دریافت چربی های گیاهی طول عمر را زیاد می کند محققان پی بردند؛ به گزارش مین فود، مطالعه روی بیشتر از ۴۰۰ هزار نفر که تا ۲۴ سال تحت نظر بودند، نشان داده است کسانی که چربی رژیم غذایی خویش را از گیاهان در مقایسه با حیوانات دریافت کرده اند، با احتمال مرگ بسیار کمتری روبرو بودند. به گزارش مین فود به نقل از مهر به نقل از مدیسن نت، این پژوهش نشان داد که مزایای چربی های گیاهی شامل کاهش احتمال مرگ و میر ناشی از بیماری قلبی است. دکتر «دمتریوس آلبانز»، سرپرست تیم پژوهش از مؤسسه ملی سرطان ایالات متحده، اظهار داشت: «این مطالعه شواهدی را عرضه می کند که رژیم های غذایی سرشار از چربی های حیوانی، همچون لبنیات و تخم مرغ، با افزایش ریسک مرگ و میر کلی و بیماری های قلبی عروقی مرتبط هستند.» همانطور که محققان خاطرنشان کردند، ترکیب موجود در چربی های موجود در منابع گیاهی نظیر غلات، سبزیجات، لوبیا یا مغزها با چربی هایی که از حیوانات تهیه می شود بسیار متفاوت می باشد. این تیم توضیح داد: «چربی های گیاهی به علت ترکیب بیشتر اسیدهای چرب تک غیراشباع [MUFAs] و اسیدهای چرب غیراشباع چندگانه [PUFA] شناخته می شوند، در حالیکه چربی های حیوانی با نسبت بیشتری از اسیدهای چرب اشباع شده [SFAs] مشخص می شوند.» بدن به منظور زندگی به چربی نیاز دارد، اما دستورالعمل های غذایی ایالات متحده می گوید که کاهش چربی های اشباع شده و جایگزینی آنها با چربی های غیر اشباع یک حرکت سالم تلقی می شود. تیم آلبانز داده های رژیم غذایی و سلامت جمع آوری شده از سال ۱۹۹۵ تا ۲۰۱۹ را بررسی کردند. این تحلیل و بررسی شامل داده های ۴۰۷۵۳۱ بزرگسالی بود که در زمان ورود به مطالعه، میانگین سنی حدود ۶۱ سال داشتند. افراد به پنج گروه تقسیم شدند؛ از ۲۰ درصد برتر که بیشترین چربی گیاهی را هر روز مصرف می کردند تا ۲۰ درصد پایین که کمترین مقدار (و چربی حیوانی بیشتر) را مصرف می کردند. در طول این مطالعه، بیشتر از ۱۸۵۰۰۰ شرکت کننده جان خویش را از دست دادند که مرگ حدود ۵۸۵۰۰ نفر آنها بر اثر بیماری قلبی بود. در مقایسه با اشخاصی که پایین ترین میزان چربی های گیاهی مصرف کردند، اشخاصی که از نظر میزان مصرف چربی های گیاهی در بالاترین سطح قرار داشتند، ۹ درصد کمتر احتمال مرگ به هر علتی داشتند. بطور دقیق تر، داده ها نشان داده است که ۱۴ درصد کمتر احتمال مرگ ناشی از بیماری قلبی را دارد. این مطالعه نشان داد با نگاهی به منابع خاصی از چربی های گیاهی، اشخاصی که بیشترین میزان چربی را از روغن های گیاهی دریافت کرده اند، ۱۲ درصد احتمال کمتری برای مرگ به هر علتی و ۱۵ درصد احتمال مرگ ناشی از بیماری قلبی کمتر دارند. تیم آلبانز گزارش داد که چربی های حاصل از غلات هم بشدت با کاهش خطر مرگ ناشی از هر علتی و قلبی عروقی مرتبط می باشد. از سوی دیگر، اشخاصی که از نظر مصرف چربی حیوانی در بالاترین پنجک قرار گرفتند، در طول مطالعه با احتمال بیشتر مرگ مواجه بودند. در مقایسه با اشخاصی که روزانه پایین ترین میزان چربی حیوانی مصرف می کردند، اشخاصی که بیشترین مصرف را داشتند ۱۶ درصد بیشتر در معرض خطر مرگ به هر علتی و ۱۴ درصد بیشتر در معرض مرگ ناشی از بیماری قلبی بودند. این روند فقط در مورد چربی های گوشت نبود: این تیم تصریح کرد که نرخ مرگ و میر برای اشخاصی که روزانه مقدار زیادی چربی لبنیات یا تخم مرغ مصرف می کردند بالاتر بود. منبع: مین فود 1403/06/03 09:27:53 5.0 از 5 500 تگهای خبر: بیمار , بیماری , تخم مرغ , چربی این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط ضرورت بروزرسانی دانش دندانپزشکی با تکنولوژی های جدید آیا پیاز سفید و قرمز ارزش غذایی یکسانی دارند؟ تولید داروی دانش بنیان ایرانی برای درمان آتروفی نخاعی عضلانی انقلابی در تشخیص بیماری قلبی با ادغام ساعت هوشمند و هوش مصنوعی نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۵ بعلاوه ۴ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس تور لوکس بالی – رویاست خرید و فروش خودرو سایت وان ایکس ایرانی طراحی سایت فیش حج فیش حج قیمت بیسیم پربیننده ترین ها ثبت نام دوره های مهندسی فناوری و کارشناسی حرفه ای ناپیوسته دانشگاه علمی کاربردی پویش سراسری سرطان پستان با ۳۰۰۰ ساعت معاینه رایگان و ۱۳۵۰ نفرساعت آموزش ادامه دارد بیماران دچار سلیاک باید از گلوتن دوری کنند ۷ دمنوش پاییزی برای تقویت سیستم ایمنی و رفع خستگی پربحث ترین ها رییس هیأت مدیره نظام پزشکی تهران بزرگ انتخاب گردید ضرورت بروزرسانی دانش دندانپزشکی با تکنولوژی های جدید راهکار افزایش ایمنی بدن در پاییز و زمستان به علاوه فیلم آیا پیاز سفید و قرمز ارزش غذایی یکسانی دارند؟ جدیدترین ها رییس هیأت مدیره نظام پزشکی تهران بزرگ انتخاب گردید ضرورت بروزرسانی دانش دندانپزشکی با تکنولوژی های جدید راهکار افزایش ایمنی بدن در پاییز و زمستان به علاوه فیلم آیا پیاز سفید و قرمز ارزش غذایی یکسانی دارند؟ تحمل مردم خوزستان در آلودگی هوا از دست رفته است مگر می شود آلودگی هوا را عادی کرد؟ ساماندهی ۴۰۰ مدرسه با همکاری سپاه پاسداران تولید داروی دانش بنیان ایرانی برای درمان آتروفی نخاعی عضلانی انقلابی در تشخیص بیماری قلبی با ادغام ساعت هوشمند و هوش مصنوعی فیلترینگ هوشمند، راهکار محافظت از دانش آموزان در فضای مجازی تگها بیمار بهداشت بیماری آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی