آهسته غذاخوردن روشی مناسب برای كاهش وزن محققان ژاپنی توصیه می كنند؛ مین فود: محققان دریافتند خوردن آهسته غذا می تواند به كاهش وزن كمك نماید. به گزارش مین فود به نقل از مهر، همینطور محققان تاكید می كنند دو ساعت پیش از رفتن به رختخواب از خوردن هر چیزی پرهیز نمایید.این مطالعه این تغییرات ساده را با كاهش اندازه دور كمر و كاهش نرخ چاقی و اضافه وزن مرتبط می داند.محققان دانشگاه كیوشو ژاپن عنوان می كنند در مقایسه با افرادی كه غذایشان را تند می خورند افرادی كه با سرعت عادی غذا می خورند ۲۹ درصد كمتر دچار چاقی می شوند. اما افرادی كه غذایشان را به مراتب آهسته تر می خورند بیش از ۴۲ درصد كمتر دچار چاقی می شوند.بعلاوه، افرادی كه آهسته غذایشان را می خورند سالم تر بوده و سبك زندگی سالم تری هم دارند.به گفته محققان، آهسته غذاخوردن نقش بسیار خوبی در كاهش اشتها و در نتیجه جلوگیری از چاقی دارد.در این مطالعه، تیم تحقیق داده های حدود ۶۰ هزار ژاپنی مبتلا به دیابت را كه بین سال های ۲۰۰۸ تا ۲۰۱۳ تحت چكاپ منظم بودند بررسی كردند. 1396/11/30 14:18:26 5.0 از 5 4695 تگهای خبر: چاقی , غذا این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد صدور تاییدیه حلال برای ۲۸۵ محصول سلامت محور سویا برای مغز کودکان مفیدست سامانه تیتک سریع ترین راه دسترسی به شیرخشک نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۹ بعلاوه ۱ دوستان مین فود آموزش حسابداری در تبریز آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج پربیننده ترین ها ضرورت هم افزایی طب ایرانی و طب نوین برای ارائه خدمات بهتر به بیماران پرمخاطب ترین سایت اقتصادی فروش کفش چرم مردانه و زنانه نحوه مصرف قهوه گانودرما برای زگیل تناسلی پربحث ترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد جدیدترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد سفارش های تغذیه ای برای مقابله با گرمازدگی صدور تاییدیه حلال برای ۲۸۵ محصول سلامت محور وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد سویا برای مغز کودکان مفیدست تخم مرغ قهوه ای رنگ نشانه بالا بودن ارزش غذایی آن نیست استفاده از نمک های یددار و روغن های ترانس پایین در تهیه نذورات تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی