در زمان آلودگی هوا غذاهای سرخ شده مصرف نکنید

یك كارشناس ارشد تغذیه توصیه كرد:

در زمان آلودگی هوا غذاهای سرخ شده مصرف نکنید به گزارش مین فود همدان یک کارشناس ارشد تغذیه در همدان بابیان این که آلودگی هوا التهاب بیشتری برای بیماران قلبی و تنفسی ایجاد می کند، اضافه کرد: در زمان آلودگی هوا برای پیش گیری از بروز بیماریهای تنفسی باید استفاده کمتری از غذاهای سرخ شده داشت چونکه چربی التهاب را مضاعف می کند و بدن را به سمت وسوی ایجاد و حتی افزایش التهاب می کشاند.


آرزو کاوه ای در گفت و گو با ایسنا، مطرح کرد: در بین چربی ها، کلسترول ها و اسیدهای چرب اشباع و چربی های جامد این حالت را بیشتر می کند بدین سبب کمتر کردن این منابع غذایی بسیار سفارش می شود.
وی افزود: به طور معمول لبنیات برای آلودگی های گوارشی که در دستگاه گوارش رخ دهد، سفارش می شود و مؤثر است اما در آلودگی هوا به سبب این که ذرات آلوده بوسیله تنفس وارد بدن می شود و موجب ایجاد التهاب شده و سلول های بدن به سمت اکسیداسیون پیش رود و زمینه ساز سرطان شود. مصرف مواد غذایی دیگر هم بسیار مهمست.
وی اظهار نمود: در ایام آلودگی استفاده از مواد غذایی های حاوی کافئین شامل چای پررنگ، نوشابه، قهوه و شکلات تا حد امکان کمتر شود چونکه این مواد ضربان قلب را بیشتر می کند و به تبع آن افزایش تنفس را در پی دارد و مواد آلوده کننده را بیشتر وارد بدن می کند.
این کارشناس تغذیه سفارش کرد: منابع غذایی حاوی ویتامین E مانند بادام، پسته و زیتون به سبب این که منبع غنی آنتی اکسیدان هستند، بعنوان ضدالتهاب عمل می کنند و سلول های سرطانی را از بین می برند.
وی با تاکید بر مصرف لبنیات کم چرب و بابیان این که لبنیات پرچرب سیستم ایمنی بدن را تضعیف می کند، مطرح کرد: باید اهتمام نماییم در ایام آلودگی از منابع حاوی آهن مانند حبوبات و انواع جوانه ها استفاده نمائیم.
کاوه ای اشاره کرد: استفاده از روغن زیتون به سبب این که برخلاف چربی های دیگر ضدالتهاب است، در کاهش التهاب مؤثر بوده و بدن را محافظت می کند.
وی بابیان این که میوه و سبزیجات حاوی آنتی اکسیدان هستند، اضافه کرد: بهتر است در آلودگی ها از کلم، مواد غذایی حاوی امگا3 مانند ماهی، گردو و تخم کتان، سیر و پیاز ترجیحاً خام به سبب این که حاوی موادی هستند که فلزات سنگین را جذب کرده و مانع جذب آن در بدن می شوند، بهره برد.
بگفته این کارشناس تغذیه، استفاده از انار، آب انار و چای سبز بسیار مؤثر بوده و بهتر است از مواد غذایی حاوی مواد نگهدارنده همچون کنسروها و غلات حجیم شده و یا چیپس استفاده نکنیم.
او در آخر اشاره کرد: برای کاهش اورات مخرب آلودگی هوا بر بدن در صورت امکان و دسترسی به قرص جوشان ویتامین ث سفارش می شود روزانه یک عدد قرص جوشان و یک روز در بین یک عدد مکمل امگا ۳ مصرف شود.




منبع:

1401/02/28
14:03:12
5.0 / 5
232
تگهای خبر: آب , آنتی اكسیدان , ایمنی , برند
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۵ بعلاوه ۱
مین فود - رژیم غذایی minfood

اطلاعات



مین فود

مین فود یا غذای کمتر: رژیم غذایی

تماس با ما

روشهای تماس با مین فود از طریق ایمیل، شبکه های اجتماعی است
minfood.ir - حقوق مادی و معنوی سایت مین فود محفوظ است