مضرات خوردن دسر پس از شام به گزارش مین فود، بهداشت نیوز نوشت: افراط در خوردن شیرینی و دسر پس از شام بسیار رایج است، اما آیا تابحال فکر کرده اید که وقتی دسر خودرا پس از شام میل می کنید چه اتفاقی برای بدن شما می افتد؟ در صورتیکه لذت بردن از دسر در حد اعتدال می تواند لذت بخش باشد، لازم است که از اثرات بالقوه آن بر سلامت خود آگاه بشوید. متعادل کردن میزان لذت شیرین خود با یک رژیم غذایی غنی از مواد مغذی و فعالیت بدنی منظم کلید حفظ یک سبک زندگی سالم می باشد. موارد زیر را هر زمانی که خواستید پس از شام دسر بخورید به خاطر بسپارید: ۱. قند خون شما افزایش پیدا می کند مصرف دسرها، خصوصاً دسرهایی که دارای قندهای تصفیه شده و کربوهیدرات بالایی هستند، می تواند منجر به افزایش سریع سطح قند خون شود. در نتیجه موجب می شود که پانکراس انسولین ترشح کند تا گلوکز بالا رفته در جریان خون را تنظیم کند. با گذشت زمان، افزایش مکرر قند خون ممکنست به مقاومت به انسولین منجر شود که پیش زمینه ای برای مبتلاشدن به شرایطی مانند دیابت نوع ۲ است. ۲. موجب افزایش وزن می شود خوردن دسر پس از شام کالری بیشتری به روتین روزانه شما می افزاید. تکنیک مدیریت وزن، در اصل حفظ تعادل ظریف بین کالری مصرف شده و سوزانده شده است و مصرف منظم دسرهای پر کالری بدون جبران افزایش فعالیت بدنی ممکنست در طول زمان منجر به افزایش وزن شدید شما شود. ۳. موجب نفخ و مشکلات گوارشی می شود دسرها که اغلب سرشار از چربی و قند هستند می توانند روند هضم را کند و ناکارآمد کنند که می تواند منجر به احساس ناراحتی، نفخ و سوء هاضمه شود. انتخاب دسرهای سبک تر با میوه یا وعده های کوچکتر می تواند به کاهش این اثرات کمک نماید. ۴. موجب بروز اختلالات خواب می شود خوردن شیرینی نزدیک به زمان خوابتان می تواند کیفیت خواب شما را مختل کند؛ چونکه محتوای قند ممکنست موجب نوسانات سطح قند خون شود که منجر به بیقراری و مشکل در به خواب رفتن می شود. برای داشتن خواب بهتر، در طول روز دسر میل کنید و نزدیک به زمان خواب دسر مصرف نکنید. ۵. موجب عدم تعادل مصرف مواد مغذی می شود اگر میل کردن دسر تبدیل به یک عادت معمولی پس از شام شود، ممکنست موجب شود غذاهای مغذی بیشتری را که بدن شما برای سلامتی مطلوب نیاز دارد، حذف کرده و دسر را جایگزین آن کنید. داشتن یک رژیم غذایی متعادل برای تامین ویتامین ها، مواد معدنی و سایر مواد مغذی ضروری برای سلامت کلی لازم است. در آخر نوش جان کردن دسر پس از شام اگر افراطی نباشد و در حد تعادل باقی بماند، می تواند تجربه ای لذت بخش باشد. برای به حداقل رساندن اثرات بالقوه سلامتی، دسرهایی با شکر تصفیه شده کمتر، کنترل اندازه وعده ها و لذت بردن از این خوراکی ها در اوایل عصر در نظر بگیرید. تعادل بین لذت های شیرین خودرا با یک ماده مغذی حفظ کنید. فراموش نکنید که رژیم غذایی غنی و داشتن فعالیت بدنی منظم کلید حفظ یک سبک زندگی سالم می باشد. منبع: مین فود 1402/11/10 14:12:04 5.0 از 5 565 تگهای خبر: بهداشت , تجربه , چربی , خوراكی این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط پیش گیری از 80 درصد سکته های مغزی با چند سفارش بهداشتی ماجرای سلامت محصولات غذایی کولبری و ته لنجی نگرانی نسبت به توقف تولید شیرخشک های رژیمی چای پس از غذا مانعی برای هضم، نه کمکی به آن نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۵ بعلاوه ۴ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو شرکت صنعتی سخت پوشش طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم گروه سورن بام | طراح و مجری روف گاردن و فضای سبز پربیننده ترین ها تأمین شیرخشک های متابولیک با برندهای معتبر جایگزین در دستور کار سازمان غذا و دارو سازمان غذا و دارو اسامی محصولات خوراکی بدون مجوز را اعلام کرد افتتاح اورژانس بیمارستان طالقانی کرمانشاه با حضور وزیر بهداشت رانندگان مصرف غذاهای پرچرب و سنگین را در مسافرت محدود کنند پربحث ترین ها چگونه کاربران ایرانی می توانند به تمامی سرویس های گوگل دسترسی یابند؟ فروش واکسن گارداسیل در سایت ها غیرمجاز می باشد پیش گیری از 80 درصد سکته های مغزی با چند سفارش بهداشتی تاکید بر تغذیه متعادل به جای مصرف بی رویه مکمل ها جدیدترین ها چگونه کاربران ایرانی می توانند به تمامی سرویس های گوگل دسترسی یابند؟ فروش واکسن گارداسیل در سایت ها غیرمجاز می باشد پیش گیری از 80 درصد سکته های مغزی با چند سفارش بهداشتی تاکید بر تغذیه متعادل به جای مصرف بی رویه مکمل ها تحقق امنیت غذایی نیازمند حکمرانی هوشمند است روز جهانی ایمنی غذا علم در خدمت سلامت جامعه ماجرای سلامت محصولات غذایی کولبری و ته لنجی نگرانی نسبت به توقف تولید شیرخشک های رژیمی Morocco Driver Licence Fake Template چای پس از غذا مانعی برای هضم، نه کمکی به آن تگها بیمار بیماری بهداشت آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی