۳۰ درصد نان مصرفی در کشور دورریز می شود زالی عنوان كرد؛ به گزارش مین فود، رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی اظهار داشت: ۳۰ درصد نان مصرفی در کشور، دورریز می شود. به گزارش مین فود به نقل از مهر، علیرضا زالی، با اشاره به اینکه نان غذای اصلی سفره بخش بزرگی از جمعیت جهان و ایران است، اظهار نمود: سرانه روزانه مصرف نان در کشور ما ۳۲۰ گرم است که در واقع تأمین کننده ۴۰ تا ۵۰ درصد انرژی دریافتی، ۴۰ درصد پروتئین مورد نیاز و ۸۰ درصد آهن دریافتی روزانه بدن افراد است. وی، توجه به سلامت و کیفیت این ماده غذایی پرارزش (نان) را بسیار مهم برشمرد و اضافه کرد: در صورت تأمین سبوس کافی در آرد و تهیه نان کامل و سالم، کیفیت نان افزایش پیدا کرده و میزان دورریز آن هم کاهش خواهد یافت. زالی ضمن اشاره به مطالعات انجام شده اظهار داشت: هم اکنون ۳۰ درصد نان در کشور تبدیل به ضایعات می شود که معادل دو میلیون تن است. رئیس اولین همایش آرد کامل و نان سالم، اضافه کرد: در این خصوص و با هدف ارتقای سلامت و امنیت غذایی جامعه، نخستین همایش ملی آرد کامل، نان سالم با حمایت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، شورایعالی سلامت و امنیت غذایی، انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی برگزار می گردد. به نقل از ایشان، همایش مذکور با همکاری دانشگاه های علوم پزشکی استان، اتحادیه های نان و آرد، مرکز پژوهش های غلات و با حضور سیاست گذاران و اندیشمندان حوزه سلامت، کشاورزی، غذا و تغذیه و آرد و نان کشور برگزار می گردد. زالی همچون محورهای مورد بحث در همایش مذکور به سیاست های دولت در چرخه تولید نان، چالش ها و راهبردهای تولید نان کامل، اقتصاد نان و فرهنگ سازی تولید و مصرف نان کامل اشاره نمود. به نقل از ایشان، در قسمت جنبی این همایش، کارگاه آموزشی آشنایی با شیوه نامه تهیه نان سالم و کامل برای نانوایان استان و همینطور پنل تخصصی با حضور سیاستگذاران و متخصصان حوزه نان و آرد و غذا و تغذیه کشور برگزار می گردد. نخستین همایش ملی آرد کامل و نان سالم یکشنبه ۲۰ اسفند ۱۴۰۲ در تالار امام خمینی (ره) دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار می گردد. 1402/12/19 13:33:31 5.0 از 5 168 تگهای خبر: پزشك , تغذیه , سلامت , غذا این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط ضرورت توجه به سلامت روانی، اخلاقی و اجتماعی در کنار سلامت جسم کلید کاهش وزن فقط کافی است کالری دریافتی را کم کنید نانوایی ها نان ساده پخت کنند جایگزینی گوشت گاو با ماهی می تواند از مرگ زودهنگام جلوگیری کند نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۳ بعلاوه ۵ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس چگونه رمز دوربین مدار بسته را پیدا کنیم خرید و فروش خودرو دوره ICDL در تبریز طراحی سایت فیش حج فیش حج پربیننده ترین ها ویژگی هایی که هنگام خرید لوازم آشپزخانه باید به آنها توجه کنید مقایسه روش های جراحی بینی روش های باز و بسته دکتر بهمن شریفی کاندیدای مجلس شورای اسلامی معرفی ساندویچ ساز عمده پربحث ترین ها ضرورت توجه به سلامت روانی، اخلاقی و اجتماعی در کنار سلامت جسم کلید کاهش وزن فقط کافی است کالری دریافتی را کم کنید نانوایی ها نان ساده پخت کنند جایگزینی گوشت گاو با ماهی می تواند از مرگ زودهنگام جلوگیری کند جدیدترین ها ضرورت توجه به سلامت روانی، اخلاقی و اجتماعی در کنار سلامت جسم کلید کاهش وزن فقط کافی است کالری دریافتی را کم کنید نانوایی ها نان ساده پخت کنند جایگزینی گوشت گاو با ماهی می تواند از مرگ زودهنگام جلوگیری کند وضعیت قیمت شیرخشک پس از تغییر سیاست های ارزی توت خولان دریایی برای دیابت و چاقی مفیدست انواع مدل های کانکس ساندویچ پانل رژیم فستینگ می تواند از سلامت روده با افزایش سن محافظت کند مکمل آنتی اکسیدانی ترکیبی در تقویت حافظه و شناخت موثر است بهترین رژیم غذایی برای سلامت مغز تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی