مواد خوراکی حاوی نشاسته دارای فواید یکسانی نیستند محققان می گویند؛ به گزارش مین فود مواد غذایی ای مانند سیب زمینی و موز کمی نارس حاوی نشاسته مقاوم هستند که دارای برخی فواید سلامتی و بدون عوارض جانبی مضر هستند. به گزارش مین فود به نقل از مهر به نقل از هلث لاین، طبق نتایج یک تحقیق در سال ۲۰۱۷ در بنیاد علوم بریتانیا، این نشاسته ها امکان دارد به افراد کمک کنند کمتر غذا بخورند و همینطور سلامت روده و کنترل قند خون را بهبود بخشند. اما یک بررسی در سال ۲۰۲۲ که تاثیر نشاسته های مقاوم را بر روی بزرگسالان مبتلا به پیش دیابت و دیابت تجزیه و تحلیل می کند، بیان می کند که پیش از نتیجه گیری باید مطالعات بیشتری صورت گیرد. غذاهای نشاسته ای مواد غذایی ای هستند که حاوی کربوهیدرات بسیار زیادی هستند، مانند: • سیب زمینی ها • برنج • نان • ماکارونی • غلات این مواد غذایی بخش مهمی از یک رژیم غذایی مغذی بوده و به صورت معمول حاوی طیف وسیعی از مواد مغذی مانند فیبر، آهن، کلسیم و ویتامین های B هستند. پس از مصرف، غذاهای نشاسته ای به سرعت به قند تجزیه می شوند که بدن می تواند بلافاصله برای انرژی از آن استفاده نماید. اما مواد غذایی حاوی نشاسته های مقاوم به سرعت به قند تجزیه نمی شوند. همانند فیبر، نشاسته های مقاوم تمایل دارند بدون تغییر زیاد از راه دستگاه گوارش حرکت کنند و به ایجاد باکتری های روده مفید کمک می کنند. نمونه هایی از مواد غذایی مملو از نشاسته مقاوم شامل موارد زیر است: • لوبیا • عدس • نخود خشک • موزهای سبز نشاسته مقاوم می تواند به صورت طبیعی هم تشکیل گردد، مانند زمانی که غذاهای نشاسته ای مانند سیب زمینی و ماکارونی پخته شده و سپس خنک می شوند. همانطور که گفته شد، نشاسته مقاوم در روده کوچک هضم نمی گردد. درعوض، در روده بزرگ تخمیر می شود، زنجیره های اسید چرب کوتاه تولید می کند و در اصل به شکلی فیبر تبدیل می شود. این زنجیره های اسیدی بعنوان منبع انرژی برای سلول های روده بزرگ عمل می کنند. افزایش اسیدهای چرب در روده بزرگ امکان دارد به پیشگیری از تشکیل سلول های غیرطبیعی در روده کمک نماید. این تعامل می تواند یک مزیت بالقوه برای مبتلایان به دیابت نوع ۲ داشته باشد. علاوه بر این شواهدی وجود دارد که نشاسته مقاوم امکان دارد سلامت روده را بهبود بخشد و با تحریک انتشار هورمون های روده ای که اشتها را سرکوب می کند، گرسنگی بعد از غذا را کم کند. مصرف منظم غذاهای مملو از نشاسته مقاوم، همراه با مقدار زیادی میوه، سبزیجات و آجیل می تواند سلامتی را بهبود بخشد. 1401/02/13 12:27:52 5.0 از 5 705 تگهای خبر: اشتها , خوراكی , دستگاه , رژیم غذایی این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط ویتامین ها انرژی ساز نیستند! مسمومیت ۴۸ نفر در کشور با قارچ وحشی ارتباط بین مزاج و شخصیت همه چیز در رابطه با سردترین طبع بدن یک عامل مهم بدخوابی نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۷ بعلاوه ۲ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم کفش طبی ، کمربند طبی ، قوزبند طبی پربیننده ترین ها استفاده از مواد نگهدارنده در صنایع غذایی سلامت را تهدید می کند؟ میوه ای با خواص ضد سرطان دانه ای کوچک اما معجزه ای بزرگ برای سلامتی رانندگان مصرف غذاهای پرچرب و سنگین را در مسافرت محدود کنند پربحث ترین ها واکنش سازمان غذا و دارو به کمبود شیرخشک ویتامین ها انرژی ساز نیستند! کبد چرب قابل درمان است اگر اقدامات پیشگیرانه مهم ترین اصل درمان ناباروری است جدیدترین ها واکنش سازمان غذا و دارو به کمبود شیرخشک ویتامین ها انرژی ساز نیستند! کبد چرب قابل درمان است اگر اقدامات پیشگیرانه مهم ترین اصل درمان ناباروری است با مصرف این روغن ها پیر نمی شوید اختلال در پرداخت بیمه ها زنجیره تأمین دارو را تهدید می کند سازمان غذا و دارو اسامی محصولات خوراکی بدون مجوز را اعلام کرد مسمومیت ۴۸ نفر در کشور با قارچ وحشی کبد چرب گرید ۳ در کمین جوانان این عادات غذایی را ترک کنید حمایت معاونت زنان ریاست جمهوری از زنان دچار بیماری هموفیلی تگها بیمار بیماری بهداشت آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی