روغن زیتون سبب افزایش طول عمر می شود یافته محققان دانشگاه هاروارد؛ به قول محققان، جایگزین کردن کره یا سایر چربی های مسدودکننده عروق با روغن زیتون سالم برای قلب امکان دارد سال ها به طول عمر شما بیافزاید. به گزارش مین فود به نقل از مهر به نقل از هلث دی نیوز، نتایج یک پژوهش جدید نشان میدهد افرادی که بیش از ۲/۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون در روز مصرف می کنند، در مقایسه با افرادی که کمتر از این مقدار چربی سالم مصرف می کنند، کمتر در معرض خطر مرگ ناشی از بیماریهای قلبی، سرطان، بیماریهای عصبی مانند آلزایمر یا بیماریهای ریوی هستند. «مارتا گواش فر»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه هاروارد، اظهار داشت: «صرفاً اضافه کردن روغن زیتون به رژیم غذایی شما نیست که از مرگ در اثر بیماری جلوگیری می کند. ما باید به کیفیت کلی رژیم غذایی و سبک زندگی دقت کنیم و مطابق با نتایج ما، راه حل آن، افزودن روغن زیتون به رژیم غذایی بعنوان جایگزینی برای سایر چربی های ناسالم می باشد.» روغن زیتون سرشار از آنتی اکسیدان های سالم، پلی فنول ها و ویتامین ها است و منبع خوبی از چربی های مونوغیراشباع سالم برای قلب است. به گفته گواش فر، «یک فرضیه این است که ممکنست مکانیسم های مربوط به خواص ضدالتهابی و آنتی اکسیدانی روغن زیتون در این یافته ها نقش داشته باشد.» استفاده از روغن زیتون همین طور می تواند نشانگر یک سبک زندگی سالم باشد. افرادی که در این مطالعه بیشترین روغن زیتون را مصرف می کردند، نسبت به افرادی که روغن زیتون کمتری مصرف می کردند، فعالیت بدنی بیشتری داشتند، کمتر سیگار می کشیدند و میوه و سبزیجات بیشتری می خوردند. برای این مطالعه، پژوهشگران داده های بیش از ۹۰ هزار نفر از پرستاران و متخصصان سلامت را که در زمان شروع مطالعه در سال ۱۹۹۰ عاری از بیماری قلبی و سرطان بودند، تجزیه و تحلیل کردند. این افراد به مدت ۲۸ سال تحت نظر بودند. هر چهار سال یکبار، از آنها پرسیده می شد که غالباً چندین بار غذاهای خاصی نظیر چربی هایی مانند مارگارین، کره، سس مایونز، لبنیات پرچرب و روغن زیتون مصرف می کنند. در مقایسه با افرادی که هیچ گاه روغن زیتون مصرف نمی کردند، افرادی که بیش از ۲/۱ قاشق غذاخوری در روز از این روغن مصرف می کردند، ۱۹ درصد کمتر در معرض خطر مرگ ناشی از بیماری قلبی، ۱۷ درصد کمتر در معرض خطر مرگ ناشی از سرطان، ۲۹ درصد کمتر در معرض خطر ابتلاء به سرطان قرار داشتند. مرگ بر اثر یک بیماری عصبی و خطر مرگ ناشی از بیماری ریوی نیز ۱۸ درصد کمتر بود. منبع: مین فود 1400/11/01 12:32:10 5.0 از 5 754 تگهای خبر: آنتی اكسیدان , بیمار , بیماری , چربی این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط غذاهای پرمصرفی که قند پنهان دارند افزایش ۸ درصدی بیماران بستری دچار آنفلوانزا در مازندران جرم گیری پایه ای ترین درمان دندانپزشکی و بی ضرر است موج آنفلوآنزا در کشور درمان بیماری فقط علامتی است نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۷ بعلاوه ۴ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس تور لوکس بالی – رویاست خرید و فروش خودرو سایت وان ایکس ایرانی طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم پربیننده ترین ها پویش سراسری سرطان پستان با ۳۰۰۰ ساعت معاینه رایگان و ۱۳۵۰ نفرساعت آموزش ادامه دارد ۷ دمنوش پاییزی برای تقویت سیستم ایمنی و رفع خستگی یک خاصیت جدید از ChatGPT که می تواند پیش از این که شما بپرسید با شما تعامل کند! راز پوست شفاف در یک میوه آبدار پربحث ترین ها پنج آنتی بیوتیک پرفروش در ایران تدوین اولین بسته روانشناختی کشور برای جلوگیری از سقط خودخواسته غذاهای پرمصرفی که قند پنهان دارند مدرسه یک هکتاری در قطر در اختیار دانش آموزان ایرانی قرار گرفت جدیدترین ها غذاهای پرمصرفی که قند پنهان دارند مدرسه یک هکتاری در قطر در اختیار دانش آموزان ایرانی قرار گرفت مواجهه با اوتیسم با اصلاح سبک زندگی و تغذیه به علاوه فیلم نسل امروز دانشجو انتظار گفت و گوی اقناعی دارد چالش های جوانی جمعیت از کاهش ازدواج تا سقط جنین افزایش ۸ درصدی بیماران بستری دچار آنفلوانزا در مازندران جرم گیری پایه ای ترین درمان دندانپزشکی و بی ضرر است شروع ثبت نام المپیاد های علمی دانش آموزی از ۸ آذر ۱۴۰۴ بالا رفتن سن ورود به دانشگاه فرهنگیان تهدیدی برای کیفیت تربیت معلم وقتی تغییرات اقلیمی، کلاس ها را تهدید می کند تگها بیمار بهداشت بیماری آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی