میوه ای ترش و شیرین با خواصی فراتر از انتظار به گزارش مین فود، گریپ فروت، میوه ای خوش عطر با طعمی خاص، سرشار از ویتامین ها و آنتی اکسیدان هایی است که اهمیت بالای ی در کاهش وزن، تقویت سیستم ایمنی و جلوگیری از بیماری های مزمن ایفا می کند. به گزارش خبرنگار خبرگزاری مهر، گریپ فروت که از خانواده مرکبات است، در سالهای اخیر به علت خواص درمانی و ارزش غذایی بالا، بیشتر از پیش مورد توجه متخصصان تغذیه و طب مکمل قرار گرفته است. این میوه با طعم ترش و کمی تلخ، منبعی غنی از ویتامین C، فیبر، پتاسیم و آنتی اکسیدان های قوی به حساب می آید و می تواند در حفظ سلامت عمومی بدن و جلوگیری از خیلی از بیماری ها نقش مؤثری داشته باشد. تقویت سیستم ایمنی با ویتامین C گریپ فروت یکی از میوه های سرشار از ویتامین C است؛ ماده ای کلیدی برای تقویت سیستم ایمنی و مواجهه با ویروس ها و باکتری ها. مصرف منظم این میوه می تواند بدن را در مقابل سرماخوردگی، آنفلوانزا و عفونت های تنفسی مقاوم تر کند. همینطور ویتامین C در تسریع روند بهبود زخم ها و پیشگیری از صدمه های سلولی هم مؤثر است. کمک به کاهش وزن و بهبود متابولیسم مطالعات نشان داده اند که مصرف گریپ فروت پیش از وعده های غذایی می تواند به کاهش اشتها و افزایش احساس سیری کمک نماید. این میوه کالری کمی دارد، اما فیبر بالایی دارد که به گوارش بهتر و دفع سموم از بدن کمک می نماید. ازاین رو، گریپ فروت بعنوان یک گزینه طبیعی و مؤثر در رژیم های لاغری شناخته می شود. کاهش کلسترول و تنظیم فشار خون گریپ فروت حاوی ترکیبات فعالی مانند فلاونوئیدها، لیکوپن و پکتین است که به کاهش سطح کلسترول بد (LDL) در خون کمک می کنند. همینطور پتاسیم موجود در آن به تنظیم فشار خون و حفظ سلامت قلب و عروق کمک می نماید. مصرف منظم این میوه می تواند خطر ابتلاء به بیماری های قلبی و سکته را کم کند. پاک سازی کبد و دفع سموم با این میوه جادویی یکی از خواص کمتر شناخته شده گریپ فروت، تاثیر آن در پاک سازی کبد و کمک به سم زدایی بدن است. این میوه سبب تحریک آنزیم هایی در کبد می شود که در تجزیه و دفع مواد مضر نقش دارند. همینطور آنتی اکسیدان موجود در گریپ فروت با خواص ضدالتهابی، به بهبود عملکرد کبد کمک می نماید. پیشگیری از سرطان و تقویت سلامت پوست گریپ فروت به علت ترکیبات ضد سرطانی مانند لیمونن و لیکوپن، به کاهش خطر ابتلاء به برخی سرطان ها همچون سرطان معده، روده و سینه کمک می نماید. همینطور ویتامین های موجود در این میوه به تولید کلاژن، حفظ رطوبت پوست و پیشگیری از پیری زودرس کمک کرده و در درمان آکنه هم مؤثر است. هشدار در مصرف هم زمان با برخی داروها گرچه گریپ فروت فواید بسیاری دارد، اما باید توجه داشت که مصرف آن با برخی داروها مانند داروهای فشار خون، استاتین ها (کاهش دهنده کلسترول) و داروهای ضد اضطراب می تواند تداخل داشته باشد. این میوه با تاثیر بر آنزیم های کبدی، جذب داروها را تغییر داده و امکان دارد عوارضی ایجاد نماید. ازاین رو سفارش می شود افراد تحت درمان دارویی، قبل از مصرف منظم گریپ فروت با پزشک خود مشورت کنند. گریپ فروت میوه ای با خواص دارویی فراوان است که در پیشگیری و کنترل خیلی از بیماری ها نقش دارد. این میوه را میتوان در چارچوب آب میوه، سالاد یا میان وعده ای سالم در رژیم روزانه گنجاند. با رعایت احتیاط های لازم، گریپ فروت می تواند به یکی از مهم ترین میوه های مفید برای حفظ تندرستی تبدیل گردد. نقش گریپ فروت در سلامت ذهن و خلق وخو گریپ فروت تنها به سلامت جسم محدود نمی شود؛ پژوهشها نشان داده اند که ترکیبات معطر و طبیعی موجود در این میوه، بخصوص در پوست و عصاره ی آن، می توانند تاثیر مثبتی بر سیستم عصبی داشته باشند. رایحه ی گریپ فروت خاصیت آرام بخشی دارد و در رایحه درمانی برای کاهش اضطراب، افسردگی و افزایش تمرکز استفاده می شود. برخی مطالعات حتی تاثیر آنرا در تحریک ترشح هورمون های شادی آور مانند سروتونین گزارش کرده اند. گریپ فروت؛ گزینه ای مناسب برای ورزشکاران به علت وجود ترکیبات آبرسان، املاح معدنی مانند پتاسیم، و ویتامین C بالا، گریپ فروت می تواند به ریکاوری سریع تر عضلات پس از تمرین کمک نماید. همینطور خاصیت آنتی اکسیدانی این میوه، از صدمه سلول ها در اثر استرس اکسیداتیو ناشی از تمرینات شدید جلوگیری کرده و به بازسازی بهتر بافت های بدن یاری می رساند. نوشیدن آب گریپ فروت بعد از ورزش می تواند یک نوشیدنی طبیعی و مفید برای بازگشت انرژی باشد. اثرات گریپ فروت در تنظیم قند خون باآنکه گریپ فروت طعمی نیمه تلخ دارد، اما شاخص گلیسمی پایینی دارد و سبب افزایش ناگهانی قند خون نمی گردد. این خصوصیت سبب شده تا افراد دیابتی یا دارای مقاومت به انسولین، با مشورت پزشک، بتوانند از آن در رژیم غذایی خود استفاده نمایند. فلاونوئید نارینجنین موجود در گریپ فروت، به بهبود حساسیت سلول ها نسبت به انسولین کمک کرده و از نوسانات شدید قند خون جلوگیری می کند. استفاده های زیبایی از گریپ فروت در صنایع آرایشی بهداشتی، عصاره ی گریپ فروت بعنوان یک ماده فعال در محصولات مراقبت از پوست و مو استفاده می شود. این عصاره خاصیت پاک کنندگی قوی داشته و به کنترل چربی پوست، کاهش منافذ باز، روشن کنندگی طبیعی و پیشگیری از جوش کمک می نماید. همینطور ماسک های خانگی تهیه شده از آب یا پالپ گریپ فروت، پوست را لایه برداری ملایم کرده و سبب شادابی و نرمی آن می شود. ترکیب گریپ فروت با دیگر مواد غذایی گریپ فروت را میتوان در ترکیب با مواد غذایی دیگر برای افزایش خواص سلامتی اش مصرف کرد. بعنوان مثال، ترکیب گریپ فروت با نعناع، زنجبیل یا عسل، یک نوشیدنی تقویتی برای افزایش انرژی روزانه بحساب می آید. همینطور استفاده از آن در سالادهای میوه یا همراه با آووکادو و مغزها، وعده ای سرشار از فیبر، چربی مفید و آنتی اکسیدان خواهد بود. چه کسانی باید در مصرف گریپ فروت احتیاط کنند؟ باآنکه گریپ فروت میوه ای مفید می باشد، اما برای برخی افراد با شرایط خاص باید با احتیاط مصرف شود. بیماران کلیوی، اشخاصی که داروهای خاص مصرف می کنند (مانند داروهای ضد کلسترول یا برخی داروهای قلبی) و زنان باردار، باید قبل از مصرف منظم این میوه با پزشک خود مشورت کنند، چون که گریپ فروت می تواند در متابولیسم برخی داروها اختلال ایجاد نماید و عوارض پیشبینی نشده بهمراه داشته باشد. 1404/03/08 09:40:20 5.0 از 5 39 تگهای خبر: آب , آنتی اكسیدان , اشتها , ایمنی این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط انتشار کتابچه راهنمای کاهش دور ریز غذا در خانوارها برگ بو این همه خاصیت دارد! چند فعالیت ورزشی مناسب برای افراد مسن گیاهی تلخ با خواصی شیرین برای بدن نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۲ بعلاوه ۳ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو شرکت صنعتی سخت پوشش طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم پربیننده ترین ها سازمان غذا و دارو اسامی محصولات خوراکی بدون مجوز را اعلام کرد تأمین شیرخشک های متابولیک با برندهای معتبر جایگزین در دستور کار سازمان غذا و دارو افتتاح اورژانس بیمارستان طالقانی کرمانشاه با حضور وزیر بهداشت رانندگان مصرف غذاهای پرچرب و سنگین را در مسافرت محدود کنند پربحث ترین ها انتشار کتابچه راهنمای کاهش دور ریز غذا در خانوارها وجود فلزات سنگین در کنسرو ماهیان حرام گوشت مصرف زیاد نوشابه و هات داگ چه بلایی سر مغز می آورد؟ ارتباط استفاده از فناوری ها با کاهش خطر زوال شناختی جدیدترین ها انتشار کتابچه راهنمای کاهش دور ریز غذا در خانوارها وجود فلزات سنگین در کنسرو ماهیان حرام گوشت مصرف زیاد نوشابه و هات داگ چه بلایی سر مغز می آورد؟ ارتباط استفاده از فناوری ها با کاهش خطر زوال شناختی برگ بو این همه خاصیت دارد! میوه ای ترش و شیرین با خواصی فراتر از انتظار غذای پرچرب سلامت روده را تهدید می کند غائی شدن پروژه مشترک انتقال تکنولوژی واکسن پنوموکوک در دولت چهاردهم اسامی تعدادی فرآورده غذایی غیر مجاز تأمین شیرخشک های متابولیک با برندهای معتبر جایگزین در دستور کار سازمان غذا و دارو تگها بیمار بیماری بهداشت آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی