نانوایی ها نان ساده پخت کنند جندقی اعلام كرد؛ مین فود: به گزارش مین فود، رئیس مرکز سلامت و محیط کار وزارت بهداشت با تکیه بر لزوم طبخ نان مطابق استاندارد ملی، اظهار داشت: طبخ نان ساده در اولویت نانوایی ها باشد. به گزارش مین فود به نقل از مهر، جعفر جندقی اضافه کرد: مراکز طبخ نان از چهار جهت شامل بهداشت فردی، بهداشت ساختمان، بهداشت تجهیزات مورد استفاده و بهداشت ماده غذایی خام مورد بررسی قرار می گیرند. وی در رابطه با افزودن موادی نظیر سبوس و انواع سبزیجات و کنجد به نان توسط نانوایی ها و مباحث در رابطه با سلامت آن، اظهار داشت: در این حوزه استاندارد ملی وجود دارد که در آن فهرستی از موادی که در حین طبخ نان میتوان به نان اضافه کرد وجود دارد و موادی مانند کنجد و سیاه دانه هم در این فهرست وجود دارد که مقدار مورد استفاده آنها باید رعایت شود. رئیس مرکز سلامت و محیط کار وزارت بهداشت خاطرنشان کرد: نانوایی ها حق ندارند تمام نان هایی که طبخ می کنند نان کنجدی باشد چونکه برخی افراد امکان دارد نسبت به مصرف کنجد یا سیاه دانه حساسیت داشته باشند، ازاین رو نانی که طبخ می شود باید مطابق استاندارد بوده و ابتدا پخت نان ساده در اولویت باشد و بر حسب تقاضای مشتری می توانند موادی مانند کنجد و سیاه دانه هم به نان اضافه نمایند. 1403/02/06 10:19:37 5.0 از 5 489 تگهای خبر: استاندارد , بهداشت , سبزیجات , سلامت این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط فروش واکسن گارداسیل در سایت ها غیرمجاز می باشد پیش گیری از 80 درصد سکته های مغزی با چند سفارش بهداشتی تحقق امنیت غذایی نیازمند حکمرانی هوشمند است روز جهانی ایمنی غذا علم در خدمت سلامت جامعه نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۹ بعلاوه ۵ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو شرکت صنعتی سخت پوشش طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم گروه سورن بام | طراح و مجری روف گاردن و فضای سبز پربیننده ترین ها تأمین شیرخشک های متابولیک با برندهای معتبر جایگزین در دستور کار سازمان غذا و دارو سازمان غذا و دارو اسامی محصولات خوراکی بدون مجوز را اعلام کرد افتتاح اورژانس بیمارستان طالقانی کرمانشاه با حضور وزیر بهداشت رانندگان مصرف غذاهای پرچرب و سنگین را در مسافرت محدود کنند پربحث ترین ها چگونه کاربران ایرانی می توانند به تمامی سرویس های گوگل دسترسی یابند؟ فروش واکسن گارداسیل در سایت ها غیرمجاز می باشد پیش گیری از 80 درصد سکته های مغزی با چند سفارش بهداشتی تاکید بر تغذیه متعادل به جای مصرف بی رویه مکمل ها جدیدترین ها چگونه کاربران ایرانی می توانند به تمامی سرویس های گوگل دسترسی یابند؟ فروش واکسن گارداسیل در سایت ها غیرمجاز می باشد پیش گیری از 80 درصد سکته های مغزی با چند سفارش بهداشتی تاکید بر تغذیه متعادل به جای مصرف بی رویه مکمل ها تحقق امنیت غذایی نیازمند حکمرانی هوشمند است روز جهانی ایمنی غذا علم در خدمت سلامت جامعه ماجرای سلامت محصولات غذایی کولبری و ته لنجی نگرانی نسبت به توقف تولید شیرخشک های رژیمی Morocco Driver Licence Fake Template چای پس از غذا مانعی برای هضم، نه کمکی به آن تگها بیمار بیماری بهداشت آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی