مصرف غذاهای دریایی برای زنان حامله خوب یا بد گزارش جدید محققان؛ مین فود: زنان حامله سفارش در مورد این که چه چیزی برای خوردن بی خطر است، را زیاد می شنوند. به گزارش مین فود به نقل از مهر به نقل از مدیسن نت، اما یک سفارش که اهمیت ویژه ای دارد در مورد غذاهای دریایی است: در دوران بارداری، زنان باید به اندازه کافی غذاهای دریایی بخورند تا از مزایای سلامتی بهره مند شوند، اما نه آنقدر که خطر برخی عواقب مهم را افزایش دهد. آنها همین طور باید مراقب طرز تهیه ماهی مصرفی خود باشند. دکتر «وایا لیدا چاتزی»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه کالیفرنیای جنوبی، اظهار داشت: «ماهی منبع مهمی از مواد مغذی است و نباید از مصرف آن اجتناب کرد.» چاتزی سفارش کرد: «اما زنان حامله باید طبق سفارش ها از یک تا سه وعده ماهی در هفته بهره گیرند و به سبب آلودگی احتمالی ماهی به جیوه و سایر آلاینده های آلی پایدار، بیش از این مصرف نکنند.» فواید اسیدهای چرب امگا ۳ موجود در ماهی های خاص قابل توجه است. سازمان غذا و داروی ایالات متحده خاطرنشان می کند که یکی از مواد مغذی موجود در ماهی، کولین، است که از رشد طناب نخاعی و رشد شناختی کودک حمایت می کند. در این مطالعه، پژوهشگران دریافتند که فرزندان مادرانی که در طول حاملگی یک تا سه بار در هفته ماهی می خوردند، دور کمر، فشار خون و سطح کلسترول بهتری داشتند که همه نشانگرهای سلامت متابولیک هستند. این تحقیق زمانی انجام شد که کودکان ۶ تا ۱۲ ساله بودند. برعکس، مطالعه ای که اسیدهای چرب EPA و DHA با زنجیره بلند را در خون زنان حامله اندازه گیری نمود، به این نتیجه رسید آنهایی که در سه ماهه اول و دوم حاملگی پایین ترین میزان این اسیدهای چرب را داشتند، در مقایسه با آنهایی که بالاترین میزان را داشتند، ۱۰ برابر بیشتر در معرض زایمان زودرس بودند. EPA و DHA به طور معمول در ماهی یافت می شوند. اما افراد حامله چقدر می توانند غذاهای دریایی بخورند؟ بر اساس گزارش پژوهشگران، ماهی پروتئین، مواد معدنی و ویتامین ها را تامین می کند. از جمله مواد مغذی موجود در ماهی می توان به چربی های امگا ۳ و امگا ۶، آهن، ید، کولین، پروتئین، سلنیوم و ویتامین های D و B۱۲ اشاره نمود. توصیه می شود زنان حامله و شیرده هر هفته ۲۲۵ تا ۳۵۰ گرم از انواع ماهی ایمن مصرف کنند. محققان تاکید می کنند سوشی، ساشیمی و سرویچه و همین طور صدف خام، و گوش ماهی همچون غذاهایی هستند که باید زنان حامله از مصرف آنها اجتناب کنند، برای اینکه ممکنست حاوی انگل یا باکتری همچون لیستریا باشد که با عوارض شدید حاملگی مرتبط می باشد. همه غذاهای دریایی باید با دمای ۱۴۵ درجه فارنهایت پخته شوند. در مورد ماهی دودی نیز به سبب خطر لیستریا احتیاط کنید، مگر این که در دمای ۱۶۵ درجه فارنهایت پخته شده، یا کنسرو شده باشند. 1401/11/30 10:14:46 5.0 از 5 592 تگهای خبر: چربی , دارو , سازمان غذا و دارو , سلامت این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط غذاهای پرمصرفی که قند پنهان دارند چالش های جوانی جمعیت از کاهش ازدواج تا سقط جنین آیا مصرف ملاتونین سبب بروز مشکلات قلبی می شود؟ به علاوه فیلم رازی از غذا های شرقی که خلق و خو را بهبود می بخشد نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۲ بعلاوه ۴ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس تور لوکس بالی – رویاست خرید و فروش خودرو سایت وان ایکس ایرانی طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم پربیننده ترین ها پویش سراسری سرطان پستان با ۳۰۰۰ ساعت معاینه رایگان و ۱۳۵۰ نفرساعت آموزش ادامه دارد ۷ دمنوش پاییزی برای تقویت سیستم ایمنی و رفع خستگی یک خاصیت جدید از ChatGPT که می تواند پیش از این که شما بپرسید با شما تعامل کند! راز پوست شفاف در یک میوه آبدار پربحث ترین ها پنج آنتی بیوتیک پرفروش در ایران تدوین اولین بسته روانشناختی کشور برای جلوگیری از سقط خودخواسته غذاهای پرمصرفی که قند پنهان دارند مدرسه یک هکتاری در قطر در اختیار دانش آموزان ایرانی قرار گرفت جدیدترین ها غذاهای پرمصرفی که قند پنهان دارند مدرسه یک هکتاری در قطر در اختیار دانش آموزان ایرانی قرار گرفت مواجهه با اوتیسم با اصلاح سبک زندگی و تغذیه به علاوه فیلم نسل امروز دانشجو انتظار گفت و گوی اقناعی دارد چالش های جوانی جمعیت از کاهش ازدواج تا سقط جنین افزایش ۸ درصدی بیماران بستری دچار آنفلوانزا در مازندران جرم گیری پایه ای ترین درمان دندانپزشکی و بی ضرر است شروع ثبت نام المپیاد های علمی دانش آموزی از ۸ آذر ۱۴۰۴ بالا رفتن سن ورود به دانشگاه فرهنگیان تهدیدی برای کیفیت تربیت معلم وقتی تغییرات اقلیمی، کلاس ها را تهدید می کند تگها بیمار بهداشت بیماری آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی