رژیم غذایی MIND باعث حفظ سلامت مغز با افزایش سن می شود محققان می گویند؛ به گزارش مین فود، هدف اصلی رژیم غذایی MIND کمک به محافظت در مقابل کاهش تفکر و حافظه با افزایش سن است. به گزارش مین فود به نقل از مهر به نقل از مدیسن نت، تحقیقات جدید ادعا می کند که پیروی از رژیم غذایی MIND به مدت ۱۰ سال سبب کاهش اندک اما قابل توجهی در خطر مبتلا شدن به مشکلات فکری، حافظه و تمرکز می شود. دکتر «راسل ساویر»، سرپرست تیم پژوهش از دانشگاه سینسیناتی، اظهار داشت: «با افزایش تعداد افراد دچار زوال عقل به خاطر افزایش جمعیت، یافتن تغییراتی که می توانیم برای به تأخیر انداختن یا کند کردن پیشرفت مشکلات شناختی ایجاد نماییم، خیلی مهم است. ما بخصوص علاقه مند بودیم ببینیم که آیا رژیم غذایی بر خطر اختلال شناختی در شرکت کنندگان تاثیر می گذارد یا خیر.» رژیم چگونه جادوی خویش را عمل می کند؟ رژیم غذایی MIND ترکیب رژیم مدیترانه ای و رژیم غذایی DASH است که بر کاهش فشار خون تمرکز دارد. ساویر اظهار داشت: «در میان اجزای رژیم غذاییMIND، ۹ گروه غذایی سالم برای مغز وجود دارد- سبزیجات برگ سبز، سایر سبزیجات، آجیل، انواع توت ها، لوبیا، غلات کامل، غذاهای دریایی، مرغ، و روغن زیتون.» ساویر اضافه کرد: «در همین حال، پنج گروه غذایی ناسالم- گوشت قرمز، کره و مارگارین، پنیر، غذاهای سرخ شده و فست فودها، شیرینی ها- در رژیم غذایی MIND بسیار محدود هستند.» رژیم غذایی MIND تمام خصوصیت های کلیدی را دارد که برای کاهش التهاب سیستمیک، تسهیل کاهش وزن، بهبود سلامت میکروبیوم، بهبود مقاومت به انسولین، کاهش چربی های خون بالا ضروری است. بیش از ۱۴۰۰۰ نفر در این مطالعه شرکت داشتند. در شروع مطالعه و باردیگر یک دهه بعد، از شرکت کنندگان در مورد رژیم غذایی آنها سؤال شد و تحت نوار قلب، اندازه گیری فشار خون و آزمایش خون قرار گرفتند. سپس محققان رژیم های غذایی را در پایبندی بالاتر به پارامترهای رژیم غذایی MIND امتیاز دادند. این مطالعه نشان داد اشخاصی که رژیم MIND را با دقت بیشتری دنبال می کردند نسبت به اشخاصی که از رژیم غذایی MIND پیروی نمی کردند، ۴ درصد کمتر در معرض مشکلات حافظه و تفکر بودند. این یافته حتی بعد از در نظر گرفتن ورزش، تحصیلات، سیگار کشیدن، شاخص توده بدنی، شرایط پزشکی، سن و اضطراب یا افسردگی ثابت ماند. برای زنان، این خطر حتی بیشتر کاهش پیدا کرد - آنها ۶ درصد کمتر در معرض خطر مبتلا شدن به اختلال شناختی بودند. ساویر در یک نشریه خبری اظهار داشت: «این یافته ها مستلزم مطالعه بیشتر، بخصوص جهت بررسی این تأثیرات متفاوت در بین مردان و زنان است، اما این مورد هیجان انگیز است که در نظر بگیریم که افراد می توانند تغییرات ساده ای در رژیم غذایی خود ایجاد کنند و به صورت بالقوه خطر مبتلا شدن به مشکلات شناختی را کاهش داده یا به تعویق بیاندازند.» 1403/07/09 10:34:29 5.0 از 5 377 تگهای خبر: پزشك , پیشرفت , چربی , رژیم غذایی این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط پیش گیری از 80 درصد سکته های مغزی با چند سفارش بهداشتی ماجرای سلامت محصولات غذایی کولبری و ته لنجی افزایش قد با یک لیوان شیر روزانه! انتشار کتابچه راهنمای کاهش دور ریز غذا در خانوارها نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۳ بعلاوه ۴ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو شرکت صنعتی سخت پوشش طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم گروه سورن بام | طراح و مجری روف گاردن و فضای سبز پربیننده ترین ها تأمین شیرخشک های متابولیک با برندهای معتبر جایگزین در دستور کار سازمان غذا و دارو سازمان غذا و دارو اسامی محصولات خوراکی بدون مجوز را اعلام کرد افتتاح اورژانس بیمارستان طالقانی کرمانشاه با حضور وزیر بهداشت رانندگان مصرف غذاهای پرچرب و سنگین را در مسافرت محدود کنند پربحث ترین ها چگونه کاربران ایرانی می توانند به تمامی سرویس های گوگل دسترسی یابند؟ فروش واکسن گارداسیل در سایت ها غیرمجاز می باشد پیش گیری از 80 درصد سکته های مغزی با چند سفارش بهداشتی تاکید بر تغذیه متعادل به جای مصرف بی رویه مکمل ها جدیدترین ها چگونه کاربران ایرانی می توانند به تمامی سرویس های گوگل دسترسی یابند؟ فروش واکسن گارداسیل در سایت ها غیرمجاز می باشد پیش گیری از 80 درصد سکته های مغزی با چند سفارش بهداشتی تاکید بر تغذیه متعادل به جای مصرف بی رویه مکمل ها تحقق امنیت غذایی نیازمند حکمرانی هوشمند است روز جهانی ایمنی غذا علم در خدمت سلامت جامعه ماجرای سلامت محصولات غذایی کولبری و ته لنجی نگرانی نسبت به توقف تولید شیرخشک های رژیمی Morocco Driver Licence Fake Template چای پس از غذا مانعی برای هضم، نه کمکی به آن تگها بیمار بیماری بهداشت آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی