نکات کلیدی درباره ی سلامت آجیل شب عید مدیركل آزمایشگاه های مرجع عنوان كرد؛ مین فود: مدیرکل لابراتوار های مرجع سازمان غذا و دارو، نکات کلیدی در مورد سلامت آجیل شب عید عنوان کرد؛ به گزارش مین فود به نقل از مهر، مهدی انصاری، با اشاره به برخی تقلبات در آجیل و تنقلات، اظهار داشت: یکی از تنقلات مهمی که در روزهای عید بسیار مورد توجه مردم قرار می گیرد، انواع مختلف مغزیجات با مقادیر متفاوت به عنوان آجیل نوروز است که می تواند کیفیت بسیار متنوعی داشته باشد. وی ادامه داد: نکته ای که باید در مورد آجیل توجه گردد این است که برخی سودجویان به جهت اینکه رنگ و لعاب قابل توجه به آن دهند از رنگ هایی استفاده می نمایند که به ظاهر زعفرانی است اما باتوجه به قیمت بالای زعفران، در بعضی موارد از زعفران استفاده نشده و از رنگ های مصنوعی و بعضی موارد رنگ های خطرناکی استفاده می شود که برای سلامتی به شدت مضر است. انصاری افزود: در صورتیکه آجیل به عنوان به ماده مغذی در حد معقول مصرف شود، مفیدست ولی استفاده از آجیل هایی با رنگ مصنوعی به شدت خطرناک بوده و می تواند لطمه های جبران ناپذیری را بوجود آورد. وی به مردم سفارش کرد تا جایی که امکان دارد آجیل هایی با رنگ طبیعی و کم نمک تهیه و مصرف کنند. مدیرکل لابراتوار های مرجع سازمان غذا و دارو اشاره کرد: در آجیل به طور معمول نمک زیادی وجود دارد که برای مصرف کنندگان به ویژه مبتلایان به فشارخون خطرآفرین بوده، همین طور ممکنست از نمک های متفرقه استفاده گردد که همین نمک ها حاوی آلودگی های مختلفی همچون فلزات سنگین، آرسنیک و…، است، پس در صورت مصرف آجیل بو داده ترجیحاً آجیل خام یا کم نمک تهیه کنند. وی با تأکید بر این که هنگام تهیه آجیل حتما به عدم نمناکی و خشک بودن آن دقت کنید، اظهار داشت: اگر آجیل در محیط مرطوب نگهداری شده و حالت نم زدگی داشته باشد، محیط بسیار مناسبی برای رشد قارچ و انواع میکروب ها است و می تواند سمومی همچون آفلاتوکسین را تولید نماید. انصاری در آخر اظهار داشت: گاهی نمناکی به سبب شرایط نگهداری نامناسب است و گاهی متأسفانه عمداً به آجیل زده می شود که سنگین تر شود. در هر دو حالت علاوه بر بحث تقلب، رشد قارچی هم به وجود آمده که بسیار خطرناکست. بدین سبب آجیل بی نمک و یا کم نمک بی رنگ و ترد و تازه قابل قبول است. 1402/12/25 12:18:59 5.0 از 5 162 تگهای خبر: دارو , سازمان غذا و دارو , سلامت , غذا این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط کلید کاهش وزن فقط کافی است کالری دریافتی را کم کنید نانوایی ها نان ساده پخت کنند جایگزینی گوشت گاو با ماهی می تواند از مرگ زودهنگام جلوگیری کند وضعیت قیمت شیرخشک پس از تغییر سیاست های ارزی نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۲ بعلاوه ۵ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس چگونه رمز دوربین مدار بسته را پیدا کنیم خرید و فروش خودرو دوره ICDL در تبریز طراحی سایت فیش حج فیش حج پربیننده ترین ها ویژگی هایی که هنگام خرید لوازم آشپزخانه باید به آنها توجه کنید مقایسه روش های جراحی بینی روش های باز و بسته دکتر بهمن شریفی کاندیدای مجلس شورای اسلامی معرفی ساندویچ ساز عمده پربحث ترین ها ضرورت توجه به سلامت روانی، اخلاقی و اجتماعی در کنار سلامت جسم کلید کاهش وزن فقط کافی است کالری دریافتی را کم کنید نانوایی ها نان ساده پخت کنند جایگزینی گوشت گاو با ماهی می تواند از مرگ زودهنگام جلوگیری کند جدیدترین ها ضرورت توجه به سلامت روانی، اخلاقی و اجتماعی در کنار سلامت جسم کلید کاهش وزن فقط کافی است کالری دریافتی را کم کنید نانوایی ها نان ساده پخت کنند جایگزینی گوشت گاو با ماهی می تواند از مرگ زودهنگام جلوگیری کند وضعیت قیمت شیرخشک پس از تغییر سیاست های ارزی توت خولان دریایی برای دیابت و چاقی مفیدست انواع مدل های کانکس ساندویچ پانل رژیم فستینگ می تواند از سلامت روده با افزایش سن محافظت کند مکمل آنتی اکسیدانی ترکیبی در تقویت حافظه و شناخت موثر است بهترین رژیم غذایی برای سلامت مغز تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی