اهمیت طبخ غذا با روغن های خوراکی گیاهی

متخصص تغذیه عنوان كرد؛

اهمیت طبخ غذا با روغن های خوراکی گیاهی مین فود: عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، بر استفاده از روغن های خوراکی گیاهی در طبخ غذا تاکید نمود.


به گزارش مین فود به نقل از مهر، منصور رضایی، با اشاره به روغن های گیاهی نظیر کلزا، سویا، آفتابگردان و جوانه گندم به عنوان منبع غنی ویتامین E، اظهار داشت: در طبخ و فرآوری غذاها حتما از انواع روغن های خوراکی گیاهی استفاده گردد. این دکترای تغذیه اضافه کرد: گرچه روغن ماهی، روغن زیتون و انواع مغزها به عنوان منابع خوب ویتامین E به شمار می آیند اما نباید بیش از نیاز مصرف شوند برای اینکه منجر به اضافه وزن یا چاقی می شوند. رضایی، سبزی ها و میوه های تازه را منبع غنی غذایی ویتامین C برشمرد و اضافه کرد: این ویتامین به سبب وجود آنتی اکسیدان موجب افزایش مقاومت بدن نسبت به عفونت ها و افزایش جذب آهن و اسید فولیک در بدن می شود و نسبت به حرارت، نور و محیط قلیایی بسیار حساس است. به گفته ی ایشان، مهم ترین منابع ویتامین C شامل مرکبات، فلفل سبز، کلم بروکلی، گل کلم، کلم برگ، گوجه فرنگی، سبزیجات برگی شکل سبز (سبزی خوردن)، اسفناج، کیوی، کدو حلوایی و سیب زمینی است و برای حفظ ویتامین های موجود باید میوه ها و سبزی ها تا حد امکان بصورت خام و تازه مصرف شوند.


منبع:

1402/06/15
21:29:09
5.0 از 5
345
تگهای خبر: آنتی اكسیدان , اضافه وزن , پزشك , تغذیه
این مطلب مین فود مفید بود؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۸ بعلاوه ۳
مین فود - رژیم غذایی minfood

اطلاعات



مین فود

مین فود یا غذای کمتر: رژیم غذایی

تماس با ما

روشهای تماس با مین فود از طریق ایمیل، شبکه های اجتماعی است
minfood.ir - حقوق مادی و معنوی سایت مین فود محفوظ است