در زمان آلودگی هوا غذاهای سرخ شده مصرف نکنید یك كارشناس ارشد تغذیه توصیه كرد: به گزارش مین فود همدان یک کارشناس ارشد تغذیه در همدان بابیان این که آلودگی هوا التهاب بیشتری برای بیماران قلبی و تنفسی ایجاد می کند، اضافه کرد: در زمان آلودگی هوا برای پیش گیری از بروز بیماریهای تنفسی باید استفاده کمتری از غذاهای سرخ شده داشت چونکه چربی التهاب را مضاعف می کند و بدن را به سمت وسوی ایجاد و حتی افزایش التهاب می کشاند. آرزو کاوه ای در گفت و گو با ایسنا، مطرح کرد: در بین چربی ها، کلسترول ها و اسیدهای چرب اشباع و چربی های جامد این حالت را بیشتر می کند بدین سبب کمتر کردن این منابع غذایی بسیار سفارش می شود. وی افزود: به طور معمول لبنیات برای آلودگی های گوارشی که در دستگاه گوارش رخ دهد، سفارش می شود و مؤثر است اما در آلودگی هوا به سبب این که ذرات آلوده بوسیله تنفس وارد بدن می شود و موجب ایجاد التهاب شده و سلول های بدن به سمت اکسیداسیون پیش رود و زمینه ساز سرطان شود. مصرف مواد غذایی دیگر هم بسیار مهمست. وی اظهار نمود: در ایام آلودگی استفاده از مواد غذایی های حاوی کافئین شامل چای پررنگ، نوشابه، قهوه و شکلات تا حد امکان کمتر شود چونکه این مواد ضربان قلب را بیشتر می کند و به تبع آن افزایش تنفس را در پی دارد و مواد آلوده کننده را بیشتر وارد بدن می کند. این کارشناس تغذیه سفارش کرد: منابع غذایی حاوی ویتامین E مانند بادام، پسته و زیتون به سبب این که منبع غنی آنتی اکسیدان هستند، بعنوان ضدالتهاب عمل می کنند و سلول های سرطانی را از بین می برند. وی با تاکید بر مصرف لبنیات کم چرب و بابیان این که لبنیات پرچرب سیستم ایمنی بدن را تضعیف می کند، مطرح کرد: باید اهتمام نماییم در ایام آلودگی از منابع حاوی آهن مانند حبوبات و انواع جوانه ها استفاده نمائیم. کاوه ای اشاره کرد: استفاده از روغن زیتون به سبب این که برخلاف چربی های دیگر ضدالتهاب است، در کاهش التهاب مؤثر بوده و بدن را محافظت می کند. وی بابیان این که میوه و سبزیجات حاوی آنتی اکسیدان هستند، اضافه کرد: بهتر است در آلودگی ها از کلم، مواد غذایی حاوی امگا3 مانند ماهی، گردو و تخم کتان، سیر و پیاز ترجیحاً خام به سبب این که حاوی موادی هستند که فلزات سنگین را جذب کرده و مانع جذب آن در بدن می شوند، بهره برد. بگفته این کارشناس تغذیه، استفاده از انار، آب انار و چای سبز بسیار مؤثر بوده و بهتر است از مواد غذایی حاوی مواد نگهدارنده همچون کنسروها و غلات حجیم شده و یا چیپس استفاده نکنیم. او در آخر اشاره کرد: برای کاهش اورات مخرب آلودگی هوا بر بدن در صورت امکان و دسترسی به قرص جوشان ویتامین ث سفارش می شود روزانه یک عدد قرص جوشان و یک روز در بین یک عدد مکمل امگا ۳ مصرف شود. منبع: minfood.ir 1401/02/28 14:03:12 5.0 از 5 753 تگهای خبر: آب , آنتی اكسیدان , ایمنی , برند این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط چالش های جوانی جمعیت از کاهش ازدواج تا سقط جنین وقتی تغییرات اقلیمی، کلاس ها را تهدید می کند موج آنفلوآنزا در کشور درمان بیماری فقط علامتی است کارت امید مادر از شروع سال ۱۴۰۵ اجرایی می شود نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۵ بعلاوه ۴ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس تور لوکس بالی – رویاست خرید و فروش خودرو سایت وان ایکس ایرانی طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم پربیننده ترین ها پویش سراسری سرطان پستان با ۳۰۰۰ ساعت معاینه رایگان و ۱۳۵۰ نفرساعت آموزش ادامه دارد ۷ دمنوش پاییزی برای تقویت سیستم ایمنی و رفع خستگی یک خاصیت جدید از ChatGPT که می تواند پیش از این که شما بپرسید با شما تعامل کند! راز پوست شفاف در یک میوه آبدار پربحث ترین ها پنج آنتی بیوتیک پرفروش در ایران تدوین اولین بسته روانشناختی کشور برای جلوگیری از سقط خودخواسته نسل امروز دانشجو انتظار گفت و گوی اقناعی دارد چالش های جوانی جمعیت از کاهش ازدواج تا سقط جنین جدیدترین ها نسل امروز دانشجو انتظار گفت و گوی اقناعی دارد چالش های جوانی جمعیت از کاهش ازدواج تا سقط جنین افزایش ۸ درصدی بیماران بستری دچار آنفلوانزا در مازندران جرم گیری پایه ای ترین درمان دندانپزشکی و بی ضرر است شروع ثبت نام المپیاد های علمی دانش آموزی از ۸ آذر ۱۴۰۴ بالا رفتن سن ورود به دانشگاه فرهنگیان تهدیدی برای کیفیت تربیت معلم وقتی تغییرات اقلیمی، کلاس ها را تهدید می کند موج آنفلوآنزا در کشور درمان بیماری فقط علامتی است کارت امید مادر از شروع سال ۱۴۰۵ اجرایی می شود تصمیم گیری در رابطه با آلودگی هوا بر مبنای میانگین ۲۴ ساعته است تگها بیمار بهداشت بیماری آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی