در زمان آلودگی هوا غذاهای سرخ شده مصرف نکنید یك كارشناس ارشد تغذیه توصیه كرد: به گزارش مین فود همدان یک کارشناس ارشد تغذیه در همدان بابیان این که آلودگی هوا التهاب بیشتری برای بیماران قلبی و تنفسی ایجاد می کند، اضافه کرد: در زمان آلودگی هوا برای پیش گیری از بروز بیماریهای تنفسی باید استفاده کمتری از غذاهای سرخ شده داشت چونکه چربی التهاب را مضاعف می کند و بدن را به سمت وسوی ایجاد و حتی افزایش التهاب می کشاند. آرزو کاوه ای در گفت و گو با ایسنا، مطرح کرد: در بین چربی ها، کلسترول ها و اسیدهای چرب اشباع و چربی های جامد این حالت را بیشتر می کند بدین سبب کمتر کردن این منابع غذایی بسیار سفارش می شود. وی افزود: به طور معمول لبنیات برای آلودگی های گوارشی که در دستگاه گوارش رخ دهد، سفارش می شود و مؤثر است اما در آلودگی هوا به سبب این که ذرات آلوده بوسیله تنفس وارد بدن می شود و موجب ایجاد التهاب شده و سلول های بدن به سمت اکسیداسیون پیش رود و زمینه ساز سرطان شود. مصرف مواد غذایی دیگر هم بسیار مهمست. وی اظهار نمود: در ایام آلودگی استفاده از مواد غذایی های حاوی کافئین شامل چای پررنگ، نوشابه، قهوه و شکلات تا حد امکان کمتر شود چونکه این مواد ضربان قلب را بیشتر می کند و به تبع آن افزایش تنفس را در پی دارد و مواد آلوده کننده را بیشتر وارد بدن می کند. این کارشناس تغذیه سفارش کرد: منابع غذایی حاوی ویتامین E مانند بادام، پسته و زیتون به سبب این که منبع غنی آنتی اکسیدان هستند، بعنوان ضدالتهاب عمل می کنند و سلول های سرطانی را از بین می برند. وی با تاکید بر مصرف لبنیات کم چرب و بابیان این که لبنیات پرچرب سیستم ایمنی بدن را تضعیف می کند، مطرح کرد: باید اهتمام نماییم در ایام آلودگی از منابع حاوی آهن مانند حبوبات و انواع جوانه ها استفاده نمائیم. کاوه ای اشاره کرد: استفاده از روغن زیتون به سبب این که برخلاف چربی های دیگر ضدالتهاب است، در کاهش التهاب مؤثر بوده و بدن را محافظت می کند. وی بابیان این که میوه و سبزیجات حاوی آنتی اکسیدان هستند، اضافه کرد: بهتر است در آلودگی ها از کلم، مواد غذایی حاوی امگا3 مانند ماهی، گردو و تخم کتان، سیر و پیاز ترجیحاً خام به سبب این که حاوی موادی هستند که فلزات سنگین را جذب کرده و مانع جذب آن در بدن می شوند، بهره برد. بگفته این کارشناس تغذیه، استفاده از انار، آب انار و چای سبز بسیار مؤثر بوده و بهتر است از مواد غذایی حاوی مواد نگهدارنده همچون کنسروها و غلات حجیم شده و یا چیپس استفاده نکنیم. او در آخر اشاره کرد: برای کاهش اورات مخرب آلودگی هوا بر بدن در صورت امکان و دسترسی به قرص جوشان ویتامین ث سفارش می شود روزانه یک عدد قرص جوشان و یک روز در بین یک عدد مکمل امگا ۳ مصرف شود. منبع: minfood.ir 1401/02/28 14:03:12 5.0 از 5 736 تگهای خبر: آب , آنتی اكسیدان , ایمنی , برند این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط 4 نقص رایج که هواپیما ها امکان دارد در طول پرواز تجربه کنند نقش مؤثر فلفل سبز در سلامت قلب و عروق ۷ دمنوش پاییزی برای تقویت سیستم ایمنی و رفع خستگی ارتباط نگران کننده بین دوچرخه سواری و باروری مردان نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۶ بعلاوه ۴ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس تور لوکس بالی – رویاست خرید و فروش خودرو سایت وان ایکس ایرانی طراحی سایت فیش حج فیش حج قیمت بیسیم پربیننده ترین ها ثبت نام دوره های مهندسی فناوری و کارشناسی حرفه ای ناپیوسته دانشگاه علمی کاربردی اسامی فرآورده های غذایی غیرمجاز منتشر شد سفارش به مادران شیرده در پیاده روی اربعین سوله سازی تهران پربحث ترین ها امضای تفاهمنامه استریل سازی صافی های دیالیز با تاکید بر دانش پرتودهی 4 نقص رایج که هواپیما ها امکان دارد در طول پرواز تجربه کنند نقش مؤثر فلفل سبز در سلامت قلب و عروق تهاجمات سایبری انتها ندارد لزوم حکمرانی قانونمند دیجیتال جدیدترین ها امضای تفاهمنامه استریل سازی صافی های دیالیز با تاکید بر دانش پرتودهی 4 نقص رایج که هواپیما ها امکان دارد در طول پرواز تجربه کنند نقش مؤثر فلفل سبز در سلامت قلب و عروق تهاجمات سایبری انتها ندارد لزوم حکمرانی قانونمند دیجیتال ۷ دمنوش پاییزی برای تقویت سیستم ایمنی و رفع خستگی ارتباط نگران کننده بین دوچرخه سواری و باروری مردان آیا رژیم کتوژنیک می تواند به درمان افسردگی کمک کند؟ اهمیت چراغ راهنمای تغذیه برای دانش آموزان سبزی می تواند به مبارزه با سرطان کمک نماید زنان حامله لبنیات فله ای مصرف نکنند تگها بیمار بهداشت بیماری آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی