پایش سموم 40 محصول کشاورزی مدیركل فرآورده های غذایی و آشامیدنی مطرح كرد؛ به گزارش مین فود، مدیرکل فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، در مورد استفاده از سموم مجاز در فرآورده های کشاورزی توضیحاتی عرضه داد. به گزارش مین فود به نقل از مهر، فرامرز خدائیان، روز یکشنبه در نشست خبری اولین رویداد سلامت بنیان که در محل سالن کنفرانس سازمان غذا و دارو برگزار شد، اظهار داشت: ما وظیفه داریم حداکثر دوز مجاز سموم مورد استفاده در محصولات کشاورزی را محاسبه نماییم که بر همین مبنا برای آن یک سند تهیه شده است. وی با تکیه بر اهمیت تأمین امنیت غذایی مردم، اضافه کرد: ما ناچاریم برای بهبود فرآورده های غذایی از سموم مجاز استفاده نماییم و هر سال برای محصولات خام کشاورزی و دامی، میزان استفاده سموم را مورد بررسی قرار می دهیم. خدائیان، یکی از چالش ها را در روند شناسه گذاری محصولات دانست و افزود: حجم زیادی از گلخانه های کشاورزی در کشور شناسه گذاری شده اند. مدیرکل فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، با بیان این مطلب که ۴۰ محصول کشاورزی را پایش و نظارت می نماییم، اظهار داشت: در انجام پایش ها، شاهد عدم انطباق برخی از محصولات با میزان سموم مجاز هستیم که بیشترین عدم انطباق شامل سبزیجات است. وی ادامه داد: امنیت غذایی مقوله مهمی است که برای حفظ آن باید شرکتهای دانش بنیان را وارد این عرصه نماییم. خدائیان اظهار داشت: صنعتی کردن محصولات بومی و شناسایی تقلبات غذایی، همچون علل ورود شرکتهای دانش بنیان به عرصه محصولات کشاورزی و غذایی است. وی بر اهمیت دیپلماسی غذا به منظور تأمین امنیت غذایی تصریح کرد و اضافه کرد: این دیپلماسی شامل محصولات و فرآورده های غذایی وارداتی و صادراتی می شود. منبع: مین فود 1401/12/14 11:38:28 5.0 از 5 465 تگهای خبر: دارو , سازمان غذا و دارو , سبزیجات , سلامت این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط واکنش سازمان غذا و دارو به کمبود شیرخشک ویتامین ها انرژی ساز نیستند! اختلال در پرداخت بیمه ها زنجیره تأمین دارو را تهدید می کند برنج هندی سان لند در لیست محموله های وارداتی نیست نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۴ بعلاوه ۲ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم کفش طبی ، کمربند طبی ، قوزبند طبی پربیننده ترین ها استفاده از مواد نگهدارنده در صنایع غذایی سلامت را تهدید می کند؟ میوه ای با خواص ضد سرطان دانه ای کوچک اما معجزه ای بزرگ برای سلامتی رانندگان مصرف غذاهای پرچرب و سنگین را در مسافرت محدود کنند پربحث ترین ها واکنش سازمان غذا و دارو به کمبود شیرخشک ویتامین ها انرژی ساز نیستند! کبد چرب قابل درمان است اگر اقدامات پیشگیرانه مهم ترین اصل درمان ناباروری است جدیدترین ها واکنش سازمان غذا و دارو به کمبود شیرخشک ویتامین ها انرژی ساز نیستند! کبد چرب قابل درمان است اگر اقدامات پیشگیرانه مهم ترین اصل درمان ناباروری است با مصرف این روغن ها پیر نمی شوید اختلال در پرداخت بیمه ها زنجیره تأمین دارو را تهدید می کند سازمان غذا و دارو اسامی محصولات خوراکی بدون مجوز را اعلام کرد مسمومیت ۴۸ نفر در کشور با قارچ وحشی کبد چرب گرید ۳ در کمین جوانان این عادات غذایی را ترک کنید حمایت معاونت زنان ریاست جمهوری از زنان دچار بیماری هموفیلی تگها بیمار بیماری بهداشت آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی