نکات کلیدی درباره ی سلامت آجیل شب عید مدیركل آزمایشگاه های مرجع عنوان كرد؛ مین فود: مدیرکل لابراتوار های مرجع سازمان غذا و دارو، نکات کلیدی در مورد سلامت آجیل شب عید عنوان کرد؛ به گزارش مین فود به نقل از مهر، مهدی انصاری، با اشاره به برخی تقلبات در آجیل و تنقلات، اظهار داشت: یکی از تنقلات مهمی که در روزهای عید بسیار مورد توجه مردم قرار می گیرد، انواع مختلف مغزیجات با مقادیر متفاوت به عنوان آجیل نوروز است که می تواند کیفیت بسیار متنوعی داشته باشد. وی ادامه داد: نکته ای که باید در مورد آجیل توجه گردد این است که برخی سودجویان به جهت اینکه رنگ و لعاب قابل توجه به آن دهند از رنگ هایی استفاده می نمایند که به ظاهر زعفرانی است اما باتوجه به قیمت بالای زعفران، در بعضی موارد از زعفران استفاده نشده و از رنگ های مصنوعی و بعضی موارد رنگ های خطرناکی استفاده می شود که برای سلامتی به شدت مضر است. انصاری افزود: در صورتیکه آجیل به عنوان به ماده مغذی در حد معقول مصرف شود، مفیدست ولی استفاده از آجیل هایی با رنگ مصنوعی به شدت خطرناک بوده و می تواند لطمه های جبران ناپذیری را بوجود آورد. وی به مردم سفارش کرد تا جایی که امکان دارد آجیل هایی با رنگ طبیعی و کم نمک تهیه و مصرف کنند. مدیرکل لابراتوار های مرجع سازمان غذا و دارو اشاره کرد: در آجیل به طور معمول نمک زیادی وجود دارد که برای مصرف کنندگان به ویژه مبتلایان به فشارخون خطرآفرین بوده، همین طور ممکنست از نمک های متفرقه استفاده گردد که همین نمک ها حاوی آلودگی های مختلفی همچون فلزات سنگین، آرسنیک و…، است، پس در صورت مصرف آجیل بو داده ترجیحاً آجیل خام یا کم نمک تهیه کنند. وی با تأکید بر این که هنگام تهیه آجیل حتما به عدم نمناکی و خشک بودن آن دقت کنید، اظهار داشت: اگر آجیل در محیط مرطوب نگهداری شده و حالت نم زدگی داشته باشد، محیط بسیار مناسبی برای رشد قارچ و انواع میکروب ها است و می تواند سمومی همچون آفلاتوکسین را تولید نماید. انصاری در آخر اظهار داشت: گاهی نمناکی به سبب شرایط نگهداری نامناسب است و گاهی متأسفانه عمداً به آجیل زده می شود که سنگین تر شود. در هر دو حالت علاوه بر بحث تقلب، رشد قارچی هم به وجود آمده که بسیار خطرناکست. بدین سبب آجیل بی نمک و یا کم نمک بی رنگ و ترد و تازه قابل قبول است. 1402/12/25 12:18:59 5.0 از 5 409 تگهای خبر: دارو , سازمان غذا و دارو , سلامت , غذا این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط فروش واکسن گارداسیل در سایت ها غیرمجاز می باشد ماجرای سلامت محصولات غذایی کولبری و ته لنجی وجود فلزات سنگین در کنسرو ماهیان حرام گوشت غائی شدن پروژه مشترک انتقال تکنولوژی واکسن پنوموکوک در دولت چهاردهم نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۶ بعلاوه ۱ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو شرکت صنعتی سخت پوشش طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم گروه سورن بام | طراح و مجری روف گاردن و فضای سبز پربیننده ترین ها تأمین شیرخشک های متابولیک با برندهای معتبر جایگزین در دستور کار سازمان غذا و دارو سازمان غذا و دارو اسامی محصولات خوراکی بدون مجوز را اعلام کرد افتتاح اورژانس بیمارستان طالقانی کرمانشاه با حضور وزیر بهداشت رانندگان مصرف غذاهای پرچرب و سنگین را در مسافرت محدود کنند پربحث ترین ها چگونه کاربران ایرانی می توانند به تمامی سرویس های گوگل دسترسی یابند؟ فروش واکسن گارداسیل در سایت ها غیرمجاز می باشد پیش گیری از 80 درصد سکته های مغزی با چند سفارش بهداشتی تاکید بر تغذیه متعادل به جای مصرف بی رویه مکمل ها جدیدترین ها چگونه کاربران ایرانی می توانند به تمامی سرویس های گوگل دسترسی یابند؟ فروش واکسن گارداسیل در سایت ها غیرمجاز می باشد پیش گیری از 80 درصد سکته های مغزی با چند سفارش بهداشتی تاکید بر تغذیه متعادل به جای مصرف بی رویه مکمل ها تحقق امنیت غذایی نیازمند حکمرانی هوشمند است روز جهانی ایمنی غذا علم در خدمت سلامت جامعه ماجرای سلامت محصولات غذایی کولبری و ته لنجی نگرانی نسبت به توقف تولید شیرخشک های رژیمی Morocco Driver Licence Fake Template چای پس از غذا مانعی برای هضم، نه کمکی به آن تگها بیمار بیماری بهداشت آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی