منجر به یبوست می شوند با بهره گیری از ملین هایی مانند انجیر و آب کامل میوه ها، یا شربت گل سرخ، بسیار مناسب می باشد.
وی با اشاره به این که ورزش و کارهای بدنی در تابستان سبب گرمای شدید می شوند، عنوان کرد: با توجه به این که کارهای جسمی سبب تعریق و گرمای شدید می شود، بدین سبب استراحت در ساعات گرم روز و ورزش و کارهای بدنی خفیف در شروع بامداد سفارش ما به افراد است.
رضایی پور درباب انجام حجامت و فصد کردن نیز اشاره کرد: سفارش می شود در این فصل از هرگونه خون گیری و حجامت و فصد کردن بدون تجویز پزشک متخصص پرهیز شود.
این متخصص طب ایرانی در آخر اشاره کرد: پوشیدن لباس های خنک کتانی، پنبه ای و نخی و پرهیز از پوشیدن البسه نایلونی در فصل تابستان یکی از نکاتی است که افراد باید به آن توجه نمایند.


منبع:

1400/04/04
18:47:55
5.0 / 5
245
تگهای خبر: آب , پزشك , تغذیه , جوجه
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۸ بعلاوه ۳
مین فود - رژیم غذایی minfood

اطلاعات



مین فود

مین فود یا غذای کمتر: رژیم غذایی

تماس با ما

روشهای تماس با مین فود از طریق ایمیل، شبکه های اجتماعی است
minfood.ir - حقوق مادی و معنوی سایت مین فود محفوظ است