نکات کلیدی درباره ی سلامت آجیل شب عید مدیركل آزمایشگاه های مرجع عنوان كرد؛ مین فود: مدیرکل لابراتوار های مرجع سازمان غذا و دارو، نکات کلیدی در مورد سلامت آجیل شب عید عنوان کرد؛ به گزارش مین فود به نقل از مهر، مهدی انصاری، با اشاره به برخی تقلبات در آجیل و تنقلات، اظهار داشت: یکی از تنقلات مهمی که در روزهای عید بسیار مورد توجه مردم قرار می گیرد، انواع مختلف مغزیجات با مقادیر متفاوت به عنوان آجیل نوروز است که می تواند کیفیت بسیار متنوعی داشته باشد. وی ادامه داد: نکته ای که باید در مورد آجیل توجه گردد این است که برخی سودجویان به جهت اینکه رنگ و لعاب قابل توجه به آن دهند از رنگ هایی استفاده می نمایند که به ظاهر زعفرانی است اما باتوجه به قیمت بالای زعفران، در بعضی موارد از زعفران استفاده نشده و از رنگ های مصنوعی و بعضی موارد رنگ های خطرناکی استفاده می شود که برای سلامتی به شدت مضر است. انصاری افزود: در صورتیکه آجیل به عنوان به ماده مغذی در حد معقول مصرف شود، مفیدست ولی استفاده از آجیل هایی با رنگ مصنوعی به شدت خطرناک بوده و می تواند لطمه های جبران ناپذیری را بوجود آورد. وی به مردم سفارش کرد تا جایی که امکان دارد آجیل هایی با رنگ طبیعی و کم نمک تهیه و مصرف کنند. مدیرکل لابراتوار های مرجع سازمان غذا و دارو اشاره کرد: در آجیل به طور معمول نمک زیادی وجود دارد که برای مصرف کنندگان به ویژه مبتلایان به فشارخون خطرآفرین بوده، همین طور ممکنست از نمک های متفرقه استفاده گردد که همین نمک ها حاوی آلودگی های مختلفی همچون فلزات سنگین، آرسنیک و…، است، پس در صورت مصرف آجیل بو داده ترجیحاً آجیل خام یا کم نمک تهیه کنند. وی با تأکید بر این که هنگام تهیه آجیل حتما به عدم نمناکی و خشک بودن آن دقت کنید، اظهار داشت: اگر آجیل در محیط مرطوب نگهداری شده و حالت نم زدگی داشته باشد، محیط بسیار مناسبی برای رشد قارچ و انواع میکروب ها است و می تواند سمومی همچون آفلاتوکسین را تولید نماید. انصاری در آخر اظهار داشت: گاهی نمناکی به سبب شرایط نگهداری نامناسب است و گاهی متأسفانه عمداً به آجیل زده می شود که سنگین تر شود. در هر دو حالت علاوه بر بحث تقلب، رشد قارچی هم به وجود آمده که بسیار خطرناکست. بدین سبب آجیل بی نمک و یا کم نمک بی رنگ و ترد و تازه قابل قبول است. 1402/12/25 12:18:59 5.0 از 5 477 تگهای خبر: دارو , سازمان غذا و دارو , سلامت , غذا این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط چالش های جوانی جمعیت از کاهش ازدواج تا سقط جنین آیا مصرف ملاتونین سبب بروز مشکلات قلبی می شود؟ به علاوه فیلم رازی از غذا های شرقی که خلق و خو را بهبود می بخشد پنج آنتی بیوتیک پرفروش در ایران نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۸ بعلاوه ۳ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس تور لوکس بالی – رویاست خرید و فروش خودرو سایت وان ایکس ایرانی طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم پربیننده ترین ها پویش سراسری سرطان پستان با ۳۰۰۰ ساعت معاینه رایگان و ۱۳۵۰ نفرساعت آموزش ادامه دارد ۷ دمنوش پاییزی برای تقویت سیستم ایمنی و رفع خستگی یک خاصیت جدید از ChatGPT که می تواند پیش از این که شما بپرسید با شما تعامل کند! راز پوست شفاف در یک میوه آبدار پربحث ترین ها پنج آنتی بیوتیک پرفروش در ایران تدوین اولین بسته روانشناختی کشور برای جلوگیری از سقط خودخواسته غذاهای پرمصرفی که قند پنهان دارند مدرسه یک هکتاری در قطر در اختیار دانش آموزان ایرانی قرار گرفت جدیدترین ها غذاهای پرمصرفی که قند پنهان دارند مدرسه یک هکتاری در قطر در اختیار دانش آموزان ایرانی قرار گرفت مواجهه با اوتیسم با اصلاح سبک زندگی و تغذیه به علاوه فیلم نسل امروز دانشجو انتظار گفت و گوی اقناعی دارد چالش های جوانی جمعیت از کاهش ازدواج تا سقط جنین افزایش ۸ درصدی بیماران بستری دچار آنفلوانزا در مازندران جرم گیری پایه ای ترین درمان دندانپزشکی و بی ضرر است شروع ثبت نام المپیاد های علمی دانش آموزی از ۸ آذر ۱۴۰۴ بالا رفتن سن ورود به دانشگاه فرهنگیان تهدیدی برای کیفیت تربیت معلم وقتی تغییرات اقلیمی، کلاس ها را تهدید می کند تگها بیمار بهداشت بیماری آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی