رژیم غذایی كم كربوهیدرات ریسك نقایص مادرزادی را بالا می برد محققان می گویند؛ مین فود: محققان دریافتند پیروی از رژیم غذایی كم كربوهیدرات در طول حاملگی ریسك داشتن نوزادی با نقایص جدی مادرزادی را بالا می برد. به گزارش مین فود به نقل از مهر، مطالعه محققان دانشگاه كارولینای شمالی نشان داده است در مقایسه با زنان حاملگی كه مصرف كربوهیرات شان را محدود نكردند، زنان دارای رژیم غذایی كم كربوهیدرات ۳۰ درصد بیشتر با خطر تولد نوزاد دچار نقایص لوله عصبی مواجهند.به گفته محققان، این نقص مادرزادی می تواند باعث مرگ یا معلولیت در تمام عمر شود.تانیا دزروزیرز، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «در حال حاضر می دانیم كه رژیم غذایی مادر قبل و در طول اوایل حاملگی نقش مهمی در رشد جنین دارد. نكته جدید در این مطالعه این است كه مصرف كربوهیدرات كم می تواند خطر تولد نوزاد مبتلا به نقص مادرزادی لوله عصبی را تا ۳۰ درصد افزایش دهد.»وی در ادامه توضیح می دهد: «این مسئله نگران كننده است چراكه رژیم غذایی كربوهیدرات نسبتا متداول می باشد.»مصرف ماده مغذی اسیدفولیك (ویتامین B۹) به خاطر كاهش ریسك نقایص لوله عصبی معروف است. این مطالعه نشان داده است كه مصرف رژیمی اسید فولیك در میان زنان آبستن دارای رژیم غذایی كم كربوهیدرات یا فاقد كربوهیدرات كمتر از نصف است.طبق اعلام مركز كنترل و پیشگیری از بیماری ها در آمریكا، تمام زنانی كه قصد حاملگی دارند باید قبل و در طول حاملگی روزانه مولتی ویتامین حاوی حداقل ۴۰۰ میكروگرم اسیدفولیك مصرف نمایند.به گفته محققان، بهترین منابع غذایی حاوی اسیدفولیك شامل سبزیجات پربرگ سبز نظیر اسفناج، مركبات نظیر آب پرتقال، حبوبات، برنج، جودوسر و پاستا هستند. 1396/11/17 19:38:48 5.0 از 5 5372 تگهای خبر: آب , رژیم غذایی , غذا این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط معجونی برای رفع عطش، کنترل وزن و تقویت خلق وخو روز جهانی ایمنی غذا علم در خدمت سلامت جامعه نگرانی نسبت به توقف تولید شیرخشک های رژیمی انتشار کتابچه راهنمای کاهش دور ریز غذا در خانوارها نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۷ بعلاوه ۳ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو شرکت صنعتی سخت پوشش طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم گروه سورن بام | طراح و مجری روف گاردن و فضای سبز پربیننده ترین ها تأمین شیرخشک های متابولیک با برندهای معتبر جایگزین در دستور کار سازمان غذا و دارو سازمان غذا و دارو اسامی محصولات خوراکی بدون مجوز را اعلام کرد افتتاح اورژانس بیمارستان طالقانی کرمانشاه با حضور وزیر بهداشت رانندگان مصرف غذاهای پرچرب و سنگین را در مسافرت محدود کنند پربحث ترین ها معجونی برای رفع عطش، کنترل وزن و تقویت خلق وخو چگونه کاربران ایرانی می توانند به تمامی سرویس های گوگل دسترسی یابند؟ فروش واکسن گارداسیل در سایت ها غیرمجاز می باشد پیش گیری از 80 درصد سکته های مغزی با چند سفارش بهداشتی جدیدترین ها معجونی برای رفع عطش، کنترل وزن و تقویت خلق وخو چگونه کاربران ایرانی می توانند به تمامی سرویس های گوگل دسترسی یابند؟ فروش واکسن گارداسیل در سایت ها غیرمجاز می باشد پیش گیری از 80 درصد سکته های مغزی با چند سفارش بهداشتی تاکید بر تغذیه متعادل به جای مصرف بی رویه مکمل ها تحقق امنیت غذایی نیازمند حکمرانی هوشمند است روز جهانی ایمنی غذا علم در خدمت سلامت جامعه ماجرای سلامت محصولات غذایی کولبری و ته لنجی نگرانی نسبت به توقف تولید شیرخشک های رژیمی Morocco Driver Licence Fake Template تگها بیمار بیماری بهداشت آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی