تاثیر تغییرات اقلیمی بر تغییر طعم و بوی قهوه مطالعات نشان می دهد؛ مین فود: تحقیقات جدید نشان میدهد که تغییرات آب و هوایی ممکنست شرایط رشد مورد نیاز برای یک قهوه عالی را از بین ببرد. به گزارش مین فود به نقل از مهر به نقل از وب مد، قهوه، بومی کشور اتیوپی، در بیش از ۲۷ میلیون هکتار در سطح جهان، عمدتا در مزارع کوچک در بیش از ۵۰ کشور، کشت می شود. در آب و هوای گرمسیری با درجه حرارت متوسط و خاک غنی بهترین عملکرد را دارد. شرایط ایده آل برای رشد گیاه قهوه شامل دمای بین ۱۴ تا ۲۰ درجه سانتیگراد، بارندگی سالانه بین ۱۰۰ تا ۲۷۰ سانتیمتر و فصل خشک سالانه که ۱ تا ۳ ماه طول می کشد. دانشمندان استدلال می کنند از آنجا که این شرایط بهینه درحال کم شدن است و آب و هوا گرم تر می شود، ممکنست بطور فزاینده ای تفاوت در طعم قهوه ایجاد شود. آنها خاطرنشان می کنند که تغییرات در تعادل شیمیایی گیاه قهوه می تواند نه فقط بو و طعم بلکه ترکیبات مربوط به سلامت و تغذیه انسان را نیز تحت تأثیر قرار دهد. آنها نتیجه گیری خودرا برمبنای داده های ۷۳ مطالعه انتشار یافته بیان نمودند که بر عوامل محیطی و شیوه های کشاورزی در رابطه با تغییرات آب و هوایی و همین طور سازگاری با تغییر الگوهای آب و هوایی متمرکز بود. محققان دریافتند مزارع واقع در ارتفاعات به طور معمول دانه های قهوه را با بهترین طعم و عطر تولید می کنند. شرایطی که کیفیت قهوه را به خطر می اندازد شامل گرما و نور بیش از اندازه و آب خیلی کم است که به خاطر خشکسالی های در رابطه با تغییرات آب و هوایی متداول هستند. قهوه همین طور در مقابل افزایش سطح دی اکسید کربن که حاصل سوزاندن سوخت های فسیلی است، لطمه پذیر است. برخی از تکنیک های کشاورزی که می توانند این اثرات را از بین ببرند عبارتند از ساختارهای سایه برای محدود کردن قرار گرفتن در معرض نور و کاهش گرما در مزارع و رشد گیاهان قهوه مقاوم در مقابل آب و هوا. مطالعات بررسی شده، آزمایش های کنترل شده ای نبودند که دقیقاً ثابت کنند چه چیزی قهوه را در مقابل تغییرات آب و هوایی محافظت می کند. نویسندگان خاطرنشان می کنند که تحقیقات بیشتری برای کشف راهکارهای مفید مورد نیاز است. منبع: minfood.ir 1400/09/05 21:15:25 5.0 از 5 1039 تگهای خبر: آب , برند , تغذیه , سلامت این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط تدابیر طب ایرانی برای عبور سالم از روزهای داغ معجونی برای رفع عطش، کنترل وزن و تقویت خلق وخو چگونه کاربران ایرانی می توانند به تمامی سرویس های گوگل دسترسی یابند؟ تاکید بر تغذیه متعادل به جای مصرف بی رویه مکمل ها نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۲ بعلاوه ۳ دوستان مین فود انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو شرکت صنعتی سخت پوشش طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم گروه سورن بام | طراح و مجری روف گاردن و فضای سبز کلینیک پوست مو و زیبایی خاتون پربیننده ترین ها تأمین شیرخشک های متابولیک با برندهای معتبر جایگزین در دستور کار سازمان غذا و دارو سازمان غذا و دارو اسامی محصولات خوراکی بدون مجوز را اعلام کرد افتتاح اورژانس بیمارستان طالقانی کرمانشاه با حضور وزیر بهداشت اخطار در رابطه با مصرف روغن های سنتی پربحث ترین ها تدابیر طب ایرانی برای عبور سالم از روزهای داغ تشدید نظارت بر سلامت نذری ها در روزهای محرم آیا مصرف زرده تخم مرغ برای کهنسالان مضر است استخدام و کاریابی جدیدترین ها تدابیر طب ایرانی برای عبور سالم از روزهای داغ تشدید نظارت بر سلامت نذری ها در روزهای محرم آیا مصرف زرده تخم مرغ برای کهنسالان مضر است استخدام و کاریابی ذخایر شش ماهه دارو و شیر خشک تأمین شده است معجونی برای رفع عطش، کنترل وزن و تقویت خلق وخو چگونه کاربران ایرانی می توانند به تمامی سرویس های گوگل دسترسی یابند؟ فروش واکسن گارداسیل در سایت ها غیرمجاز می باشد پیش گیری از 80 درصد سکته های مغزی با چند سفارش بهداشتی تاکید بر تغذیه متعادل به جای مصرف بی رویه مکمل ها تگها بیمار بهداشت بیماری آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی